je je vidjela sam , ma naravno da cu javiti, kod tebe se vidi ipak mali pulsic, iskreno se nadam da ce biti ok, ma i ja cu ujutro ga napraviti pa sto bog dragi da, ako budem hrabra kao veceras :)
a sutra kada ponovis test javi pliz,nekako si mi dala snagu sad kad vidim da je kod tebe ipak plusic
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Cure sta cekate sretno... m triba doc u petak a meni danas nesto smeckast na papiru nakon sta se obrisen ima li smisla ic vadit betu?al nemam oni osjecaj da cu dobit one kl bolove
ivf 11/2019
02/2020
aanella, hvala puno i mi se nadamo pozitivnom testu, naime evo ovo sam nasla na netu pa mozda bude od koristi, iako ja sam dva puta bila na transveru i svaki put prije neko ce doci vjestica dan prije sam imala smeđi iscjedak ,ali to nije pravilo jer smeđi isjedak moze biti i ugnježdenje, sve ovisi dali uzimas utrogestan ili ne ?
Oskudno krvarenje/smeđi iscjedak može se javiti i tijekom ovulacije odnosno u sredini ciklusa, a ponekad i u ranoj trudnoći u vrijeme kada trebate dobiti menstruaciju. To krvarenje je posljedica implantacije (ugnježđenja) oplođene jajne stanice u stijenku maternice što se događa 6 do 12 dana nakon oplodnje. Također, ovakav iscjedak može biti znak cista na jajnicima, insuficijencije žutog tijela.
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
aanella, hvala puno i mi se nadamo pozitivnom testu, naime evo ovo sam nasla na netu pa mozda bude od koristi, iako ja sam dva puta bila na transveru i svaki put prije neko ce doci vjestica dan prije sam imala smeđi iscjedak ,ali to nije pravilo jer smeđi isjedak moze biti i ugnježdenje, sve ovisi dali uzimas utrogestan ili ne ?
Oskudno krvarenje/smeđi iscjedak može se javiti i tijekom ovulacije odnosno u sredini ciklusa, a ponekad i u ranoj trudnoći u vrijeme kada trebate dobiti menstruaciju. To krvarenje je posljedica implantacije (ugnježđenja) oplođene jajne stanice u stijenku maternice što se događa 6 do 12 dana nakon oplodnje. Također, ovakav iscjedak može biti znak cista na jajnicima, insuficijencije žutog tijela.
Utrogestan uziman tako da znan da mi m ne moze doc dok ga uziman bar ne kako triba al bas i da virujen u ugnježđenje 12 dan i nisan iako zadnji put mi se to pojavilo tocno na dan ocekivane m a ovon turon 2 dana prije pa me to malo zbunilo.a nista cekam betu pa sta bude..vjerujem u cuda 😀😁😁
ivf 11/2019
02/2020
Cure sta cekate sretno… m triba doc u petak a meni danas nesto smeckast na papiru nakon sta se obrisen ima li smisla ic vadit betu?al nemam oni osjecaj da cu dobit one kl bolove
Nemoj da te to brine, mnoge cure su ga imale i bile trudne, tako da...samp opusteno i cekaj betu ili napravi test!
Cure moj test danas ne pokazuje nista. Sutra bi trebala vadit betu. A jucer je jos bio taman test
Tako da je to ipak to ovaj put
jutro , draga cuda postoje, svi mi koji smo na postupcima umjetne oplodnje vjerujemo u cuda i nadamo se, ali znas kako kazu nada zadnja umire i sama sam takva , tako da drzim fige i nadam se da ce vjestica ti preskociti i da ce beta biti pozitivna, svima nama je beba poseban dan koji jedva cekamo, stvano se nadam da ce sto vise zena na ovom forumu i onih koji nisu ostvariti svoj san , da rode zive i zdrave bebe
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
jutro, stvarno mi je zao, glavu gore ima jos nade za nas koji zeljno iscekujemo nase beba, samo se bori, jednom moramo pobjediti, izgubili smo bitku ali nismo rat
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Cure moj test danas ne pokazuje nista. Sutra bi trebala vadit betu. A jucer je jos bio taman test
Jako, jako, jako mi je žao...to su ti scrnariji kojih se svi bojimo mi se ne mozemo radovati pozitivnom testu, ko zene koje su prirodno ostale trudne...kod nas sve ide tezim putem, isplači se, odtuguju, stisni zube i nastavi dalje u nove borbe i pobjede!
Jako, jako, jako mi je žao…to su ti scrnariji kojih se svi bojimo mi se ne mozemo radovati pozitivnom testu, ko zene koje su prirodno ostale trudne…kod nas sve ide tezim putem, isplači se, odtuguju, stisni zube i nastavi dalje u nove borbe i pobjede!
Hvala, nazalost to je tako
Sortiraj odgovore
Najstariji