Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    25. Ožujak 2020. 17:28

Nada88

Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas… drzim fige čekalicama 😘

Ja sam svaki put po cerviksu prepoznala da na zalost nije uspilo😏

25. Ožujak 2020. 18:55

faith

Nada88

Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas… drzim fige čekalicama 😘

Daaaa vidis da to nije bzvz, bas sam i na internetu citala da su to prve promjene koje nastupe...

student13ica
    25. Ožujak 2020. 19:07

Pozdrav svima, nisam bila neko vrijeme na forumu, al evo potaknuta sam željom za savjet, nadu..
    Kako stoji u mom potpisu, prošli mjesec smo bili na 10-tom transferu, od toga 8 IVF + 2.FET. Naša priča je da mm ima loš spremiogram, kod mene SVE u redu. Borimo se 5.godina. Svaaaki put dodjemo do transfera, embriji budu odlični, ali iz nekog nepoznatog razloga tijelo ne prihvaća plod. Najduže je bilo 6tj.i morala sam na kiretažu. Za plakanje sam umorna, za priče opustite se doći će samo, isto..
    Zanima me, jel netko imao, čuo slično, što se dogodilo,.. nešto mi treba da znam da imamo nade da nastavimo dalje s borbom. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

25. Ožujak 2020. 19:10

faith

Nada88

I ja isto, kad vise ne mogu gurnut utrogestan, znam da je vrijeme da ga prestanem stavljat.

Lemon
    25. Ožujak 2020. 19:14

avama

Ja imam propusnicu za petak za betu za sv duh, ali iskreno sad kad sam procitala ovo za vinogradsku da je opsadno stanje uopce ne znam da li da idem vadit betu.
    Ja sam radila danas test i iste je boje, ali to su testovi ebaya i jednostavno ne znam sta da kazem. Znam da kad sam imala biokemijsku i kad mi je nakon dva dana pocela padati beta da je bio svijetliji.
    Sad ga ti znaj. Uglavnom svjesna sam da je vjerojatno biokemijska, ali opet se nadam.
    Ajde cure ako netko ima testice s ebaya da vidim kako su vam tamnili.

Pratim te i nadam se da će početi nekim čudom beta rasti, evo stavit ću sliku svojih kineza. Bila je blastica u pitanju a testovi su svi jutarnji i suhi, 7.,8. i 9.dnt 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    25. Ožujak 2020. 19:14

https://ibb.co/23sQKG7

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

25. Ožujak 2020. 19:58

LioraLiora

U petak bi trebala kao uraditi test i javiti im ishod..međutim nemam test..neki dan sam se smrzla cekajuci vani u redu za ljekarnu skoro 2 sata za ljekove za tatu.. tako da ga necu raditi uopce, mislim da mi je nepotreban jer svi pms simptomi pristutni kao i uvijek.

Imas i u mulleru i dm-u za kupit testove ne znam da li ti je to daleko.. Jedno vrijeme je cak bilo i u kauflandu za kupit testove za trudnocu.. Pusti ti simptome i ne simptome… Svakako bar test napravi ako ikako mozes…

Nazalost daleko sve.. 😥

25. Ožujak 2020. 19:59

student13ica

Pozdrav svima, nisam bila neko vrijeme na forumu, al evo potaknuta sam željom za savjet, nadu..
    Kako stoji u mom potpisu, prošli mjesec smo bili na 10-tom transferu, od toga 8 IVF + 2.FET. Naša priča je da mm ima loš spremiogram, kod mene SVE u redu. Borimo se 5.godina. Svaaaki put dodjemo do transfera, embriji budu odlični, ali iz nekog nepoznatog razloga tijelo ne prihvaća plod. Najduže je bilo 6tj.i morala sam na kiretažu. Za plakanje sam umorna, za priče opustite se doći će samo, isto..
    Zanima me, jel netko imao, čuo slično, što se dogodilo,.. nešto mi treba da znam da imamo nade da nastavimo dalje s borbom.

Pozdrav....Sto ste konkretno kontrolirali i radili? Da li si se ti podvrgavala nekim dodatnim pretragama?

JECIKA
    25. Ožujak 2020. 19:59

Cure nisam mogla da izdrzim i uradim test (6dnt dva trodnevna embrija) :

https://ibb.co/sbTf3sD

https://ibb.co/GR8L6tx

Primila sam 17og stopericu ovetrille (nesto tako).. Da li je to od nje mozda?? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

25. Ožujak 2020. 20:00

Nada88

Kako si provjeravas cerviks 😁 mislim glupo pitanje..al jel mozemo kako provjeriti na uradi sam doma ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.