Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Ožujak 2020. 20:01

Taine

Lucija987

Taine

Ja sam vadila betu danas.. Čekanje ishoda. Ne nadam se previse…
    Taine neka je sa srecom za sto vecu betu danas 🙏🙏❤❤

Nisšta. Nije uspjelo. Hvala na podršci <3

Bit ce bolje drugi put..glavu gore 🤗

25. Ožujak 2020. 20:03

faith

Nada88

Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas… drzim fige čekalicama 😘

Ja sam svaki put po cerviksu prepoznala da na zalost nije uspilo😏

Kako?

• alex2102
    25. Ožujak 2020. 20:05

vece cure, moze samo jedno pitanje..nakon koliko dana ste radile test ili betu nakon transvera ?

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

student13ica
    25. Ožujak 2020. 20:16

Nada88

student13ica

Pozdrav svima, nisam bila neko vrijeme na forumu, al evo potaknuta sam željom za savjet, nadu..
    Kako stoji u mom potpisu, prošli mjesec smo bili na 10-tom transferu, od toga 8 IVF + 2.FET. Naša priča je da mm ima loš spremiogram, kod mene SVE u redu. Borimo se 5.godina. Svaaaki put dodjemo do transfera, embriji budu odlični, ali iz nekog nepoznatog razloga tijelo ne prihvaća plod. Najduže je bilo 6tj.i morala sam na kiretažu. Za plakanje sam umorna, za priče opustite se doći će samo, isto..
    Zanima me, jel netko imao, čuo slično, što se dogodilo,.. nešto mi treba da znam da imamo nade da nastavimo dalje s borbom.

Pozdrav….Sto ste konkretno kontrolirali i radili? Da li si se ti podvrgavala nekim dodatnim pretragama?

Sve sve živo smo radili, od kariograma, faktora, koagulograma, antitijela, torch-a,...  dok.iz zadnje polikline nam je sve živo dao da vadimo. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

25. Ožujak 2020. 20:17

JECIKA

Cure nisam mogla da izdrzim i uradim test (6dnt dva trodnevna embrija) :

https://ibb.co/sbTf3sD

https://ibb.co/GR8L6tx

Primila sam 17og stopericu ovetrille (nesto tako).. Da li je to od nje mozda??

Ja sam pratila kako brevactide 1500 izlazi, trebalo mi je 7 dana da bi dobila ciste testove, s tim da zadnje dane crta je bila jedva vidljiva da se nije mogla uslikat.  Ovo tvoje se vidi, samo nzn ima li razlike izmedju ovitrelle i brevactida 1500, pretpostavljam da je ovaj drugi puno slabiji pa brze i izadje. 
    Napravi ujutro opet pa ces malo vise znati. 
    Nadam se skupa s tobom

JECIKA
    25. Ožujak 2020. 20:22

Bozma koliko me straaah...  nemam ja MUD* za ovo.. Hvala ti.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• alex2102
    25. Ožujak 2020. 20:24

Pozdrav nova sam na forumu, bar u ovoj grupi :), sta miste dali je rano da radim test, 19.3.2020 su mi vracene dvije blastociste, inace mi je treci transver i svaki put kao odlicne blastociste ali tijelo jos uvijek nije prihvatilo ih, sta miste dali je rano da ujutro napravim test s obzirom da je nemoguce mi napraviti betu ?

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

JECIKA
    25. Ožujak 2020. 20:29

alex2102

Pozdrav nova sam na forumu, bar u ovoj grupi :), sta miste dali je rano da radim test, 19.3.2020 su mi vracene dvije blastociste, inace mi je treci transver i svaki put kao odlicne blastociste ali tijelo jos uvijek nije prihvatilo ih, sta miste dali je rano da ujutro napravim test s obzirom da je nemoguce mi napraviti betu ?

Alex dobrodosla.. Zavisi koliko mozes izdrzati..test mozes uraditi ali je relativno rano.. Vidis iz mog primjera.. Tebi na 10dnt vec bi trebao da pokaze ako se ugnijezdila beba u predvidjeno vrijeme.. A moze i ranije a moze i kasnije.. Ima dosta cura kojima jw i 5dnt blastice pokazao plus.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

• alex2102
    25. Ožujak 2020. 20:33

Ajme Jecika hvala ti punooo punoo, do sada sam svaki put izdrzala bar do 12 dana ali ovaj put me bas nekako vuce, svaki dan je ko godina, iako nemam nikave simptome ali opet se nadam :)..drzim fige da kod tebe bude sve ok i da ti beba stugne sto prije

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

JECIKA
    25. Ožujak 2020. 20:39

alex2102

Ajme Jecika hvala ti punooo punoo, do sada sam svaki put izdrzala bar do 12 dana ali ovaj put me bas nekako vuce, svaki dan je ko godina, iako nemam nikave simptome ali opet se nadam :)..drzim fige da kod tebe bude sve ok i da ti beba stugne sto prije

Pratimo se   imale smo transfer na isti dan  nadam se najboljem za obje! Javi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.