JECIKA, alex,jeste radile jutros test?
avama, žao mi je
Nadalice
Nadalice čestitam od srca, odlična vijest, hvala bogu …ma izdrzat ces do kraja sigurna sam
ja nisam radila test, nekako mi se cini rano, di god sam ukucala u google večinom pise da prije devetog dana nakon transvera da nema smisla raditi, bez obzira sto su blastice, a meni je danas tek 7 dan
Ma kakvi rano za 7 dan blastice ja sam u trudnocama crtu sam takvu 7 dan imala, vec od 5 dana sam kretala…
Tad su bile sjene ali svaki dan tamnile a 7 dan crta jako lijepo vidljiva.. Nije rano ne…
ajme morat cu onda i ja sada napraviti, imam spremna dva, ali nikako da se usudim, drzite fige veceras cu
Ajde sretno
I slobodno drzi stapic u urinu cak i do 30 sekundi jer je beta sad jos niska i treba duze da se detektirao.. Ja sam jednom 5 dan popodne imala sjenu….
cure moje evo napravila sam , i nista nemam niti sjene od plusa, čisti minus :(
Ne znam koji si test radila, neki zbilja slabije pokazuju… Ponovi ujutro, nista nije izgubljeno… 8 dan bi trebala imati bar neku sjenu s jutarnjim urinom.
Sretno❤️
ok, ujutro cu ponoviti , sad sam radila sa clear blue easy, ali kao trebalo bi prva jutarnja mokraca ako stvari ne kasne a meni ne kasne , trebala bi dobiti tek 1.4
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Što se nakon transfera događa u maternici?
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
Ovo mi daje jedinu nadu trenutno
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Taine žao mi je 🙁 neka slijedeći bude dobitan 🤞
Student13ica žao mi je zbog tvoje priče ☹️😢 Nadam se da ćete ipak uspijeti! Drži se i dalje u borbu! 🤞🙏🍀
Alex2102 dobro nam došla! Sretno s testićem ujutro 🍀🤞 ipak je najbolje raditi ga s jutarnjim urinom
Avama odi izvaditi krv, biti ćeš mirnija, ovako se samo mučiš. Sretno! 🍀🙏
Jecika nadam se s tobom ❤️ neka lijepo tamni 🤞🍀
Nadalica 💕 divne vijesti 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Taine žao mi je 🙁 neka slijedeći bude dobitan 🤞
Student13ica žao mi je zbog tvoje priče ☹️😢 Nadam se da ćete ipak uspijeti! Drži se i dalje u borbu! 🤞🙏🍀
Alex2102 dobro nam došla! Sretno s testićem ujutro 🍀🤞 ipak je najbolje raditi ga s jutarnjim urinom
Avama odi izvaditi krv, biti ćeš mirnija, ovako se samo mučiš. Sretno! 🍀🙏
Jecika nadam se s tobom ❤️ neka lijepo tamni 🤞🍀
Nadalica 💕 divne vijesti 😘
hvala cure punooo punooo
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
avama, žao mi je
Nadalice
Nadalice čestitam od srca, odlična vijest, hvala bogu …ma izdrzat ces do kraja sigurna sam
ja nisam radila test, nekako mi se cini rano, di god sam ukucala u google večinom pise da prije devetog dana nakon transvera da nema smisla raditi, bez obzira sto su blastice, a meni je danas tek 7 dan
Ma kakvi rano za 7 dan blastice ja sam u trudnocama crtu sam takvu 7 dan imala, vec od 5 dana sam kretala…
Tad su bile sjene ali svaki dan tamnile a 7 dan crta jako lijepo vidljiva.. Nije rano ne…
ajme morat cu onda i ja sada napraviti, imam spremna dva, ali nikako da se usudim, drzite fige veceras cu
Ajde sretno
I slobodno drzi stapic u urinu cak i do 30 sekundi jer je beta sad jos niska i treba duze da se detektirao.. Ja sam jednom 5 dan popodne imala sjenu….
Definitivno rano i sa prvom mokracom...sad si se samo izbedirala, a mozda nepotrebno! Drzim fige da sutra pokaze plusic 😊
Curke evo mene sa uzv, jedna bebica se sakrila pa nismo vidjeli spol, ali je zato druga bebica djecak 🥳🥳 jedna beba je 20 cm, druga 15, kaze dok. jako napredne za blizance, vidjet cemo dokle cu dogurati da ih donesem
Divne vijesti...sretno i bezbrizno dalje 😊
Veliki poljubac za vas curke 😘
Alex uradi sa prvim jutarnjim, sada je nivo beta hcg manji i nece ti pokazati navece 🤩 pisni test sutra kad ustanes, sretno 😘
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
avama, žao mi je
Nadalice
Ajde sretno
Ne znam koji si test radila, neki zbilja slabije pokazuju… Ponovi ujutro, nista nije izgubljeno… 8 dan bi trebala imati bar neku sjenu s jutarnjim urinom.
Sretno❤️
ok, ujutro cu ponoviti , sad sam radila sa clear blue easy, ali kao trebalo bi prva jutarnja mokraca ako stvari ne kasne a meni ne kasne , trebala bi dobiti tek 1.4
Inace za taj clear blue su se mnoge zalile da nije bas pouzdan.. Iskreno meni su bile najbolje najjeftinije trakice po 14,15 kn.. I to sto pise da to je neko pravilo no 3 puta sam bila trudna i sva tri puta sam imala 5 i 6 dan sjenu ali ne na tom vec obicnim najjeftiniji trakicama.....
Curke evo mene sa uzv, jedna bebica se sakrila pa nismo vidjeli spol, ali je zato druga bebica djecak 🥳🥳 jedna beba je 20 cm, druga 15, kaze dok. jako napredne za blizance, vidjet cemo dokle cu dogurati da ih donesem
Divne vijesti…sretno i bezbrizno dalje 😊
Hvala ti, kako kod tebe ? Mene je sad jedna od beba tako fino lupila po rebrima kad se ne upisah od bolova 🤩❤️ svima vam zelim ove muke 😍
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
avama, žao mi je
Nadalice
Ajde sretno
Sretno❤️
Inace za taj clear blue su se mnoge zalile da nije bas pouzdan.. Iskreno meni su bile najbolje najjeftinije trakice po 14,15 kn.. I to sto pise da to je neko pravilo no 3 puta sam bila trudna i sva tri puta sam imala 5 i 6 dan sjenu ali ne na tom vec obicnim najjeftiniji trakicama…..
Primjera radi jednom sam betu 10 dan imala skoro 500 i kako onda to test ne bi detektirao puno prije tog 9 dana kako pise.. I kad mi beta bila preko 100 isto sam imala sjenu 6 dan, ja, sam skoro svaki put 10 dan vadila betu...
Sortiraj odgovore
Najstariji