Avama mislila sam da je ona beta od dva dana, a ne tri. Nadam se da si svjesna da to bas i nije dobro iako ne mora znaciti ono najgore. 😞
Cice te bole jer beta raste, normalno je. Uzasno mi je zao sto ti se ovo dogadja, a opet dobro je da je trudnoca moguca. Na zalost jedino sto mozes je jos cekati, bilo je slucajeva sa nepravilnim betama pa na kraju sve ok i obrnuto. Zelim ti da imas snage i pozitive ❤️ Tu smo za sve😘
Marijaiva i Bozma ne gledajte ovo kao da vam nije sudjeno il tako nesto. Uskoro cete krenuti ponovo u borbu i to ce biti borba iz koje cete vi izaci kao pobjednici🌻🌻 samo ocito trebamo jos cekati, al to ionako vec dugo radimo pa ajmo onda jos malo😉✌️
Viola uzela sam si par dana za sebe i ovaj put se bojim "naglas" reci da sam bila na transferu. Sad vec polako ludim🙈 Hvala ti❤️
Arwen skroz sam smetnila cestitati🤗
E pa zeno cestitam ti i jako lijepo iznenadjenje❤️
Zelim ti da trudnoca bude skolska i da sve bude ok🤗🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Avama mislila sam da je ona beta od dva dana, a ne tri. Nadam se da si svjesna da to bas i nije dobro iako ne mora znaciti ono najgore. 😞
Cice te bole jer beta raste, normalno je. Uzasno mi je zao sto ti se ovo dogadja, a opet dobro je da je trudnoca moguca. Na zalost jedino sto mozes je jos cekati, bilo je slucajeva sa nepravilnim betama pa na kraju sve ok i obrnuto. Zelim ti da imas snage i pozitive ❤️ Tu smo za sve😘
Marijaiva i Bozmane gledajte ovo kao da vam nije sudjeno il tako nesto. Uskoro cete krenuti ponovo u borbu i to ce biti borba iz koje cete vi izaci kao pobjednici🌻🌻 samo ocito trebamo jos cekati, al to ionako vec dugo radimo pa ajmo onda jos malo😉✌️
Viola uzela sam si par dana za sebe i ovaj put se bojim "naglas" reci da sam bila na transferu. Sad vec polako ludim🙈 Hvala ti❤️
Da nazalost svjesna sam da to nije pravilan rast bete. I najradije bi sve prestala koristiti da to vec jednom zavrsi.
Viola1, zamrznuli smo 2 blastice, po rijecima embriologa super kvalitete i da je jako zadovoljan kako su se razvile 🤷🤷
Rekli su da se javim sljedeci ciklus samo da vide jesam dobro i dal mi uredno krvarenje, a onda 5 ili najkasnije 6 mj idemo na transfer, da oni misle da ce do tada proci korona.
Ja sam jako sretna jer smo odgodili, od danas krecem sa kucnim treninzima, odmorit cu tijelo i od prenatala i silnih vitamina, samo cu pojacat voce/povrce i radit na sebi.
Svim cekalicama zelim veliki plus ❤️
Super! Vidim da si pozitivna i imaš plan za naredni period... Tako i treba! Sretno ti 🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure znam sa je hiljaditi put pitanje - kada najranije da radim test? Danas mi je 4dnt trodnevnog embrija???
Ja sam krenula od 6 dana nakon transfera i bio plus s tim da je 9 dan nakon transfera bas bio debeli debeli tamni plus
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure znam sa je hiljaditi put pitanje - kada najranije da radim test? Danas mi je 4dnt trodnevnog embrija???
Ja sam krenula od 6 dana nakon transfera i bio plus s tim da je 9 dan nakon transfera bas bio debeli debeli tamni plus
E da ali to su bila dva trodnevna pa je to malo drugacije. Oba su se bila primila i jedan stao u 6tj. Ali na pocetku su bila oba pa je beta brze rasla i ranije bio plus ocito. Ti sacekaj 9i dan nakon et da si sigurna
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Marijaiva i Bozmane gledajte ovo kao da vam nije sudjeno il tako nesto. Uskoro cete krenuti ponovo u borbu i to ce biti borba iz koje cete vi izaci kao pobjednici🌻🌻 samo ocito trebamo jos cekati, al to ionako vec dugo radimo pa ajmo onda jos malo😉✌️
Hvala ti❤️
Nisam par dana bila na forumu pa nisam sve popratila!
Ti si bila na transferu,jel tako?
Kad je beta?😊
Avama,sretno sutra na vadjenju bete!Nadam se da ce te nalaz pozitivno iznenaditi!
Cure koje ste iz Zagreba,jako mi je zao sto vam se ovo sve dogadja!
Nadam se da ste vi i vase obitelji dobro i da ste na sigurnom!
I nadam se da ce se ova luda situacija napokon poceti smirivati, pa da svi nastavimo normalno sa svojim zivotima!
E da ali to su bila dva trodnevna pa je to malo drugacije. Oba su se bila primila i jedan stao u 6tj. Ali na pocetku su bila oba pa je beta brze rasla i ranije bio plus ocito. Ti sacekaj 9i dan nakon et da si sigurna
Hannicao hvala.. Sjutra mi je vec 6dnt. Ali nekako mi osjecaj kaze da sacekam.. Pa cu sacekati kao sto si i rekla..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
što je s polikinikom Škvorc? jel se u ovo doba korone radi mpo? jel im produžen ugovor preko hzzo-a?
što je s polikinikom Škvorc? jel se u ovo doba korone radi mpo? jel im produžen ugovor preko hzzo-a?
Ja zvala jučer. Sve je stopirano do daljnjega. Za Ugovor nisam niti pitala, ne znam niti bude li hzzo sad to i rješavao uopće ili kad se sve smiri.... Uglavnom, ne rade i ne znaju reći kad će početi niti odprilike kad se situacija mijenja iz dana u dan.
U petak bi trebala kao uraditi test i javiti im ishod..međutim nemam test..neki dan sam se smrzla cekajuci vani u redu za ljekarnu skoro 2 sata za ljekove za tatu.. tako da ga necu raditi uopce, mislim da mi je nepotreban jer svi pms simptomi pristutni kao i uvijek.
Sortiraj odgovore
Najstariji