Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Ožujak 2020. 17:38

JECIKA

Cure znam sa je hiljaditi put pitanje - kada najranije da radim test? Danas mi je 4dnt trodnevnog embrija???

Ja sam 5 dan transfera blastice imala lijepu crtu, dakle eto to je u tvom slučaju za 3 dana.... 

23. Ožujak 2020. 17:40

JECIKA

Cure znam sa je hiljaditi put pitanje - kada najranije da radim test? Danas mi je 4dnt trodnevnog embrija???

Jecika meni je danas 9dt, 5 dana stare blastice i crtica je dosta slaba...tako da ti pricekaj bar do 10dt! 

23. Ožujak 2020. 18:39

Najbolji testovi su oni iz mullera, kod njih budu lijepe crte (puno tamnije nego kod drugih testova na isti dan-provjereno) ukoliko je uredna trudnoca...

23. Ožujak 2020. 18:41

marijaiva

Najbolji testovi su oni iz mullera, kod njih budu lijepe crte (puno tamnije nego kod drugih testova na isti dan-provjereno) ukoliko je uredna trudnoca…

Tj ako se beta lijepo dupla... Budu crte jako lijepo vidljive i tamnjenje se itekako vidi kako beta raste.. Radila sam paralelno 2 vrste testa i ovaj je stvarno najbolji... 

23. Ožujak 2020. 20:55

Čestitam svim curama s pozitivnim testovima 😁 meni je danas 10 ti dan od druge inseminacije..i naravno svi simptomi i tijelo mi reagiraju kao i svaki put 4 do 5 dana pred mengu.. fail i ovaj ciklus sto posto..jednostavno mi je sve kao i uvijek pred mengu.. bit ce bolje valjda.. poz svima

23. Ožujak 2020. 21:02

LioraLiora

Čestitam svim curama s pozitivnim testovima 😁 meni je danas 10 ti dan od druge inseminacije..i naravno svi simptomi i tijelo mi reagiraju kao i svaki put 4 do 5 dana pred mengu.. fail i ovaj ciklus sto posto..jednostavno mi je sve kao i uvijek pred mengu.. bit ce bolje valjda.. poz svima

A jel imas onak kao menstrualne bolove poslje IUI? Meni je ovo prvi. Bio prije 5 dana. I od onda imam stalno prisutne te menstrualne bolove. Neki dan mi je bilo bas kao pred M. Oces raditi test? Jesi dobila stopericu? 

flower93
    24. Ožujak 2020. 07:41

Djevojke, danas mi je 10 dc i imam menstrualne grceve.. Jel to normalno?? Ovo mi je prvi ciklus nakon stimulacije i neuspjelog tranafera. Pa jel moguce da lijekovi toliko sve poremete da vec sad imam bolove koje nikad prije u tim danima ciklusa nisam imala?? 

• Taine
    24. Ožujak 2020. 07:43

ja tu ne vidim ni sjenu. 11dnt dva trodnevna.:-(

Taine

24. Ožujak 2020. 08:12

flower93

Djevojke, danas mi je 10 dc i imam menstrualne grceve.. Jel to normalno?? Ovo mi je prvi ciklus nakon stimulacije i neuspjelog tranafera. Pa jel moguce da lijekovi toliko sve poremete da vec sad imam bolove koje nikad prije u tim danima ciklusa nisam imala??

Menstrualni bolovi su skroz normalna pojava nakon transfera!!!

24. Ožujak 2020. 08:13

Taine

ja tu ne vidim ni sjenu. 11dnt dva trodnevna.:-(

Ne mogu vidit sliku, nesto steka! Meni nece da ucita 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.