Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    18. Ožujak 2020. 17:50

Arwen87

avama

Arwen87

avama

Arwen87

avama

Arwen87

Avama,jako mi je zao!❤️
    Vjerujem sa si razocarana i tuzna,ali jednom sve mora doci na svoje!
    Koliko imas godina?
    U kakvom si postupku bila?
    Oprosti,nisam sve popratila!
    Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️

Imam 38 g. Bila sam ssd 2 ivf (prvi bemfola i menopur, a drugi Gonal menopur).

Katalenko ja isto trebam vadit betu u petak. Pa sad ne znam sta i kako. Meni je test pokazao sjenu, ali ne tamni.

Da li vam je ostao koji smrzlic ili sve moras ispocetka?

Ostala su mi dva.

Pa to su super vijesti❤️
    Cim se situacija smiri,mozes ici po svoje smrzlice!
    Zelim ti od srca da se jedan od malaca izbori kako bi ostao uz mamu🥰

Hvala. Nadam se da cemo uspijeti. A kako su vam testovi tamnili. Svaka 2 dana? Ako netko ima slikice!?

Hoce ti sta pomoci da stavim sliku First response testa koji sam radila s razmakom od dva dana?

Daaa

• avama
    18. Ožujak 2020. 17:56

Evo testova 10,11 i 12 dan nakon 3dnevnog transfera. S tim da sam ovaj 12 radila sad polodne.
    https://ibb.co/xHqBrcK
    Mislim da je trebao biti upak tamniji

18. Ožujak 2020. 18:05

avama

Evo testova 10,11 i 12 dan nakon 3dnevnog transfera. S tim da sam ovaj 12 radila sad polodne.

Beta ti raste i meni to izgleda vrlo obecavajuce... 
    Radila sam ih 200 sigurno... 🤦‍♀️
    Ne tamne svi testovi isto ja sam npr primijetila da gravignost bude puno svijetliti na isti dan od onog iz mullera.. Ovo mi izgleda sasvim ok😁❤️

feli
    18. Ožujak 2020. 18:06

Nada88

Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih informacija 🙈

Jako teško. Uglavnom doma isplačem prvi dan..drugi sam vec bolje,ali se volim distancirat od trudnica.
    Znam da to nije lijepo od mene,drago mi je zbog njih,ali mi je tesko zboh sebe. 
    Sad sam pocela i slabije spavat,eto vec se duže vrijeme budim puno ranije nego inace i s tim teskim mislima kako su svi trudni,osim mene..a uz to sam ja i najstarija trenutno nerotkinja u drustvu i na poslu. Bas teski pritisak.
    Kakvo se ti drzis s novim trudnocama?

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 18:09

avama

Avama draga,ja ovo tvoje uopce ne bih otpisala!!!!!!!
    Koliko ja vidim,tvoje crtice tamne❤️
    Mozda je bila malo kasnija implantacija,evo ne znam,nisam neki strucnjak,ali sve ovo mi djeluje obecavajuce!

18. Ožujak 2020. 18:09

Avama tu bi moglo nesto i bit, potamnila je, jos sa popodnevnom. Kad ces betu?

18. Ožujak 2020. 18:10

avama

Napravi sutra ujutro pa ces vidjet tamne crte pazi sta sam ti rekla😜❤️❤️😁

18. Ožujak 2020. 18:23

I jos nesto, u pocetku slobodno mozete drzati stapic duze u urinu jer je koncentracija bete niza i treba vise da ucita i npr 6 dan se ne pojavi bas  odmah crta.. 
    Zapravo i zavisi kolika je beta.. 
    Sjecam se 1 put 6 dan radim test kao nista i bacila sam test u smece, i ne da mi vrag mira izvadim ga iz kante🤦‍♀️😂 kad evo sjene...mislila sam da mi se prividja ali opet nikad ni sjenu vidjela nisam kak sad to🤭... Kao u uputstvima pise ne gledati nakon 10 min.. Nije istina... 2 dan ponovila i ranije je pokazala... 

• avama
    18. Ožujak 2020. 18:39

marijaiva

avama

Napravi sutra ujutro pa ces vidjet tamne crte pazi sta sam ti rekla😜❤️❤️😁

Jojjj nadam se da ipak bude nesto.

Cure hvala vam, mislite na mene!!!
    Kako cu vadit krv kad se sve zatvara!? Ne rade ni privatno

• avama
    18. Ožujak 2020. 18:47

marijaiva

I jos nesto, u pocetku slobodno mozete drzati stapic duze u urinu jer je koncentracija bete niza i treba vise da ucita i npr 6 dan se ne pojavi bas odmah crta..
    Zapravo i zavisi kolika je beta..
    Sjecam se 1 put 6 dan radim test kao nista i bacila sam test u smece, i ne da mi vrag mira izvadim ga iz kante🤦‍♀️😂 kad evo sjene…mislila sam da mi se prividja ali opet nikad ni sjenu vidjela nisam kak sad to🤭… Kao u uputstvima pise ne gledati nakon 10 min.. Nije istina… 2 dan ponovila i ranije je pokazala…

Da, da to sam i ja skuzila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.