Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2020. 15:45

Ma kakva biokemijska zeno ti si trudna 100 posto❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

18. Ožujak 2020. 15:51

Arwen87, necw ove crte tek tako nestati.
    Sta je to sa LH trakama? One isto budu pozitivne u trudnoci? Od kad do kad?

18. Ožujak 2020. 15:53

Bozma

Lh trakice inace budu prije pozitivne nego testovi za trudnoću jer Lh u trudnoći pocne brze rasti nego beta hcg.. I ostaju tamne skroz do poroda😁

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 15:55

Bozma

Nisam koristila  lh trakice ni prije O,a ni poslije,ovaj ciklus sam samo mjerila bazalnu temperaturu ,pa nemam pojma kad su pocele tamniti!
    Negdje sam citala da i one znaju biti tamne u trudnoci i kao pokazivati pik,pa sam ih napravile iz znatizelje,nakon sto mi je bio pozitivan test na trudnocu!
    I zaista potamne i one!

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 15:57

marijaiva

Ma kakva biokemijska zeno ti si trudna 100 posto❤️❤️❤️

❤️❤️❤️
    Ja cu ocito strahovati sve do srijede i prvog uzv-a!🤦‍♀️

• katalenko89
    18. Ožujak 2020. 16:01

marijaiva

katalenko89

Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti… pa sad ni sama neznam.🤔😣

Nazalost 15 dan bi trebala imati itekako pozitivan test. Moja prijateljica koja je isla privatno je isto samo javila da joj test negativan 12 dan nije joj ni rekao o da mora vaditi betu zbog korone… 😥
    Ponovi jos test no ako nema ni sjene sumnjam da ce te itko slati vaditi betu…

marijaiva

katalenko89

Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti… pa sad ni sama neznam.🤔😣

Nazalost 15 dan bi trebala imati itekako pozitivan test. Moja prijateljica koja je isla privatno je isto samo javila da joj test negativan 12 dan nije joj ni rekao o da mora vaditi betu zbog korone… 😥

A da to i sama ocekujem nekako,radila sam danas test i negativan je,sutra cu privatno izvaditi krv da smo nacisto i cekat  bolje dane🤞

18. Ožujak 2020. 16:32

katalenko89

marijaiva

katalenko89

marijaiva

katalenko89

A da to i sama ocekujem nekako,radila sam danas test i negativan je,sutra cu privatno izvaditi krv da smo nacisto i cekat bolje dane🤞

Zao mi je no stvarno no iskreno  je previse dana nakon transfera da nemas niti sjenu koja bi ukazivala na potencijalnu trudnocu...pogotovo ako si radila 2 testa... 

18. Ožujak 2020. 17:32

Opet se slažem sa marijaiva,  sve cure koje su bile trudne vec imaju debelo pozitivan test cak i u popodnevnim satima 12 dan od ovulacije. Ja tako i radim testove kad sam u postupku, 12 dana od punkcije i onda prestajem sa terapijom i cekam da dobijem. Ne znam zasto bi se mucila sa cekanjem, pms-om i sto duze cekam kasnije mi bude teze. Prije sam i bete radila pa bi mi kasnije bilo jos vise krivo jer sam bezveze bacila 150kn a test mi je sve pokazao

18. Ožujak 2020. 17:45

Bozma

Opet se slažem sa marijaiva, sve cure koje su bile trudne vec imaju debelo pozitivan test cak i u popodnevnim satima 12 dan od ovulacije. Ja tako i radim testove kad sam u postupku, 12 dana od punkcije i onda prestajem sa terapijom i cekam da dobijem. Ne znam zasto bi se mucila sa cekanjem, pms-om i sto duze cekam kasnije mi bude teze. Prije sam i bete radila pa bi mi kasnije bilo jos vise krivo jer sam bezveze bacila 150kn a test mi je sve pokazao

Da Nazalost istina je, 3 puta sam bila trudna i vec 5 i 6 dan sam imala lijepe sjene a 10 dan cetu ko iz aviona... Ni ja ne bih bacala novce, eventualno ponovila neki jeftini test jer svaki ce pokazat tak kasno.. I da radila sam i u popodnevnim satima testove u T i uvijek sam imala plus... 

18. Ožujak 2020. 17:47

marijaiva

Bozma

Opet se slažem sa marijaiva, sve cure koje su bile trudne vec imaju debelo pozitivan test cak i u popodnevnim satima 12 dan od ovulacije. Ja tako i radim testove kad sam u postupku, 12 dana od punkcije i onda prestajem sa terapijom i cekam da dobijem. Ne znam zasto bi se mucila sa cekanjem, pms-om i sto duze cekam kasnije mi bude teze. Prije sam i bete radila pa bi mi kasnije bilo jos vise krivo jer sam bezveze bacila 150kn a test mi je sve pokazao

Da Nazalost istina je, 3 puta sam bila trudna i vec 5 i 6 dan sam imala lijepe sjene a 10 dan cetu ko iz aviona… Ni ja ne bih bacala novce, eventualno ponovila neki jeftini test jer svaki ce pokazat tak kasno.. I da radila sam i u popodnevnim satima testove u T i uvijek sam imala plus…

Ja ne volim gledati 0 na papiru bolje mi gledati minus na testu u kupaonici 😥no to je moje ono - od 2 zla izaberi manje.. Trpat se utrogestanom i odgadjat M nema zbilja smisla.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.