I ja cu tako, subotu ili nedjelju test napraviti iako mi evo sad od te pomisli jeza hvata….😂 jel odmaras ili se normalno kreces?
Sve normalno, samo bez jakih naprezanja i naglih pokreta. Na bolovanju sam, ako me to pitas.
Uopće se necu više zamarati sa simptomima, što bude, bude...
Taine
I ja cu tako, subotu ili nedjelju test napraviti iako mi evo sad od te pomisli jeza hvata….😂 jel odmaras ili se normalno kreces?
Sve normalno, samo bez jakih naprezanja i naglih pokreta. Na bolovanju sam, ako me to pitas.
Uopće se necu više zamarati sa simptomima, što bude, bude…
Tako i ja kazem po 100 puta dnevno, al onda opet....znas sta je meni trenutna utjeha, ovo stanje i ovaj virus koji vlada i na momente se zamisljam kako u ovom svemu biti zdrava trudnica...kod nas u njemckoj doktori ne uzimaju zene ni na na kontrolu osim ako je nesto hitno
Drage žene, čestitke od srca svima koje su dočekale svoje plusiće i puno sreće svima koje su u iščekivanju.
Molim cure koje su u Petrovoj ako imaju informaciju o broju telefona na koji bi se mogle javiti prije FET-a. Pretpostavljam da neće biti ništa od njega dok se ovo sve ne smiri ali bi se svejedno javila prvi dan menge. Zadnji put su mi rekli da se javim na onaj mail predbiljezbe, ali znala sam po par dana čekati tamo na odgovor pa bi radije nazvala negdje s obzirom da ne znam što dalje.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Uopće se necu više zamarati sa simptomima, što bude, bude…
Tako i ja kazem po 100 puta dnevno, al onda opet….znas sta je meni trenutna utjeha, ovo stanje i ovaj virus koji vlada i na momente se zamisljam kako u ovom svemu biti zdrava trudnica…kod nas u njemckoj doktori ne uzimaju zene ni na na kontrolu osim ako je nesto hitno
Zelim da nam ovo sve prođe u pozitivi. Meni je ovo 5 postupak. I vec sam pomalo ljuta na svoj endometrij.
Taine
Ovo me ubija
Znam.. Ali ipak beta raste... Ne preostaje si sad nista nego opet cekat jutro... Znam da ubija ali vjeruj sve to ubija i da je tamnija cekat betu pa duplanje bete pa 1 ultrazvuk dal je gestacijska na dobrom mjestu pa cekat srce dal kuca.. Pa svaki ultrazvuk. Samo cekanje i cekanje.... 🤷♀️🤦♀️
Moja beta danas nazalost negativna kao i svi testovi do sada😥😭😭
Zao mi je no nazalost nisam ni mislila da ce biti pozitivna... Imala bi bar sjenu nekakvu..
Zanimljivo do sad su uvijek pilili da se vade bete a sad ni to ako je negativan test ne mora se vise ni beta vaditi, eto toliko o tome da testovi krivo pokazuju..
Ja ne znam radila sam 2 vrste njima vjerujem i nikad mi nisu krivo pokazali...
Zao mi je i hrabro dalje kad prodje ovo ludilo🤷♀️
Moja beta danas nazalost negativna kao i svi testovi do sada😥😭😭
Žao mi je. Drži se. Znam kako ti je. :-(
Taine
Ovo su s ebaya sada radjen zadnji
https://ibb.co/p2KRMTM
https://ibb.co/mRs7DKM
Sortiraj odgovore
Najstariji