Belaaa dobili su jucer obavijest o obustavi postupaka do daljnjega. Cak i transfere koje su jucer trebali obaviti su odgodili u zadnji tren
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Belaaa dobili su jucer obavijest o obustavi postupaka do daljnjega. Cak i transfere koje su jucer trebali obaviti su odgodili u zadnji tren
Ok hvala sad cu kasnije zvati da vidim sta cu sa lijekovima ☹?
A znam da nam je tesko svima cure drage sta nam obustavljaju ali bolje se i pripaziti nego da se zarazimo i jos zarazimo svoje doma !
Nike da se bojim ali isto mi nije svejednoo!🤷♂️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
avama..šaljem zagrljaj..znam da je teško dozivljavati neuspjehe,ali odustajanje nije opcija je li tako? Sad se isplači,odmori,popij i u nove pobjede.😘
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Avamadraga moja zao mi je jako i saljem ti zagrljaj 😘🤗
Kada sam krenula u ovo bila sam spremna na dva postupka
Sada sam si nekako nakon prvog neuspjelog vidjela da ce biti borbeno i zestoko, te da cu se boriti dokle god mi vrijeme i novac budu to dopustali- no tu je i faktor zivaca,volje,nade,osjecaja,razocaranja…. zelim ti da se ne pokolebas, kada ovo ludilo prodje nastavi dalje, nemoj se prestati boriti 😘😘😘 drzi se 💛
A radili smo pretrage, kod mene sve ok jeduno malo nizi amh 8,8, ali ima uvijek folikula, a kod mm astenozoosp. Ali na granici. Jedino ja imam teombofiliju.
A gdje vi sada vadite betu? Meni se bas u bolnicu ne ide
Cure kakvo je stanje sa pregledima?dal tko zna?ja bi trebala sutra na ultrazvuku ici a neznam dal opce tko ve radiri zbog ovog svega
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Hvala cure na podrsci, naravno da odustajanje nije opcija, ali vrijeme leti
Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti... pa sad ni sama neznam.🤔😣
Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti… pa sad ni sama neznam.🤔😣
Btw.zvala sam vv ne pustaju nikoga,uputili su me privatno.
Katalenko javi kakva je beta?
Belaaa vjerojatno ce traziti da vratis lijekove pretpostavljam. Ja sam nekako prihvatila da tako mora biti i uopce nemam osjecaja zbog toga sto nece biti planiranog postupka uskoro. Zao mi svih lijekovi u filanja pustim preparatima pred poatupak ali eto.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Avama,jako mi je zao!❤️
Vjerujem sa si razocarana i tuzna,ali jednom sve mora doci na svoje!
Koliko imas godina?
U kakvom si postupku bila?
Oprosti,nisam sve popratila!
Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji