Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ike
    18. Ožujak 2020. 08:26

Belaaa dobili su jucer obavijest o obustavi postupaka do daljnjega. Cak i transfere koje su jucer trebali obaviti su odgodili u zadnji tren 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Ožujak 2020. 08:31

ike

Belaaa dobili su jucer obavijest o obustavi postupaka do daljnjega. Cak i transfere koje su jucer trebali obaviti su odgodili u zadnji tren

Ok hvala sad cu kasnije zvati da vidim sta cu sa lijekovima ☹?
    A znam da nam je tesko svima cure drage sta nam obustavljaju ali bolje se i pripaziti nego da se zarazimo i jos zarazimo svoje doma !
    Nike da se bojim ali isto mi nije svejednoo!🤷‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

feli
    18. Ožujak 2020. 08:33

avama..šaljem zagrljaj..znam da je teško dozivljavati neuspjehe,ali odustajanje nije opcija je li tako? Sad se isplači,odmori,popij i u nove pobjede.😘

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

• avama
    18. Ožujak 2020. 08:45

ike

Avamadraga moja zao mi je jako i saljem ti zagrljaj 😘🤗
    Kada sam krenula u ovo bila sam spremna na dva postupka
    Sada sam si nekako nakon prvog neuspjelog vidjela da ce biti borbeno i zestoko, te da cu se boriti dokle god mi vrijeme i novac budu to dopustali- no tu je i faktor zivaca,volje,nade,osjecaja,razocaranja…. zelim ti da se ne pokolebas, kada ovo ludilo prodje nastavi dalje, nemoj se prestati boriti 😘😘😘 drzi se 💛

A radili smo pretrage, kod mene sve ok jeduno malo nizi amh 8,8, ali ima uvijek folikula, a kod mm astenozoosp. Ali na granici. Jedino ja imam teombofiliju.

A gdje vi sada vadite betu? Meni se bas u bolnicu ne ide

Vita26
    18. Ožujak 2020. 08:47

Cure kakvo je stanje sa pregledima?dal tko zna?ja bi trebala sutra na ultrazvuku ici a neznam dal opce tko ve radiri zbog ovog svega 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• avama
    18. Ožujak 2020. 09:35

Hvala cure na podrsci, naravno da odustajanje nije opcija, ali vrijeme leti

• katalenko89
    18. Ožujak 2020. 10:50

Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti  vrucine,mengu trebala jucer dobiti...  pa sad ni sama neznam.🤔😣 

• katalenko89
    18. Ožujak 2020. 11:00

katalenko89

Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti… pa sad ni sama neznam.🤔😣

Btw.zvala sam vv ne pustaju nikoga,uputili su me privatno. 

ike
    18. Ožujak 2020. 11:19

Katalenko javi kakva je beta? 
    Belaaa vjerojatno ce traziti da vratis lijekove pretpostavljam. Ja sam nekako prihvatila da tako mora biti i uopce nemam osjecaja zbog toga sto nece biti planiranog postupka uskoro. Zao mi svih lijekovi u filanja pustim preparatima pred poatupak ali eto.

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 11:40

Avama,jako mi je zao!❤️
    Vjerujem sa si razocarana i tuzna,ali jednom sve mora doci na svoje!
    Koliko imas godina?
    U kakvom si postupku bila?
    Oprosti,nisam sve popratila!
    Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.