Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    18. Ožujak 2020. 19:56

Avama
    Koliko ja vidim da ti tamni,drzim fige da ti sutra bude jos tamnij test😘ja sam njih isto puno napravila.
    Od srca ti zelim da si uzspjela 🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• avama
    18. Ožujak 2020. 20:00

Vita26

Avama
    Koliko ja vidim da ti tamni,drzim fige da ti sutra bude jos tamnij test😘ja sam njih isto puno napravila.
    Od srca ti zelim da si uzspjela 🥰

Hvala hvala, molite da bude dobro!!! 

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 20:22

avama

marijaiva

avama

Evo testova 10,11 i 12 dan nakon 3dnevnog transfera. S tim da sam ovaj 12 radila sad polodne.
    https://ibb.co/xHqBrcK
    Mislim da je trebao biti upak tamniji

Napravi sutra ujutro pa ces vidjet tamne crte pazi sta sam ti rekla😜❤️❤️😁

Jojjj nadam se da ipak bude nesto.

Cure hvala vam, mislite na mene!!!
    Kako cu vadit krv kad se sve zatvara!? Ne rade ni privatno

Pusti sad vadjenje krvi😊
    Napravi sutra test i ja se nadam da je to to!
    Ni meni nisu rekli da idem vaditi krv,nego samo da dodjem na pregled i uzv,pa ce mi uzeti i neke dodatne briseve! 
    Zato sam i radila toliko testova da vidim tamni li moja crtica ili ne!
    Ako tvoja sutra bude jos malo tamnija,mislim da ti onda mozemo cestitati!
    Jedva cekam vijesti ujutro!
    Drzim ti fige❤️

18. Ožujak 2020. 20:38

feli

Nada88

Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih informacija 🙈

Jako teško. Uglavnom doma isplačem prvi dan..drugi sam vec bolje,ali se volim distancirat od trudnica.
    Znam da to nije lijepo od mene,drago mi je zbog njih,ali mi je tesko zboh sebe.
    Sad sam pocela i slabije spavat,eto vec se duže vrijeme budim puno ranije nego inace i s tim teskim mislima kako su svi trudni,osim mene..a uz to sam ja i najstarija trenutno nerotkinja u drustvu i na poslu. Bas teski pritisak.
    Kakvo se ti drzis s novim trudnocama?

Iskreno izbjegavam ih...ali evo trenutno sam u situaciji da imam dvije koje necu moci izbjeći i ne znam kako cu to izdrzati...uvijek mi je ta vijest strasna i onda je isplacem, prebolim i idemo dalje...al boli, sve ovo jako jako boli!!!

feli
    18. Ožujak 2020. 21:59

Nada88

feli

Nada88

Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih 

Iskreno izbjegavam ih…ali evo trenutno sam u situaciji da imam dvije koje necu moci izbjeći i ne znam kako cu to izdrzati…uvijek mi je ta vijest strasna i onda je isplacem, prebolim i idemo dalje…al boli, sve ovo jako jako boli!!!

Da,boli. Jedan dan teže,a drugi lakse. Pa se onda tješim da ima i gorih stvari od ovog. Jednom ce doci kraj i ovim mukama. 💜

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

• Taine
    19. Ožujak 2020. 07:36

Pozdrav, 6dnt i svi simptomi stali. Ko da opet nece biti nista. :-(

Taine

19. Ožujak 2020. 07:54

Taine, sve simptome koje imamo su ionako ostaci od stimulacije, boostera i svega sta primimo.  
    Avama, ja odmah otvaram da vidim kakav je test 😁

19. Ožujak 2020. 07:54

Taine

Kod mene 5 dan, nikakvih posebnih simptoma nemam...kakve ti imas simptome?

19. Ožujak 2020. 08:44

Avama, cekamoooo
    Nadam se da ce potamniti❤️

• Taine
    19. Ožujak 2020. 08:53

Nada88

Taine

Kod mene 5 dan, nikakvih posebnih simptoma nemam…kakve ti imas simptome?

Osim bolnih grudi sa strane vise nista. Ni pikanje, ni jajnici ni nadutost. Danas mi je 6dnt,vracena su mi 2 dobra embria treci dan od punkcije. A ti? 

Taine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.