Bilo bi lakse cure,da dolje u potpis stavite neke osnovne informacije o vama i postupcima,pa da uvijek ne moramo ispitivat tko,sto,gdje,kako...samo dobronamjerni prijedlog. Mislim da idete tamo na avatar,pa imate mogucnosti da te informacije upisite pod potpis.
Citam da i privatne polikline odustaju od postupaka. Nadam se da ce se to do cca 5.mjeseca rijesit..a onda uskoro stize ljeto i idu godisnju. Vrijeme leti, a mi na mjestu.
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Ja javljam situaciju iz Petrove. Danas mi je 9dc. 4 folikula, jedan vodeći, ostala tri idu za njim. Trebali su ih još napumpat, no obavili su samnom razgovor i odustali od postupka.
Kažu da se svašta može očekivati, pa i zatvaranje, a pitanje je onda tko bi mi napravio aspiraciju sa toliko nabildanim jajnicima s cime bi mene i moje zdravlje doveli u veliku opasnost-unutarnje krvarenje i sl...
Rekli su mi da ce, bez primjene lijekova, ovulacija doci i proci sama od sebe, te da ce mi normalno doci ciklus.
Pitala sam i za sljedeci postupak-samo su prevrnili ocima i rekli - tko to zna kada ce biti.
Situacija je, koliko sam skuzila, i vise nego ozbiljna...
🙁
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Avama,jako mi je zao!❤️
Vjerujem sa si razocarana i tuzna,ali jednom sve mora doci na svoje!
Koliko imas godina?
U kakvom si postupku bila?
Oprosti,nisam sve popratila!
Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️
Imam 38 g. Bila sam ssd 2 ivf (prvi bemfola i menopur, a drugi Gonal menopur).
Katalenko ja isto trebam vadit betu u petak. Pa sad ne znam sta i kako. Meni je test pokazao sjenu, ali ne tamni.
Pozdrav cure..Nadam se da gurate nekako ovo grozno vrijeme koje nas je zateklo. Vidim da nas je dosta koje smo trebale krenuti sa novim postupkom. Nažalost,opet dani prolaze, a nama godine prebrzo idu.Tko će nam ih vratiti?! Ujedno nadam se da će imat u vidu da se postupci rade i ljeti, pošto je pitanje koliko dugo bude sad ova korona. Konačno dobiješ sve papire da kreneš u postupak i eto opet prepreke. :( Cijeli vikend sam u šoku... Moramo ostati jake! Držite se!
Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti… pa sad ni sama neznam.🤔😣
Nazalost 15 dan bi trebala imati itekako pozitivan test. Moja prijateljica koja je isla privatno je isto samo javila da joj test negativan 12 dan nije joj ni rekao o da mora vaditi betu zbog korone... 😥
Ponovi jos test no ako nema ni sjene sumnjam da ce te itko slati vaditi betu...
Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih informacija 🙈
Avama,jako mi je zao!❤️
Koliko imas godina?
Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️
Katalenko ja isto trebam vadit betu u petak. Pa sad ne znam sta i kako. Meni je test pokazao sjenu, ali ne tamni.
Da li vam je ostao koji smrzlic ili sve moras ispocetka?
Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih informacija 🙈
Nada, drago mi je za sve što su trudne. Samo bi da rado da se malo i suzdržavaju od nesuvislih pitanja zašto nekome ne uspije i pametovanja. Počelo me to smetati.
Ispočetka mi je bilo drago jer sam se nadala da cu ubrzo i sama to biti.. No nakon 8 godina postaje sve teze i teze nositi se s tim i lazno se smjeskati i veseliti, pogotovo kad pocnu kukat kako im je 'tesko',ili kad su htjele eto decka a ono curica ili obrnuto na to mi se kosa dize doslovno. Meni koja sam do sad primila najmanje 191 injekciju 3 kiretaze i mnogo 0...
Avama,jako mi je zao!❤️
Koliko imas godina?
Da li vam je ostao koji smrzlic ili sve moras ispocetka?
Ostala su mi dva.
Sortiraj odgovore
Najstariji