Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    feli
    18. Ožujak 2020. 12:12

Bilo bi lakse cure,da dolje u potpis stavite neke osnovne informacije o vama i postupcima,pa da uvijek ne moramo ispitivat tko,sto,gdje,kako...samo dobronamjerni prijedlog. Mislim da idete tamo na avatar,pa imate mogucnosti da te informacije upisite pod potpis. 
    Citam da i privatne polikline odustaju od postupaka. Nadam se da ce se to do cca 5.mjeseca rijesit..a onda uskoro stize ljeto i idu godisnju. Vrijeme leti, a mi na mjestu. 

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

MimiDrimi
    18. Ožujak 2020. 12:18

Ja javljam situaciju iz Petrove. Danas mi je 9dc. 4 folikula, jedan vodeći, ostala tri idu za njim. Trebali su ih još napumpat, no obavili su samnom razgovor i odustali od postupka.
    Kažu da se svašta može očekivati, pa i zatvaranje, a pitanje je onda tko bi mi napravio aspiraciju sa toliko nabildanim jajnicima s cime bi mene i moje zdravlje doveli u veliku opasnost-unutarnje krvarenje i sl... 
    Rekli su mi da ce, bez primjene lijekova, ovulacija doci i proci sama od sebe, te da ce mi normalno doci ciklus.
    Pitala sam i za sljedeci postupak-samo su prevrnili ocima i rekli - tko to zna kada ce biti.
    Situacija je, koliko sam skuzila, i vise nego ozbiljna... 
    🙁 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• avama
    18. Ožujak 2020. 12:22

Arwen87

Avama,jako mi je zao!❤️
    Vjerujem sa si razocarana i tuzna,ali jednom sve mora doci na svoje!
    Koliko imas godina?
    U kakvom si postupku bila?
    Oprosti,nisam sve popratila!
    Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️

Imam 38 g. Bila sam ssd 2 ivf (prvi bemfola i menopur, a drugi Gonal menopur). 

Katalenko ja isto trebam vadit betu u petak. Pa sad ne znam sta i kako. Meni je test pokazao sjenu, ali ne tamni.

mylady
    18. Ožujak 2020. 12:51

Pozdrav cure..Nadam se da gurate nekako ovo grozno vrijeme koje nas je zateklo. Vidim da nas je dosta koje smo trebale krenuti sa novim postupkom. Nažalost,opet dani prolaze, a nama godine prebrzo idu.Tko će nam ih vratiti?! Ujedno nadam se da će imat u vidu da se postupci rade i ljeti, pošto je pitanje koliko dugo bude sad ova korona. Konačno dobiješ sve papire da kreneš u postupak i eto opet prepreke. :( Cijeli vikend sam u šoku... Moramo ostati jake! Držite se! 

18. Ožujak 2020. 13:04

katalenko89

Pozdrav cure,ima li koja da bi trebala uskoro betu vaditi? Ja sam.narucena za petak,razmisljam da li da odem u bolnicu ili to obavim privatno. 🙄 radila sam test jucer koji je negativan,15 dana je proslo od transfera,a sinoc su mi krenuli grcevi i naleti vrucine,mengu trebala jucer dobiti… pa sad ni sama neznam.🤔😣

Nazalost 15 dan bi trebala imati itekako pozitivan test. Moja prijateljica koja je isla privatno je isto samo javila da joj test negativan 12 dan nije joj ni rekao o da mora vaditi betu zbog korone... 😥
    Ponovi jos test no ako nema ni sjene sumnjam da ce te itko slati vaditi betu... 

18. Ožujak 2020. 13:07

Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih informacija 🙈

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 13:10

avama

Arwen87

Avama,jako mi je zao!❤️
    Koliko imas godina?
    Nadam se da ce se cim prije ova opsadna situacija smiriti,pa da sve skupa mozete opet u borbu za svoje mrve❤️

Katalenko ja isto trebam vadit betu u petak. Pa sad ne znam sta i kako. Meni je test pokazao sjenu, ali ne tamni.

Da li vam je ostao koji smrzlic ili sve moras ispocetka?

mylady
    18. Ožujak 2020. 13:16

Nada88

Zene kako se nosite s vijestima o trudnoci drugih zena iz vase okoline? Nisam ni zla ni ljubomorna osoba, ali nije mi dobro od takvih informacija 🙈

Nada, drago mi je za sve što su trudne. Samo bi da rado da se malo i suzdržavaju od nesuvislih pitanja zašto nekome ne uspije i pametovanja. Počelo me to smetati. 

18. Ožujak 2020. 13:36

Ispočetka mi je bilo drago jer sam se nadala da cu ubrzo i sama to biti.. No nakon 8 godina postaje sve teze i teze nositi se s tim i lazno se smjeskati i veseliti, pogotovo kad pocnu kukat kako im je 'tesko',ili kad su htjele eto decka a ono curica ili obrnuto na to mi se kosa dize doslovno. Meni koja sam do sad primila najmanje 191 injekciju 3 kiretaze i mnogo 0...

• avama
    18. Ožujak 2020. 13:38

Arwen87

avama

Arwen87

Avama,jako mi je zao!❤️
    Koliko imas godina?

Da li vam je ostao koji smrzlic ili sve moras ispocetka?

Ostala su mi dva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.