Astra81, nemoj se uopce mislit koji ces brend. Natrol i ovo sa iHerba je skroz ok. Ja prvi put nisam vadila DHEA, ali testosteron mi je bio nizak, sad je sve ok.
Faith, od tog Solgarovog nema neke koristi, popila sam 3 bocice i zeljezo isto. Zamoli doktora bijeli recept za Kendural C, cure su ga tu prepoorucavale, nije tezak na zeludac. U 10.mj mi je feritin bio 12, nakon niti 1 kutije sad kad sam vadila 128, a jos nisam popila cijelu kutiju.
Gracia kad sam bila na prvim konzultacijama u KBC preporucili su mi i zeljezo i DHEA i Q10. A ovo drugo (melatonin, l-arganin, alfa lipoic acid…) to sam kao i ostali iskopala po internetu 😁
Nadalice vas slucaj je bas cudo i daje nam svima nadu
KBC ti je preporučio DHEA? Sada sam korak bliže odluci da to kupim😊 Sljedeći tjedan imam konzultacije pa ću još pitati svoga doktora.
Da, dr.Sunj na konzultacijama. Imala sam nesto visi FSH i LH, rekla je da po nekim istrazivanjima ga DHEA snizuje i da je uzmem. Ali me isto bilo strah piti prije nego sam je izvadila.
Astra81, nemoj se uopce mislit koji ces brend. Natrol i ovo sa iHerba je skroz ok. Ja prvi put nisam vadila DHEA, ali testosteron mi je bio nizak, sad je sve ok.
Faith, od tog Solgarovog nema neke koristi, popila sam 3 bocice i zeljezo isto. Zamoli doktora bijeli recept za Kendural C, cure su ga tu prepoorucavale, nije tezak na zeludac. U 10.mj mi je feritin bio 12, nakon niti 1 kutije sad kad sam vadila 128, a jos nisam popila cijelu kutiju.
Gracia kad sam bila na prvim konzultacijama u KBC preporucili su mi i zeljezo i DHEA i Q10. A ovo drugo (melatonin, l-arganin, alfa lipoic acid…) to sam kao i ostali iskopala po internetu 😁
Nadalice vas slucaj je bas cudo i daje nam svima nadu
KBC ti je preporučio DHEA? Sada sam korak bliže odluci da to kupim😊 Sljedeći tjedan imam konzultacije pa ću još pitati svoga doktora.
Da, dr.Sunj na konzultacijama. Imala sam nesto visi FSH i LH, rekla je da po nekim istrazivanjima ga DHEA snizuje i da je uzmem. Ali me isto bilo strah piti prije nego sam je izvadila.
Ja sam se malo dvoumila za DHEA iako mi je 3.77 (nizak je al u skladu godina)
Fsh mi je 5.04
Lh 4.36
Prolaktin 261
Estradiol 542.40
Testosteron 0.50
Napominjem to je 4 dan ciklusa i sve u referentnim vrijednistima..
Pocela sam ga uzimat prije 4 dana DHEA50 mg
Bilo me strah zbog endometrioze i to sto mi je Fsh ok
Jesu li vama kada ste isle na inseminaciju na dan inseminacije radili ultrazvuk prije postupka ili su taj dan samo napravili inseminaciju bez pregleda?
Meni su radili folikulometrije, 8, 10 i 12 dan onda stoperica i 14 dana uzv prije inseminacije. Kada su uradili inseminaciju opet uzv. Kako tebi rade?
Kod mene su to odradili tek toliko da su odradili, ocito. Treci dan ciklusa pregled, deseti dan folikulometrija i stoperica, dvanaesti dan inseminacija bez pregleda. Nakon dva tjedna sam im javila da je test negativan a oni meni da se javim za mjesec dana.
👱♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
Pokušavamo od 03/18
02/20 AIH, VV, neuspješno
03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno
Nadja81- ja sam prosla 2 ins i nisam vise htjela jer zaista rijetko uspiju, po meni gubljenje vremena a i uspjesnost je 8%-12% dosta mali procenat uspjesnosti. Jesu ti radili hsg jesu prohodni jajovodi? Vadili hormone, prolaktin i ostalo?
91' PCOS, hipotireoza, MM 82' ok.
2018/19-stimulacije ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x beta-0.
3/2020 ivf ( menopur+ cetroide)-otkazan postupak 1 folikul, zatvorena klinika zbog korone
6mj-planirani IVF-odustali
1/2021promjena klinike+promjena terapije
26/2/2021-iznenadjenje prije ivf, veliki plus na testu
Fsh mi je 5.04
Lh 4.36
Prolaktin 261
Estradiol 542.40
Testosteron 0.50
Moj FSH je 5,7, a LH 7,1. Omjer je i tak u banani, valjda ih ništa neće dodatno smrdat :(
Fsh mi je 5.04
Lh 4.36
Prolaktin 261
Estradiol 542.40
Testosteron 0.50
Moj FSH je 5,7, a LH 7,1. Omjer je i tak u banani, valjda ih ništa neće dodatno smrdat :(
Volila bi da mi netko kaze jel moj omjer ok izmedu fsh i lh
Nadja81- ja sam prosla 2 ins i nisam vise htjela jer zaista rijetko uspiju, po meni gubljenje vremena a i uspjesnost je 8%-12% dosta mali procenat uspjesnosti. Jesu ti radili hsg jesu prohodni jajovodi? Vadili hormone, prolaktin i ostalo?
Prohodnost jajovoda sam radila prije godinu i pol i to je u redu. Hormone sam vadila prije godinu dana a mpo doktorica sada nije uopce trazila nove i jos je rekla da nema potrebe da se opet vade kada su prije godinu dana bili ok. Gdje si ti u postupku?
Pokušavamo od 03/18
Fsh mi je 5.04
Lh 4.36
Prolaktin 261
Estradiol 542.40
Testosteron 0.50
Volila bi da mi netko kaze jel moj omjer ok izmedu fsh i lh
Nije u inverziji, meni izgleda dobro :)
Da li koja od vas možda uzima jod? U grupi sam ''Jadrankina otopina'' i tamo je već oko 300 žena zatrudnilo nakon što su počele uzimati jod. Imate li vi kakvih iskustava i što mislite o tome? Općenito me zanimaju vaša mišljenja jer ja razmišljam da bih možda pokušala sa jodom ali me malo strah.
Pokušavamo od 03/18
Sortiraj odgovore
Najstariji