monkae kad je vec doslo do toga trebao je aspirirati stanicu, zao mi je. Sad bildaj stanice i gledaj da nije svako zlo za zlo😉 Mozda je bolje dok se ne smiri sva situacija sada sa virusima💪
Nadalica ❤️❤️
Cure kakvo je kod vas stanje, masa postupaka se pauzira sada?!
Mi idemo na fet i moram priznati da me strah. Nije me strah da ce mi se nedsto dogoditi il da cu umrijeti🙄 Al kako radim u ducanu kad vidim ljude kako masovno kupuju nije ti svejedno, bas se strah i zabrinutost moze nozem rezati. . 😧 Ono, nije bas ugodno to gledati
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Moj mm se juce otimao za wc papir u hoferu, ja budala majko moja, to se kupuje po 5 paketa wc papira 😥
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
I da franka i astra nadam se da ce i vase mrvice uskoro da uzivaju u buci ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
U welsu dogovorimo prvi razgovor, odemo gore, svi prijatni, sve super, cak imas da jedes i pijes kafe za dzabe, ono nije nikome do toga ali lijepo je kad vidis da se trude.. ulazimo mi u kancelariju, pricamo sa doktorom na njemacki, kad on nama kaze jel mozemo mi na nas jezik da pricamo, ja u soku, nas covjek, jos sef klinike.. kaze ja cu dati 1000 posto od sebe da vam pomognem i tako je i bilo, salje on nas po moje zaledjene js u klagenfurt, mi zovemo, NE DAJU NAM MOJE JS !! Kao eto za 200 eura, mi nazovemo tog naseg u welsu, a on njih i mi dobili moje js, dzaba, bez pola euro.. ali fale 3 js.. kao one nisu bile dobre pa ih bacili, a do juce bilo 11.. muz uradio u welsu TESE nasli mu spermica, plakali obadvoje od srece.. moje zaledjene js i njegove zaledjene spermije odmrznu, sastave i zovu nas 7 se oplodilo, kazu cudo.. muzu rekli tese vise ne moze radit, i to je bila nasa jedna i jedina sansa.. dosli na transfer 5 dan, 4 blasto dobili.. place mm, placem ja i doktor place.. i vratimo mi dvije, a dvije zamrznemo (samo da znate da placem dok ovo pisem) i evo ih zive, bez anomalija, trudnoca uredna.. pisem vam sve ovo jer mozda kad pomislite da nema vise nade bas tada uspije, zato drage moje nikada nemojte da odustajete, vjerujte u vase mrvice ❤️
Ovo mi daje snage i nade!
Vjerujem u cuda!
❤❤❤
Feli prvi put sam dobila 5 js od toga 3 oplodene, jedna vracena 3 dan nakon punkcije, a dvije blastice smrznuli, od prve trudnoca koja je nazalost zavrsila spontanim u 3mj trudnoce imala sam hematom, drugi put FET jedne blastice stare 5 dana, isto trudnoca ali spontani u 6 tt, a evo zadnja blastica nazalost nije doslo do trudnoce. Tako da smo sada isli u novi postupak ali dobili samo dvije js, obje oplodene, jedna vracena 3 dan, a druga ostala do 5 dana i smrznuli. Evo opet trudnoca i molimo Boga da ovaj put bude sve ok🙏🙏🙏 Meni je inace sve ok, ali muz ima oligoast. A koliki mi je amh stvarno nezz mogu pogledati negdje u papirima, ali ako me sjecanje sluzi isto tako negdje ja mislim ko i tebiSmileA ma nije mi tako bitan amh da moras kopati po papirima. Pa super se to tebi prima onda…puno sreće ti želim!🥰Feli hvala ti puno!🤗Takoder ti zelim svu srecu i da ovaj postupak bude dobitni!😃🍀🤞🥰😘
Hvala SmileA! 😘 Navijamo jedna za drugu kao i za sve cure ovdje.
A reci mi,rade li vikednom? Sto ako je punkcija,transfer,uzv vikendom?
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Koje bolnice imaju dobre biologe? Znam da se pricalo o tome ali sam zaboravila
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Vita26 tako mi je drago za 💛, a slikica je čarobna 😍. Isto se ti jaako pazi i čuvaj i miruj s obzirom na to mrljavljenje koje se nadam da ce ti uskoro stati 😘
Faith i ti si na gomili tableta kao ja. Reci mi koga si trazila uputnicu za izvaditi dhea, da znam i ja to izvaditi. Moju dr doslovno moram moliti izvlaciti uputnice za vadjenje krvi, nista nece sama predlozi s obzirom na stanje:(
Vit D ti je dobro uzimati uz rucak i nesto masno.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Taine sretno ti čekalice 🍀
Flower iščekujem ponedjeljak i navijam za visoki broj 🤗
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Vita26 tako mi je drago za 💛, a slikica je čarobna 😍. Isto se ti jaako pazi i čuvaj i miruj s obzirom na to mrljavljenje koje se nadam da ce ti uskoro stati 😘
Faith i ti si na gomili tableta kao ja. Reci mi koga si trazila uputnicu za izvaditi dhea, da znam i ja to izvaditi. Moju dr doslovno moram moliti izvlaciti uputnice za vadjenje krvi, nista nece sama predlozi s obzirom na stanje:(
Vit D ti je dobro uzimati uz rucak i nesto masno.
Moj ginekolog mi je dao bez problema
Za bilo sto da ga pitam mi da i za vitamine da izvadim
Ovih dana cu provjerit d vitamin jer ga uzimam od 5 mj 2019 ,8 kapi plivit d3
Feritin i zeljezo mi isto nisko pa sad pijem 2 tablete od solgara Gentle Iron
Monkae zao mi je, prosla sam to u 11mj-imala dva folikula, na punkciji vidjeli da su prazni i to mi rekli u sali onako osamucenoj,iduca dva sata sam u dnevnoj bolnici onako osamucena plakala,cijeli jastuk bio mokar, bas me bilo opralo to sve,med sestra me tjesila. Hvala Bogu dosla sam sebi trebalo mi je preko deset dana da se od toga oporavim psihicki, sad sam dobro i idemo naprijed 🙂 Tako ces mi i ti doci sebi 😘😘😘 Cure u dnevnoj bolnici su mi savjetovale ulje nocurka ( to se ne smije piti preko dva mjeseca) tako da sad to pijem prije slij.postupka, te koenzim q10. Bit ce sve dobro, puno smo jace nego sto mislimo/ daj sebi oduska.
Sortiraj odgovore
Najstariji