Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    14. Ožujak 2020. 19:58

Bozma

Faith, a da pitaš dr. za DHEA? šta ti je dr. rekao za nalaze? meni se estradiol čini malo viši

Na zalost nista nije rekao.da je sve u referentnim vrijednostima...rekao je samo da je to sve ok.i uvjek se lovi  mojih godina
    On nije ni za ni orotiv nikakvih suplemenata.kad kazem da uzimam to,to i to,on kaze nece odmoc a ni nesto pomoc

• messy
    14. Ožujak 2020. 20:01

nadja81

Jesu li vama kada ste isle na inseminaciju na dan inseminacije radili ultrazvuk prije postupka ili su taj dan samo napravili inseminaciju bez pregleda?

Kod mene je bila samo inseminacija bez pregleda. 

Nadja81
    14. Ožujak 2020. 20:11

messy

nadja81

Jesu li vama kada ste isle na inseminaciju na dan inseminacije radili ultrazvuk prije postupka ili su taj dan samo napravili inseminaciju bez pregleda?

Kao i kod mene.

👱‍♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
    Pokušavamo od 03/18
    02/20 AIH, VV, neuspješno
    03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
    04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
    02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
    06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno

14. Ožujak 2020. 20:15

faith ostalo mi je u glavi da sam pročitala da visok estradiol može  zakamuflirati, odnosno lažno sniziti FSH, evo sad sam opet pogledala i da, preko 200 je visok iako je u referentnim. Isto kao što je i FSH 11 u referentnim, a izapravo je visoko.

Nina985
    14. Ožujak 2020. 20:46

nadja81

messy

nadja81

Kao i kod mene.

Meni je dr. radio ultrazvuk neposredno prije inseminacije dok sam bila u operacijskoj sali.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

faith
    14. Ožujak 2020. 20:47

Bozma

faithostalo mi je u glavi da sam pročitala da visok estradiol može zakamuflirati, odnosno lažno sniziti FSH, evo sad sam opet pogledala i da, preko 200 je visok iako je u referentnim. Isto kao što je i FSH 11 u referentnim, a izapravo je visoko.

Uhhh,da onda ipak pijem pa sto bude

Nina985
    14. Ožujak 2020. 20:57

nadja81

Ja sam već 12 godina na Euthyroxu. Imam hipotireozu ali nikada nisam imala antitijela. U kom smislu ti je pomogao jod?

Nadja81 ja isto imam hipotireozu i pijem Euthyrox. U grupi sam u kojoj se nalazi ekipa koja ima problema sa štitnjačom i svi tvrde da taj Jadrankin jod nije dobar i preporuke su od članova grupe da se on ne uzima dok pak po nekim forumima ljudi tvrde da im je taj jod pomogao. Dosta članova grupe je poboljšalo svoje stanje koristeci raznorazne suplemente i promjenom prehrane neki su čak i prestali uzimati lijekove.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

skoljka
    14. Ožujak 2020. 21:46

Bok cure, 
    Evo da javim nasim starim curama da je Karla89 danas rodila svoju mrvicu srece, svoju curicu 💖

skoljka
    14. Ožujak 2020. 21:47

Da li se sto javlja Nikta, nisam je upratila. Nadam se da nije odustala 😥

14. Ožujak 2020. 21:53

školjka, Nikita se nije javila mjesecima. Često je se sjetim i promislim kako se ne javlja. Mislila sam da se vi stare možda negdje drugdje čujete ili pišete. Nikita, ako čitaš-fališ.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.