Čitam vas i pitam se da li su vam liječnici preporučili te vitamine ili ste se same pobrinule, meni moj dr, a ni sestre na ivf-u nista nisu rekle da pijem dodatno osim folne.
Sad samo u prirodnom nakon neuspjelog stimuliranog, pa sam malo zbunjena, molim malo pomoći..
Hvala..
Faith meni feritin 40 , a bio je 22 na ljeto, sporo se dize al se bar dize ikako,pa me to tjesi, uzimam kendural c
Vit d mi je vec tri zadnja vađenja oko 60 i nikako se dignuti a zadnja dva mj sam pila plivit d od 4000 iu i nista. Sad sam trazila od dr opce prakse d vital od 25000 pa cu piti te 4 ampule u iduci mj dana.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Astra81, nemoj se uopce mislit koji ces brend. Natrol i ovo sa iHerba je skroz ok. Ja prvi put nisam vadila DHEA, ali testosteron mi je bio nizak, sad je sve ok.
Faith, od tog Solgarovog nema neke koristi, popila sam 3 bocice i zeljezo isto. Zamoli doktora bijeli recept za Kendural C, cure su ga tu prepoorucavale, nije tezak na zeludac. U 10.mj mi je feritin bio 12, nakon niti 1 kutije sad kad sam vadila 128, a jos nisam popila cijelu kutiju.
Gracia kad sam bila na prvim konzultacijama u KBC preporucili su mi i zeljezo i DHEA i Q10. A ovo drugo (melatonin, l-arganin, alfa lipoic acid...) to sam kao i ostali iskopala po internetu 😁
Nadalice vas slucaj je bas cudo i daje nam svima nadu
Faith meni feritin 40 , a bio je 22 na ljeto, sporo se dize al se bar dize ikako,pa me to tjesi, uzimam kendural c
Vit d mi je vec tri zadnja vađenja oko 60 i nikako se dignuti a zadnja dva mj sam pila plivit d od 4000 iu i nista. Sad sam trazila od dr opce prakse d vital od 25000 pa cu piti te 4 ampule u iduci mj dana.
Ja sam izbacila kavu, osim ujutro jedne male, a kendural popijem navecer prije spavanja, to mi je nekako jedino doba kad nema kave i mlijecnog 2 sata prije ni poslije. Mislim da je i to razlog sto je ovako narastao feritin
Koliki bio bio vitamid d idealni?
Meni prvi nslaz bio 30 nakon 6.mj 68 sad cu bas drugi tj vadit da vidim
Astra81, nemoj se uopce mislit koji ces brend. Natrol i ovo sa iHerba je skroz ok. Ja prvi put nisam vadila DHEA, ali testosteron mi je bio nizak, sad je sve ok.
Faith, od tog Solgarovog nema neke koristi, popila sam 3 bocice i zeljezo isto. Zamoli doktora bijeli recept za Kendural C, cure su ga tu prepoorucavale, nije tezak na zeludac. U 10.mj mi je feritin bio 12, nakon niti 1 kutije sad kad sam vadila 128, a jos nisam popila cijelu kutiju.
Gracia kad sam bila na prvim konzultacijama u KBC preporucili su mi i zeljezo i DHEA i Q10. A ovo drugo (melatonin, l-arganin, alfa lipoic acid…) to sam kao i ostali iskopala po internetu 😁
Bozma bas ti hvala!
Probat cu sve!
Gracia kad sam bila na prvim konzultacijama u KBC preporucili su mi i zeljezo i DHEA i Q10. A ovo drugo (melatonin, l-arganin, alfa lipoic acid…) to sam kao i ostali iskopala po internetu 😁
Bozma bas ti hvala!
Probat cu sve!
Prije 2 tj feritin mi je bio 16 a Fe 8 i tad sam pocela.uzimat taj solgar al 2 kapsule
Zvat cu odmah u poned. Fa mi.posalje taj kendural c
Čitam vas i pitam se da li su vam liječnici preporučili te vitamine ili ste se same pobrinule, meni moj dr, a ni sestre na ivf-u nista nisu rekle da pijem dodatno osim folne.
Sad samo u prirodnom nakon neuspjelog stimuliranog, pa sam malo zbunjena, molim malo pomoći..
Hvala..
Ni meni
Sve citajuci na ovim stranicama i onda trazila da izvadim neke stvari i vecina u deficitu.
Ike tesko da ce bit visokog broja.. Danas je bas krenula prava, svjeza krv.. Vjestica je stigla bas u dan, usprkos progesteronu.. Zovem u pon na humanu da cujem kaj smo sad za FET, s obzirom na cijelu situaciju s glupom koronom.
Ja znam cure da nikada ne trebate odustati.. mi smo se 3 godine borili da bi uopste doslo do transfera.. i sam transfer to sto smo stigli do njega nam je bilo cudo.. u prvoj klinici su nas prevarili ali ali doslovno.. mi smo u austriji i po preporuci odemo u klagenfurt u u vivaneo sto je dobrih 2.5 sata voznje u jednom pravcu.. tu objasnimo sve, predamo nalaze, muz teski azoo, oni meni svejedno daju terapiju, kao rjesavat cemo usput.. imaju oni nacin kako ce dobiti spermice od njega.. ja se davila u hormonima, dobili 11 stanica.. muz otisao da da spremice, nema, opet ode, opet nema.. kao taj microtese sto su htjeli radit ne smiju sada ovo ono i kao uzmite vi donora vi nikad necete imati VASE dijete.. ja plakala ko godina, preplakala tih 2.5 sata do kuce, molili smo ih da prvo nadjemo spermice i zaledimo ali nisu htjeli.. naplatili su cijeli postupak, a mi nismo ni dosli do transfera.. pare nikad nismo dobili nazad, prave se blesavi.. ja i mm odustali neko vrijeme, i nadjemo kliniku u welsu, muz me molio 2 mjeseca da odemo i na kraju pristanem..
Nadalice, mozes li mi reci kakva je oplodnja bila u vasim postupcima, koliko puta ste pokusavami prije obog dobitnog????
Sortiraj odgovore
Najstariji