Samo sanja
Jesam kod Popovića sam i ja hahahah😂😅
Imam ultrazvuk prvi sljedeci tjedan,a moram i hormone stitnjace sutra vaditi jer imam problema sa stitnjacom.nadam se da ce sve biti dobro.
Nifty test zelis raditi?ili moras?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja gotova sa pregledom, sve super ❤ kuca, ali kaže doktorica da se još ne može čuti ali sam vidjela kako titra 😍😍😍
Lijepo je bebica narasla od prošlog pregleda, veličina dogovara 8 tjednu i ja gotova sa putovanjima za Osijek, jedino za onaj nifty test ako nema nigdje dalje onda ću doći u Osijek u 12 tt
https://ibb.co/wWvQ5jb
Samo_Sanja cestitaaam😃☺️🤗❤️ prekrasna je slicica! Sad lijepo se opusti i maksimalno uzivaj🤗🥰
Vita, Simba1989, Lala1982, hvala vam puno na podrsci i lijepim zeljama!☺️🥰
Evo stigao nalaz Bete HCG = 396.80! 🙏🙏Tako da super uduplala se. Samo da mi jos stane taj iscjedak, dns je malo i jaci ali tjesi me dok nema svjeze krvi, od danas sam na mirovanju, pa nadam se da ce se smiriti.
🌈💙👣🙏
Ja gotova sa pregledom, sve super ❤ kuca, ali kaže doktorica da se još ne može čuti ali sam vidjela kako titra 😍😍😍
Lijepo je bebica narasla od prošlog pregleda, veličina dogovara 8 tjednu i ja gotova sa putovanjima za Osijek, jedino za onaj nifty test ako nema nigdje dalje onda ću doći u Osijek u 12 tt
https://ibb.co/wWvQ5jbSamo_Sanja cestitaaam😃☺️🤗❤️ prekrasna je slicica! Sad lijepo se opusti i maksimalno uzivaj🤗🥰
Vita, Simba1989, Lala1982,hvala vam puno na podrsci i lijepim zeljama!☺️🥰
Evo stigao nalaz Bete HCG = 396.80! 🙏🙏Tako da super uduplala se. Samo da mi jos stane taj iscjedak, dns je malo i jaci ali tjesi me dok nema svjeze krvi, od danas sam na mirovanju, pa nadam se da ce se smiriti.
Super čestitam, čuvaj mrvicu ❤️ za iscjedak sam čitala D je normalno u trudnoći jer da bude jači u gusci ali da se tako gospođa sitit infekcija tebe i bebu, kao šta si rekla bitno da nema krvi.
Cure koliko divnih vjesti. Zelim svima sve najbolje. ☺️
Ne mogu tagovati na tel, ne znam zasto ali samo da prokomentarisem sta su meni rekli ovde u Beču.
Lezanje nakon transfera samo 10-15 min. Najbolje se odmah istog dana vratiti na posao (ukoliko nije fizicki naporan). Izbegavati dizanje tereta veceg od 3 kg, vezbanje i saune, ali to nije zbog embriona nego jajnika i izbegavanje infekcije. Moj Dr mi kaze da sto manje mislim na to sto se desava, bolje je za sve. Stres je najveci neprijatelj, odmah posle loseg kvaliteta embriona.
Meni su rekli u startu kada sam krenula sa postupkom da je preporucivo da se unosi vise proteina u ishanu jer inace zene ne unose dovoljno. Normalno, sveze povrce i voce. I da pokusam sto manje da mislim na ceo proces. Za mene je to moguce samo ako radim i skrenem misli.
Sto se tice prezivljavanja embriona u kulturi (ja sam biolog po struci) zavisi od vise faktora. Spermatozoidi MM su nas problem, te su nam preporucili da uradimo Chip selekciju spermatozoida koji su uzeti kasnije za ICIS-IVF. Taj Chip metod pomaze u odabiru koji da se uzmu za oplodnju, odaberu se samo najbrzi pod pretpostavkom da ce najbrzi biti oni koji su najzdraviji.
Od 5 oplodjenih, 4 blastule su nam odlicnog kvaliteta dana 5. Da li bi bilo i bez Chip selection, ne znam ali metoda ima smisla, zato smo je i uzeli kao dodatno.
Psihicki je ceo proces jako tezak i najbitnije je da se parovi slazu i uzajamno podrzavaju. ❤️🥰
Ja sam odmah posle transfera ustala u wc, jer mi se nenormalno piskilo, znaci doslovno sam skocila sa stola, muz i doktor me cekali da dogovirimo sve sto sto treba... Sat vremena voznje do kuce, u sjedecem polozaju, 4 dana kasnije pocela raditi, i ne radim u uredu nego imam malo tezi fizicki posao... Cijelo vrijeme spavala na stomaku.. kroz 17 dana od transfera sjedila u autu 10 sati, od austrije do bosne... Odmarala nisam nikako, ali opet se primilo... Evo mrvice su zdrave i lijepo rastu..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MM je toliko bio slomljen nakon biohemijske trudnoce da sam ja morala da ga tesim. 😂 Nakon FETa koji nije bio uspesan (cak ni biohemijska) ja sam plakala na svaka 2 h iz cista mira. Hormoni su me toliko lupili da nisam mogla da se kontrolisem, iako nisam emotivan i poprilicno racionalna osoba. Onda mi je Dr rekao ajde da napravimo pauzu, da uradimo dodatne analize i da se malo opustite. Kada budes bil spremna na novi FET javi se, nema poente da se radi postupak ako se ti ne osecas dobro, psihicki i fizicki. Mislim da je to jedan divan savet. Hormoni nas poremete neverovatno i nekada treba vremena da se “izduvamo”
Ja sam odmah posle transfera ustala u wc, jer mi se nenormalno piskilo, znaci doslovno sam skocila sa stola, muz i doktor me cekali da dogovirimo sve sto sto treba… Sat vremena voznje do kuce, u sjedecem polozaju, 4 dana kasnije pocela raditi, i ne radim u uredu nego imam malo tezi fizicki posao… Cijelo vrijeme spavala na stomaku.. kroz 17 dana od transfera sjedila u autu 10 sati, od austrije do bosne… Odmarala nisam nikako, ali opet se primilo… Evo mrvice su zdrave i lijepo rastu..
Jao i ja sam odmah isla piskiti jer sam bas ozbiljno shvatila ono...puna besika. 😂😂😂😂 Kazu idi slobodno, ne moze da ispdne 😂😁
Jams, hvala na odgovoru i hvala svima ostalima na lijepim željama.
Još jedno pitanje, napomenuli su mi u laboratoriju da su obje blastociste zamrznute zajedno. To znači da će obje biti iskorištene na transferu ili ipak postoji mogućnost da samo jednu odmrznu?
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Jams, hvala na odgovoru i hvala svima ostalima na lijepim željama.
Još jedno pitanje, napomenuli su mi u laboratoriju da su obje blastociste zamrznute zajedno. To znači da će obje biti iskorištene na transferu ili ipak postoji mogućnost da samo jednu odmrznu?
Neki labovi odmrzavaju oba pa zamrznu jedan. Iskreno ja tu opciju nikada ne bih izbrala. Insistirala bih da se vrate oba isto vremeno ako su oba zamrznuta na istoj “slamcici”.
Ja sam odmah posle transfera ustala u wc, jer mi se nenormalno piskilo, znaci doslovno sam skocila sa stola, muz i doktor me cekali da dogovirimo sve sto sto treba… Sat vremena voznje do kuce, u sjedecem polozaju, 4 dana kasnije pocela raditi, i ne radim u uredu nego imam malo tezi fizicki posao… Cijelo vrijeme spavala na stomaku.. kroz 17 dana od transfera sjedila u autu 10 sati, od austrije do bosne… Odmarala nisam nikako, ali opet se primilo… Evo mrvice su zdrave i lijepo rastu..
Jao i ja sam odmah isla piskiti jer sam bas ozbiljno shvatila ono…puna besika. 😂😂😂😂 Kazu idi slobodno, ne moze da ispdne 😂😁
I ja odmah na wc piskiti! Nisam više mogla izdržati pošto moraš biti na pola pun mjehur za transfer 😃
A
Sortiraj odgovore
Najstariji