Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Ožujak 2020. 13:19

Curee drage evo ja sa uvz nista od mog prirodnog ne rastu stale na 13 14mm i tako prekinila ☹☹
    Stavila me odma u stimulirani sada u 3 mjesec pa idemo dalje borbaa bas sam se stufala☹☹
    Rekla mi je da uzmem neki  Inozitol pa me zanima jeli tko to pija moze savjet koji i pomoc?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

sunshine25
    04. Ožujak 2020. 13:30

Marijaiva, meni je sestra Maja pričala na transferu da je jedna žena odmah nakon transfera išla na avion i za Dubai.. oni su joj savjetovali bolje ne, bar taj prvi dan, ali svejedno je ošla. Naravno da je ostala trudna i rodila 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Slee
    04. Ožujak 2020. 13:31

Simba samooo hrabro! Neka travanj bude tvoj dobitni!
    Belaa neka bude stimulirani uspjesan, samo hrabro i pozitivno koliko god bilo tesko! 
    Prekrasno Sanja cestitam ti od srca!
    Samara, neka bude super beta za deset dana!
    Avama cestitam na oplodjenim stanicama! Super vijesti!
    Katalenko i ambrozija neka budu uspjesni transferi. Nisam znala da odmah pokazu mrvicu, super, mozemo se hvaliti da smo vidjeli svoje mrvice od prve sekunde 💗
    Cure koje pijete maticnu, prekinete li ju piti mjesec dana prije postupka?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Ožujak 2020. 13:36

Slee

Simba samooo hrabro! Neka travanj bude tvoj dobitni!
    Belaa neka bude stimulirani uspjesan, samo hrabro i pozitivno koliko god bilo tesko!
    Prekrasno Sanja cestitam ti od srca!
    Samara, neka bude super beta za deset dana!
    Avama cestitam na oplodjenim stanicama! Super vijesti!
    Katalenko i ambrozija neka budu uspjesni transferi. Nisam znala da odmah pokazu mrvicu, super, mozemo se hvaliti da smo vidjeli svoje mrvice od prve sekunde💗
    Cure koje pijete maticnu, prekinete li ju piti mjesec dana prije postupka?

Hvalaa Slee 🥰  i tebi zelim svu srecu i svima nisam sve popratil ali nastojat cu ovi dana procitat 🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

04. Ožujak 2020. 13:37

sunshine25

Marijaiva, meni je sestra Maja pričala na transferu da je jedna žena odmah nakon transfera išla na avion i za Dubai.. oni su joj savjetovali bolje ne, bar taj prvi dan, ali svejedno je ošla. Naravno da je ostala trudna i rodila 😂

Eto... Ja stvarno ne vjerujemo u nikakvo mirovanje i pazenje nicega jer znam jako puno parova koji imaju bebice iz ivfa i vwcina njih uopce nije odmarala. Moja frendica je na, dan transfera otisla u city u soping i drugi dan radit i to trgovinu. Evo je u 15 tt

04. Ožujak 2020. 13:38

marijaiva

Gelica

Nala33

Samo_Sanja

Sleeooo kolegice 😀 Baš jučer imali sjednicu, za mene je to uzvišeni posao, ono na visokom nivou, mada su štrajkali za male plaće i sve.. nekako mi je kul što sam dio toga 🙂
    Cure koje čekaju transfer i koje su već bile želim vam puno sreće ❤❤ Meni je sestra poslje transfera rekla sat vremena lezi na leđima a sat na stomaku, i tako i jesam i uspijelo je.. cimerica iz sobe je samo na stomaku ležala i njoj je uspjelo, pa možda ima nešto u tome!

Ja baš putujem za Osijek 🚂 danas ultrazvuk.. nadam se da je sve oke pošto nemam nikakve simptome.. samo da mi pusti da čujem 💗 jer prošli put nije, samo mi je rekao da je trudnoća u redu

Mene čeka prvo punkcija pa transfer ako dodjem do toga ali čitam pa vidim šta si rekla za lezanje.. Ali ja imam oko 2 sata vožnje od bolnice do doma tako da nakon transfera moram sjedit u autu…

Ma ne brini, samo nemoj sjediti u autu, to je najgore nakon transfera. Spusti si sjedalo i leži ali svakih pola sata stanite i malo hodaj zbog cirkulacije, to je bitno. I tako do doma :)

Jooj moram ovo prokomentirali.. Kad sam isla privatno ODMAH nakon transfera je cura koja je bila samnom se obukla bez minute lezanja(doktor joj je rekao da lezi ako hoce no ona nije htjela jer ima dosta voznje do kuce).. Dakle zenska je SAMA dosla na transfer jer joj muz radi vani, ubacili joj mrvicu sjela je u auto i SAMA se odezla kuci a voznja traje 2 sata.. Sad ima prekrasnu bebicu mjesec dana staru.. Mene je muz ko groficu vozio ja prokrvarila 5 dan!

Nema beba mjesec dana vec godinu i nesto pobrkala sam pojmove haha ja kao da sam jucer bila kod R🤷‍♀️😂😂😂😂😂

sunshine25
    04. Ožujak 2020. 13:39

Ne vjerujem ni ja. Mirovala sam jedino nakon et-a zbog jajnika, ali ni to nije bilo strogo mirovanje. Kao što stalno pilim, a i pilit ću, ako je embrij dobar, uhvatit će se ako glumimo kip 0-24 ili ako odemo u lunapark. Sve je do zametka! 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

04. Ožujak 2020. 13:41

sunshine25

Ne vjerujem ni ja. Mirovala sam jedino nakon et-a zbog jajnika, ali ni to nije bilo strogo mirovanje. Kao što stalno pilim, a i pilit ću, ako je embrij dobar, uhvatit će se ako glumimo kip 0-24 ili ako odemo u lunapark. Sve je do zametka!

Tako je! Mirovanje je jedino preporučeno zbog jajnika a ne embrija... 

Nala33
    04. Ožujak 2020. 14:04

Katalenko89 bravo čuvaj mrvicu i sretno.kad imaš kontrolu? Ja sam sutra na utz po datumu bi trebala i menga ali će kasniti sigurno samo zato jer je čekam da se počnemo pikati. 

Nala33
    04. Ožujak 2020. 14:05

flower93

I ja sam vidjela svoju malu mrvu na uzv 😊 cak sam se iznenadila kad je prof V, onako inace hladan i ozbiljan, rekao sestri nek mi okrene ekran da vidim.. Pa se cak nasmijo kad sam skomentirala svojoj mrvici "pls nemoj samo bit na tatu" hehe, naravno u sali 😍

Bas lijepo čuvaj mrvu i sebe. Kad je iduća kontrola? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.