Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    27. Veljača 2020. 16:50

ike

Sto se tiče uspona i padova, moram vam reci da mi nismo svjesne koliko smo jake. Osim nas sto ovo prolazimo i nasih mm-ova koji nas "moraju podnositi" ljudi pojma nemaju koliko borbe mi prolazimo iz dana u dan, iz postupka u postupak. I ja sam kao nove cure mislila da ce mi uspjeti iz prve, a nisam na kraju dosla ni do transfera-to me na kraju oborilo ali sad sam spremna na sve. Radujem se postupku u 4 mjesec, bockanju, a najvise lokalnoj narkozi na punkciji i dva tjedna bolovanja iza nje 😂😎
    Do sada sam uvijek mislila a mozda ce poslije i trudnoca, a sada si uopce ne zelim priustiti niti razmisljati o tome jer na to ne mozemo utjecati. I znate sta jos, boriti cu se par godina, dok se ne istrosim,bar cu znati da sam se potrudila-pa kako bude. I ja se molim, pocela sam nakon prvog postupka i to me jako smiruje i tjesi, te naravno daje dodatnu nadu u pozitivan ishod. Drzite mi se drago moje zenske, proci ce i ovo 💗💖💗💖💗😘

Znači mi se pratimo omd u 4.mj 🤗🤗🤗

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

27. Veljača 2020. 17:14

Ja jesam vjernik i vodim se onim - pomozi si sam pa ce ti i Bog pomoci❤️. 
    Toliko je divne djevice rodjeno ovim putem i sve su to tako zeljena djecica koja su toliko usrecila i roditelje i obitelji i ne pise im na celu na koji nacin su zaceta... 
    Kao sto za svaku drugu bolest idemo doktoru tako idemo i za ovu jer neplodnost je isto bolest i hvala Bogu da postoje lijecnici koji nam mogu pomoci inace ova grana  medicine (humana reprodukcija) ne bi ni postojala... 

27. Veljača 2020. 17:16

ZaZa

Cure, beta mi je 515. Što to znači?
    16. dan transfera. Transfer mi je bio odmah 2. dan nakon punkcije.

Kako mislis sto znaci 😁😍, znaci da si trudna i da ceestitammmmm 🙏❤️❤️❤️

Slee
    27. Veljača 2020. 17:22

Zaza tooo je tooo woohoooo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

ike
    27. Veljača 2020. 17:27

Zaza  cestitam 💖💖💖💖  🤗🤗🤗🤗
    Simba daa, pratiti cemo se daj boze 💛 Evo stvari mi dosle jucer kasnile su 4 dana, znaci iduce ce krajem treceg mj i to bi trebala tada bit nadam se 👍🏻
    Marijaiva slazem se sa tobom,ma pitala bi ja sve te pametnjakovice, da se nadju u istoj situaciji kako bi postupili. Meni je moj velecasni rekao, da odemo i kod doktora ako bude trebalo( zna se na sto je mislio) i ohrabrio nas je jer je covjek normalan, a Bog neka sudi. 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

27. Veljača 2020. 17:28

marijaiva

ZaZa

Cure, beta mi je 515. Što to znači?
    16. dan transfera. Transfer mi je bio odmah 2. dan nakon punkcije.

Kako mislis sto znaci 😁😍, znaci da si trudna i da ceestitammmmm 🙏❤️❤️❤️

I to također znaci da zbilja ne treba hrpa stanica i lijepe blastice da bi se zatrudnilo vec jedna prava pa eto vracena vec drugi dan.. Jako lijepo❤️😉

27. Veljača 2020. 17:32

ike

Zaza cestitam 💖💖💖💖 🤗🤗🤗🤗
    Simba daa, pratiti cemo se daj boze 💛 Evo stvari mi dosle jucer kasnile su 4 dana, znaci iduce ce krajem treceg mj i to bi trebala tada bit nadam se 👍🏻
    Marijaiva slazem se sa tobom,ma pitala bi ja sve te pametnjakovice, da se nadju u istoj situaciji kako bi postupili. Meni je moj velecasni rekao, da odemo i kod doktora ako bude trebalo( zna se na sto je mislio) i ohrabrio nas je jer je covjek normalan, a Bog neka sudi.

Tako je, a Bog sigurno nece suditi ni nama koji smo toliko htjeli tu djecicu a pogotovo 'tu djecu' jer sva su djeca dar.. Kako bi se tek sudilo onima koje namjerno idu na pobacaj ili radjaju djecu i ostavljaju ih po domovima i ne brinu o njima ili ih zlostavljaju.. Ma...
    Ova djeca su za mene jos posebnija jer je toliko volje truda zrtve i zdravlja ulozeno da ih se primi u ruke ❤️🙏

• maltezer
    27. Veljača 2020. 17:43

Zaza
    Čestitam !!!!! Bravo! Želim ti uspješnu i dosadnu trudnoću !❤️🥰🙏🏻

27. Veljača 2020. 17:50

Zaza 😘 cestitam
    Ike gdje ces u postupak ovaj put

Nala33
    27. Veljača 2020. 18:03

Zaza čestitam ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.