Sto se tiče uspona i padova, moram vam reci da mi nismo svjesne koliko smo jake. Osim nas sto ovo prolazimo i nasih mm-ova koji nas "moraju podnositi" ljudi pojma nemaju koliko borbe mi prolazimo iz dana u dan, iz postupka u postupak. I ja sam kao nove cure mislila da ce mi uspjeti iz prve, a nisam na kraju dosla ni do transfera-to me na kraju oborilo ali sad sam spremna na sve. Radujem se postupku u 4 mjesec, bockanju, a najvise lokalnoj narkozi na punkciji i dva tjedna bolovanja iza nje 😂😎
Do sada sam uvijek mislila a mozda ce poslije i trudnoca, a sada si uopce ne zelim priustiti niti razmisljati o tome jer na to ne mozemo utjecati. I znate sta jos, boriti cu se par godina, dok se ne istrosim,bar cu znati da sam se potrudila-pa kako bude. I ja se molim, pocela sam nakon prvog postupka i to me jako smiruje i tjesi, te naravno daje dodatnu nadu u pozitivan ishod. Drzite mi se drago moje zenske, proci ce i ovo 💗💖💗💖💗😘
Znači mi se pratimo omd u 4.mj 🤗🤗🤗
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ja jesam vjernik i vodim se onim - pomozi si sam pa ce ti i Bog pomoci❤️.
Toliko je divne djevice rodjeno ovim putem i sve su to tako zeljena djecica koja su toliko usrecila i roditelje i obitelji i ne pise im na celu na koji nacin su zaceta...
Kao sto za svaku drugu bolest idemo doktoru tako idemo i za ovu jer neplodnost je isto bolest i hvala Bogu da postoje lijecnici koji nam mogu pomoci inace ova grana medicine (humana reprodukcija) ne bi ni postojala...
Cure, beta mi je 515. Što to znači?
16. dan transfera. Transfer mi je bio odmah 2. dan nakon punkcije.
Kako mislis sto znaci 😁😍, znaci da si trudna i da ceestitammmmm 🙏❤️❤️❤️
Zaza tooo je tooo woohoooo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Zaza cestitam 💖💖💖💖 🤗🤗🤗🤗
Simba daa, pratiti cemo se daj boze 💛 Evo stvari mi dosle jucer kasnile su 4 dana, znaci iduce ce krajem treceg mj i to bi trebala tada bit nadam se 👍🏻
Marijaiva slazem se sa tobom,ma pitala bi ja sve te pametnjakovice, da se nadju u istoj situaciji kako bi postupili. Meni je moj velecasni rekao, da odemo i kod doktora ako bude trebalo( zna se na sto je mislio) i ohrabrio nas je jer je covjek normalan, a Bog neka sudi.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Cure, beta mi je 515. Što to znači?
16. dan transfera. Transfer mi je bio odmah 2. dan nakon punkcije.
Kako mislis sto znaci 😁😍, znaci da si trudna i da ceestitammmmm 🙏❤️❤️❤️
I to također znaci da zbilja ne treba hrpa stanica i lijepe blastice da bi se zatrudnilo vec jedna prava pa eto vracena vec drugi dan.. Jako lijepo❤️😉
Zaza cestitam 💖💖💖💖 🤗🤗🤗🤗
Simba daa, pratiti cemo se daj boze 💛 Evo stvari mi dosle jucer kasnile su 4 dana, znaci iduce ce krajem treceg mj i to bi trebala tada bit nadam se 👍🏻
Marijaiva slazem se sa tobom,ma pitala bi ja sve te pametnjakovice, da se nadju u istoj situaciji kako bi postupili. Meni je moj velecasni rekao, da odemo i kod doktora ako bude trebalo( zna se na sto je mislio) i ohrabrio nas je jer je covjek normalan, a Bog neka sudi.
Tako je, a Bog sigurno nece suditi ni nama koji smo toliko htjeli tu djecicu a pogotovo 'tu djecu' jer sva su djeca dar.. Kako bi se tek sudilo onima koje namjerno idu na pobacaj ili radjaju djecu i ostavljaju ih po domovima i ne brinu o njima ili ih zlostavljaju.. Ma...
Ova djeca su za mene jos posebnija jer je toliko volje truda zrtve i zdravlja ulozeno da ih se primi u ruke ❤️🙏
Zaza
Čestitam !!!!! Bravo! Želim ti uspješnu i dosadnu trudnoću !❤️🥰🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji