Bozma i meni je Mimica danas mjerio koda ih ima ko zna koliko a ne 4 😂 i kaze slaba je reakcija!
Prije toga me sve ispitao o proslim postupcima.
Cak sam mu postavila par pitanja, lipo me saslusao i odgovorio. Umirio me. Zapravo mi je drago da je bas on bio.
Sanjich meni je stvarno bitno da mi on bude na apiraciji i transferu. Prvi postupak mi je vodila Sunj nikad je nije bilo doslovno svi su me gledali osim nje. Tad mi je Mrsic bio i na aspiraciji i transferu. Odusevio me, uvjerena sam da mi je ta uspjela zbog njega 😊
Sljedeci postupak sam bila kod njega uvijek je bio tu, ja sam danas sokirana koliko smo cekale. U utorak sam dosla u 8:00 gotova sam bila oko cca 8:10 a nisam bila prva. Tako mi je bilo cijeli prosli postupak.
Imam slabe vene i tesko mi pogode za anesteziju, prosli postupak sam bila prva u 7:15 na aspiraciji( taj dan je bila ludnica) i nikako mi nisu mogli pogodit, on je bio tu pomagao, trazio s njima gdje da ubodu, tjesio me. Na kraju nisu uspjeli i isla mi je muskularmo i nista nije djelovalo. Znaci njemu je bilo toliko krivo, cijelo vrijeme me zagovarao, nasmijavao a bolilo me luđacki.
Bas mu vjerujem.
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Bozma i meni je Mimica danas mjerio koda ih ima ko zna koliko a ne 4 😂 i kaze slaba je reakcija!
Prije toga me sve ispitao o proslim postupcima.
Cak sam mu postavila par pitanja, lipo me saslusao i odgovorio. Umirio me. Zapravo mi je drago da je bas on bio.
Sanjichmeni je stvarno bitno da mi on bude na apiraciji i transferu. Prvi postupak mi je vodila Sunj nikad je nije bilo doslovno svi su me gledali osim nje. Tad mi je Mrsic bio i na aspiraciji i transferu. Odusevio me, uvjerena sam da mi je ta uspjela zbog njega 😊
Sljedeci postupak sam bila kod njega uvijek je bio tu, ja sam danas sokirana koliko smo cekale. U utorak sam dosla u 8:00 gotova sam bila oko cca 8:10 a nisam bila prva. Tako mi je bilo cijeli prosli postupak.
Imam slabe vene i tesko mi pogode za anesteziju, prosli postupak sam bila prva u 7:15 na aspiraciji( taj dan je bila ludnica) i nikako mi nisu mogli pogodit, on je bio tu pomagao, trazio s njima gdje da ubodu, tjesio me. Na kraju nisu uspjeli i isla mi je muskularmo i nista nije djelovalo. Znaci njemu je bilo toliko krivo, cijelo vrijeme me zagovarao, nasmijavao a bolilo me luđacki.
Bas mu vjerujem.
Ja mu vjerujem sto posto zato mi i je zao da ga nema, malo da me smiri. Odusevljena sam s njim opcenito i nema veze nema ga pa sta cu sad.. al sam u jednu ruku razocarana jer znam da bi me smirio. Malo sam sva u strahu i stalno nesto cvilim doma ...
Je i ja sam prekjucer bila prebrzo gotova kad me doktorica pregledala.. danas smo ocito cekale Mimicu jer ocito nije svejedno kod koga cemo koji dan doci ( ocito mrsic prebaci sve pacjente nekome taj dan kad nije tu)
I mene je detaljno pregledao ali mi apsolutno nije nista rekao..kaze mozete kod sestre za sub vidit kad da dodjete..i ja pitam sama kakvo je stanje.. pa mi je tek onda rekao za hrpu folikula i da cemo vidit koliko ce ih rast itd... cini mi se dobar i on bas me pregledo detaljno nista nabrzaka..
Kazu da postupke koji su vec poceli ne prekidaju, tako da sam sigurna da ce sve bit ok i da ce biti aspiracija 🙏
A sta se tice testiranja, ja sam nazvala doktoricu ujutro, ona im je poslala mail da mi je hitno i u 12 su odgovorili da dodjem u 14 .
Sutra ujutro u 8 sam imala nalaz kod svoje doktorice.
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
minilu koja ti je terapija kod dr mrsica? jel ti ovo prvi postupak ili?
minilukoja ti je terapija kod dr mrsica? jel ti ovo prvi postupak ili?
5 dana sam bila na Bemfola 225
1 dan Bemfola 75 i Pergoveris
Od jucer sam Bemfola 75 i Pergoveris u 13 h a Cetrotide u 22 h.
Ovo mi je 3. postupak
Je li tebi samo Bemfola 150 i Cetrotide?
minilukoja ti je terapija kod dr mrsica? jel ti ovo prvi postupak ili?
5 dana sam bila na Bemfola 225
1 dan Bemfola 75 i Pergoveris
Od jucer sam Bemfola 75 i Pergoveris u 13 h a Cetrotide u 22 h.
Ovo mi je 3. postupak
Je li tebi samo Bemfola 150 i Cetrotide?
Da, bemfolu oko 13-14h , a cetrotide u 22. Ali nije me još vidio otkako sam krenula ne znam jel bi mijenjao sta da je ... jer svi kazu samo nastavi po protokolu.. a bojim se bas te hiper stimulacije... koji si ti dc sad? ja 8dc
Sanjich, ne znam kako drugima, ali ja sam isto cijelo vrijeme bila na istom protokolu. Mislim da se on baš i ne mijenja ako si u nekim njihovim okvirima na pregledima.
💔💔💔
Drage moje zene saborci
Nista od mene ovaj put, idemo dalje.
Za pocetak, farbanje kose i generalka u stanu
Ljubim vas sve 😘😘😘
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Drage moje zene saborci
Ljubim vas sve 😘😘😘
Tanja zao mi je ❤️😑
Drage moje zene saborci
Ljubim vas sve 😘😘😘
Draga Tanja, znaš da mi je žao
Ovo ti je prvi put?
Sad možeš sve ono od čega si se čuvala zadnjih tjedana. Rakija u ruku, cigareta u usta, igla u venu, farba na kosu, ...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji