Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2020. 15:20

miss1502

Ja dobila taman M ! Sutra vađenje hormona i prvo bockanje! Tako sam happy 🙏🙏👏👏👏

predivnoooo :))) i ja se veselim za tebe

Nadalica
    29. Listopad 2020. 15:27

Cure moje drage ja dok procitam zaostatke prodje godina, taman stignem sve procitati, jedna beba zaplace ja dok gurnem flasicu vi vec 20 strana pobjegle, i zaboravim sta sam procitala 😂😂😂 MTB ja sam vec 6dnt imala crticu, zato pisaj, sta zalis tog urina 🙈 pocrkacemo od znatizelje.. i ja sam imala lude snove nakon transfera, tipa dosla ex od muza i ja joj otvaram vrata stana, ona stoji, drzi neku bebu, kaze meni evo vam beba, znam ja da ne mozete imati svoje.. a ona ima 3 sa sve razlicitim osobama, jedno na posvojenje dala i 2 abortusa 😥 sanjala cak i da sam rodila nekog aliena, pa svi dosli da vide, a ono neko zeleno cudoviste sta li je vec 🙈 probadanje je normalno kao i grcevi znam da sam trcala u bolnicu misleci da je nesto lose. Dobila sam magnezijum da pijem, to pomaze pa probaj 😘
    Piky, lucija bas mi je zao, ali trnovit je put do bebe, uspjet cete sledeci put, u mislima ste mi..
    Bela jao meni koliko znaju prepasti ti doktori, meni licno nakon uzv i potvrdjene srcane radnje, drugi uzv, drugi ginekolog i kaze ne cujem nista 😯😯😯 nasla drugog ginica i sve bilo ok, ali znam koliko sam se prepala tada, zato razumijem donekle kako se osjecas, drzi se, uz tebe smo, bebe su jace nego mislimo, bit ce sve uredu dat ce bog ♥️
    Nikitta jao ti i tvoj nokat 😂 juce sijecem nokte na nogama i mislim na tebe 🙈🙈🙈🙈 moja vugla je malo na svoju ruku.. kako si onako ? Jel sve ok ? Ti si tako divna osoba kad brines i volis tako njegovu djecu, zasluzujes barem 2 svoje vlastite ♥️
    Mene svekrva juce pita hocemo li jos djece, a porodila se prije 3 mjeseca, ko da radim na traci pa akord da stignem 🤢 ja znam da sam vas pola zaboravila jer moj nenaspavani mozak ne moze sve popamtit pa se ne ljutite 🙈 svima vam zelim srecu ♥️ odo mijenjat pelene evo noah se usro, smrdi stan od njega, a meni zao da ne napisem sta sam.krenula 🙈

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

29. Listopad 2020. 15:41

Cure, sutra mi 10dc, idem na ultrazvuk..nadam se da ima barem 1 folikul..i da uspijem pon ili utorak obavit aspiraciju..ali evo šuška se neko zatvaranje Zagreba u karantenu, nadam se da nece propasti postupak i kljokanje clomidom.. sad me brine i to..i test na covid gdje obaviti posto sad treba narucivanje. Uzas, budem ih sutra sve pitala na VV

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 15:44

Lala1982, naša sekta ovdje uzima Mullerove testove. I uvijek ih uzimamo više, jedan ko nijedan 
    Ja sam ih se već napišala, ali sam prije koristila CB - uvijek bijeli bijelcati.
    Mullerovi ima da mi donesu sreću. Inače, otvorila sam danas jedan da vidim kako izgleda - pa to je mrvica!!! Na slikama izgleda ogromno!!

Bozma, i MM i ja smo išli i nitko nas nije pitao za razlog, i bilo je gotovo isti dan. Doduše, plaćali smo.
    Držim fige da te obrade čim prije i da se tvoj folikulić zadrži. A ako ne, onda napadaš na idućem ciklusu. 

miss1502, juhuuu, krenulo je krenulo!!! 

Nadalica, tebi se vjerojatno povraća koliko te spominjem. Ti si moj svijetli primjer kako su čuda moguća i da treba biti uporan! 

LioraLiora, puj puj, neće biti zaustavljanja postupaka. Mislim da je već neka cura pitala i da su joj rekli da postupke koje su započeli namjeravaju završiti, nove će možda usporavati ako bude problema.

💔💔💔

manemoj
    29. Listopad 2020. 15:53

Ja se isto nadam da nema zatvaranja. Ja ujutro radim test na koronu. Jeste ih vi ispitivale za koliko su rezultati? Kad sam isla kod ginekologice po uputnicu je rekla da neki čekaju dva, neki tri dana.. izludila bi toliko... Rekla je nek se ja dogovorim s njima 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

LioraLiora

Cure, sutra mi 10dc, idem na ultrazvuk..nadam se da ima barem 1 folikul..i da uspijem pon ili utorak obavit aspiraciju..ali evo šuška se neko zatvaranje Zagreba u karantenu, nadam se da nece propasti postupak i kljokanje clomidom.. sad me brine i to..i test na covid gdje obaviti posto sad treba narucivanje. Uzas, budem ih sutra sve pitala na VV

😳😳😳 kakav oblik zatvaranja??

🍀🐞MISS🐞🍀

Mtb,Liora tako je ,meni je doktor rekao da i ako bude lockdown svi postupci koji su zapoceti ce biti odradeni...da je isto tako bilo i u 3 .mj...tako da ne brinite, bit ce sve ok! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    29. Listopad 2020. 15:55

Manemoj ,i ja idem na testiranje u ponedjeljak. Nalaz bude isti dan na mail,ako ne onda najkasnije sutradan .

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nadalica
    29. Listopad 2020. 15:57

MTB ne povracam ali zato imam proliv 😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 16:14

manemoj, svi koje ja znam su dobili isti dan ili sutradan. Doduše, to je sve u Zagrebu, ne znam kako je drugdje.

Nadalica, kužim. Sere ti se od mene 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.