Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    25. Listopad 2020. 21:54

NadimakMTB

Mara234, zatezanje ti je jer si napuhana. To sve mi osjećamo. Držmo fige da ćeš sutra čuti dobre vijesti. Za sad je dobro da nema bolovaAuroraB, to stvarno ovisi od klinike do klinike. Niti sam trebala biti niti sam bila obrijana, a kamoli da mi je to netko radio u klinici

Hvala . na ovom forumu je baš neka dobra atmosfera i stvarno me uvijek dignete 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 21:54

Bozma

Nadimaksta su ti rejli koliko stanicni je bio ovaj napredni malac kad su ti ga vratili?

Ti mene baš voliš provocirati sa tim nadimkom 
    Bio je u fazi kompaktacije, rekli su da je dan ispred svog vremena. U toj fazi navodno više ne mogu pobrojati stanice.
    Još dva su bila dan ispred svog vremena, ali nisu bila ovako dobra i nisu još bila u fazi kompaktacije.
    I očito to nije garancija ičega, kad su kasnije propali. 

💔💔💔

25. Listopad 2020. 21:55

Belaa ❤️😘😘

AuroraB
    25. Listopad 2020. 21:56

MTB nemoj se uzrujavati, ona je to rekla misleći da sam već zaspala, stotinke su bile u pitanju🙂 Ja razumijem da bi to doktorima možda trebalo biti nevažno, ali briju žene i na porodu. Ne bi sad u 21.st to trebao biti bauk, obrijana pipica. 😏
    Nije poremećeno ovo za betu, sve bi mi tako pomislile😀 Još malo i bude lijepa debela beta🤞🤞
    Bozma drago mi je da sam te nasmijala jer je i meni smiješno 😀
    Cure, laku noć🦋👐 Sanjate nešto lijepo

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

25. Listopad 2020. 21:56

Bozma

AuroraB, a kako si me nasmijala. A sad kad kazes….nikad nitko nije spominjao, ali Poljak mi je na zadnjem uzv rekao dodji obrijana i ja sam se citav dan mislila jesam li ja njega dobro cula jer sam bila vec toliko puta na aspiraciji i nikad mi nisu rekli. Znaci da nisam bila da bi me oni brijali? 🙈

Mislim da neki preferiraju bez dlaka jer je to sterilan zahvat, mini operacija, pa ako ne daj Boze sta krene po zlu. Ja sam operirala ciste u petrovoj. Klasični rez ispod pupka gdje nema dlaka ali se treba biti obrijan zbog sterilnosti. Eto mislim da je radi toga i kod punkcije.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 21:59

AuroraB

MTBnemoj se uzrujavati, ona je to rekla misleći da sam već zaspala, stotinke su bile u pitanju🙂 Ja razumijem da bi to doktorima možda trebalo biti nevažno, ali briju žene i na porodu. Ne bi sad u 21.st to trebao biti bauk, obrijana pipica. 😏
    Nije poremećeno ovo za betu, sve bi mi tako pomislile😀 Još malo i bude lijepa debela beta🤞🤞
    Bozma drago mi je da sam te nasmijala jer je i meni smiješno 😀
    Cure, laku noć🦋👐 Sanjate nešto lijepo

Ma draga, nisam uzrujana. Samo komentiram da očito ovisi od klinike do klinike.
    Inače, da su me brijali dok sam nesvjesna (nisam bila jer nisam imala anesteziju) ubila bih nekoga. Pa zar im nije lakše reći nam da se obrijemo ako im je to bitno?
    Mislim, ja se jesam sredila i bila sam čista, naravno. Da sam se trebala brijati, obavila bih i to, nije mi to problem. Ali mi je bezveze ovo da ti ništa ne kažu, a onda komentiraju dok misle da spavaš.

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Listopad 2020. 22:15

Curee ❤️❤️❤️ 
    MTB pusti betu samo opustenooo skroz ali skroz radi setaj slikaj pa da slikaj iako mozda nikad nisi 😂😉 sta god te ispunjava vjeruj te mi cure  sve petak bija mi transver u subotu ujutro bila na poslu cilo jutro kasa ducan ljudi em robe guranje kolica i onda bi digo sebi rekla ups bebice oprosti tu si polskse cu malo 🤗 i oni meni petostanicna srednje kvalitete ma ona je moja i uspjest ce i radila sve do prvog uzv nikom tila nisam reci cak trcala dan prije uzv za zenom ostala joj spiza i ona mazila pupu 🤣 ispod matinala sory mslo sam te razdrmala  i sutra dan srcekoo ugledala❤️ e onda sam rekla sad je vrijeme za godisnjin pa bolovanje 
    Poanta svega ovoga je nemojte lezati sve previse sve sam se prije cuvala pa nis kad sam se zakupila poslom i preeestala pratit siptome  ali doslovce  niti ijednu stranicu siptoma ni iceg cak ni vama nisam kazala ni javjala ista  tek kad srceko prokuca pricu sam podijedila zato samo vjera i optimizam kissic svima i vjeruje te i bit ce ne mozda danas il sutra ali doce dan i bit ceee❤️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 22:28

Nikitta, štopericu sam primila prošlu nedjelju. Ali da, u pravu si, iako izazov je veliki. Zato i kažem da sam u napasti, a ne da ću to napraviti. Ionako, koliko vidim, placenta počne puštati betu u krvotok tek između 6dnt i 8dnt.

Vadim KKS, CRP, sedimentaciju, kolesterol, HDL, LDL, TSH, ukupne proteine, urate, vitamine D i B12, ALP, AST, ALT, feritin, folnu, fosfate.

Nije sve vezano za MPO priču, neke od ovih volim kontrolirati jer sam u prošlosti imala problema s njima. Smatraš li da bih još nešto trebala dodati?

💔💔💔

Tuma
    25. Listopad 2020. 22:54

Bozma

Tuma, ako citas. Jesi uspjela sta saznat do koje godine bi belgija mogla bit refundirana? Kopala sam njihove zakone, svugdje pise 45, ali ne vjerujem da zdravstveno pokriva bas do 45. Sta je sa Danskom? Znas li mozda kako tamo zakon funkcionira?

Ej, čitam,  samo sam malo u zaostatku.  Provjerim ti sutra, pa napišem.  U Danskoj sam ja išla u privatnu polikliniku, ali pitat cu mamu da provjeri kako je sa  državnim.  Iako u Danskoj znam da je sve puno ležernije nego kod nas sto se tice zakona.... javim ti sutra😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

25. Listopad 2020. 23:10

Tuma

Bozma

Tuma, ako citas. Jesi uspjela sta saznat do koje godine bi belgija mogla bit refundirana? Kopala sam njihove zakone, svugdje pise 45, ali ne vjerujem da zdravstveno pokriva bas do 45. Sta je sa Danskom? Znas li mozda kako tamo zakon funkcionira?

Ej, čitam, samo sam malo u zaostatku. Provjerim ti sutra, pa napišem. U Danskoj sam ja išla u privatnu polikliniku, ali pitat cu mamu da provjeri kako je sa državnim. Iako u Danskoj znam da je sve puno ležernije nego kod nas sto se tice zakona…. javim ti sutra😊

Hvala ti, mislila sam sutra pocet slat mailove jer mi ona ne zna reci koje zdravstveno pokriva, a valjda u zahtjev moram sama napisat gdje bi isla,  a kako je vec rekla, ako mi nece odobrit, onda cu se raspitat i za opcije o vlastitom trosku, ako se uspijemo pokrpat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.