Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2020. 21:10

Belaaa, ionako sam ovih dana placljiva, i sad si me dokrajcila 😭😭kako si dobro ovo napisala

Mara234
    25. Listopad 2020. 21:21

NadimakMTB

Mara234

Pratim sve pijem iso sport. Doslovno i hramu što kašastiju konzumiram. Najviše juhe jedem, jogurt. Ništa drugo od simptoma nemam, samo jača napuhnutost. Sutra idem oko pol 2 kod dr da me ppgleda i transfer.

Super. Ja sam se isto jako napuhala i narasla u ovom postupku. Dobila sam preko 2kg, morala sam početi nositi broj veće traperice. Sad, 2 dana nakon transfera, cijela kilaža je otišla, ali mi je stomak i dalje napuhan i danas su me čak te velike traperice stiskale u stomaku, što znači da je još narastao. Tako da je dobar dio toga normalan.
    Imaš li bolove? Ja i dalje osjećam jajnike, desni me čak zna čak i dosta boliti. Mislim da je sve to posljedica aspiracije, koja je ipak dosta invazivan postupak, pogotovo ako su ti nezgodno smješteni pa je bilo teže dohvatiti jajne stanice.
    Dosta cura ti je ovdje pisalo da su imale slične tegobe, i nekima je doslovno otišlo netom prije transfera.
    A na kraju krajeva, ni hiper nije najgora stvar koja se može dogoditi, a po tvojim opisima ne bih rekla da si u onom najgorem hiperu koji završava hospitalizacijom.

Ja nemam više bolova, možda slabo osjetim jajnike. Najviše me po noći ti hrčevi u želudcu muče. Najviše me brine ta napuhanost. Sve me koža zateže. Drugo niš neđam

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Listopad 2020. 21:35

Bela predivno si ovo rekla ,hvala na podršci...cijeli dan sam provela s prijateljicama, sad sam usla na forum vidjeti sto rade moje druge prijateljice i vidim ovaj tekst..❤️❤️❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

darliv
    25. Listopad 2020. 21:36

Belaaa ❤️❤️❤️❤️❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

AuroraB
    25. Listopad 2020. 21:42

Bela hvala ti na molitivi i svemu što si napisala.🙌💕 Ja sam baš završila mužu s kukanjem kako mi se nejde sutra opet na konzultacije, kako mi je trenutno puna kapa cijele te spike oko MPO-a i kako će mi čudno opet vidjeti Petrovu nakon što sam ih prevarila sa IVF-om 🤣... I sad dok sam se kupala i pripremala za eventualni UZV, sam se sjetila sitnice s aspiracije; zadnje što sam čula i vidla prije nego sam zaspala od anestezije je sestru kako gleda dolje i govori:" Ovu bar ne moramo brijati!" 🤣 Tak da je to odmah i odgovor ako se netko pita jel treba biti obrijan na aspiraciji😀

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 21:43

Belaaa
    I onda netko kaže da je žena ženi vuk i da žene ne mogu navijati jedna za drugu. Glupost! 
    Ovaj naš čopor lavica je dokaz. Svi za jednu, jedna za sve!!!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 21:46

Mara234, zatezanje ti je jer si napuhana. To sve mi osjećamo. Držmo fige da ćeš sutra čuti dobre vijesti. Za sad je dobro da nema bolova 
    AuroraB, to stvarno ovisi od klinike do klinike. Niti sam trebala biti niti sam bila obrijana, a kamoli da mi je to netko radio u klinici 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2020. 21:47

Inače, sutra idem vaditi krv, i vadit ću svašta nešto.
    Je li previše poremećeno što imam veliku želju tom prilikom vaditi i betu, iako će biti tek 3dnt, i nema šanse da će biti bete? 

💔💔💔

25. Listopad 2020. 21:48

AuroraB, a kako si me nasmijala. A sad kad kazes....nikad nitko nije spominjao, ali Poljak mi je na zadnjem uzv rekao dodji obrijana i ja sam se citav dan mislila jesam li ja njega dobro cula jer sam bila vec toliko puta na aspiraciji i nikad mi nisu rekli. Znaci da nisam bila da bi me oni brijali? 🙈

25. Listopad 2020. 21:51

Nadimak sta su ti rejli koliko stanicni je bio ovaj napredni malac kad su ti ga vratili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.