Što se tiče psihe, Pink , sve te više razumijem… još nije ni pošteno počelo, a već sam imala 2 mini živčana … Nije lako ovo prolaziti i iskreno, skidam vam svima kapu i imate moj naklon do poda.
Pink, nek je sa srećom u postupku 🤞🤗
Hvala, mila :) I tebi sve naj naj naj :) Bile uskoro debele i sretne sve skupa :D
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Di su moje curke🤗 U debelom sam zaostatku. Pocela sam raditi😫 Ja sam stvarno neopterecena sto se tice bolovanja, ginicka me pitala ako zelim jos da uzmem koji dan kad sam isla zatvoriti BO. . Ohrabruje me da ne odustajem i da je tu sta god mi treba, i stvarno puno znaci kad si mirne glave sa te strane.
Maki a jbmu, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, drzim 🤞🤞 na najjace da se mrvica izbori i bude mamina snaga😘
Pinky sad te i ja tako zovem🙈 Jeeej, pokrenulo se💪 Sretno do neba🤗
Supergirl daj nam jos koji testic, cestitam😍
Samo Sanja odlicna beta, bravo😍
Vuky, Blacky, Mrva, Zaza, Viola kako ste cekalice? Nadam se da nisam nekog zabb😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure vidim pišete o poslu, ja imam situaciji da sam nakon 7 godina sad bez posla, trenutno na go do kraja 2 mj i onda je to to. Sad ne znam šta da radim da li da tražim nešto ili ne kako započinjem sad 5.3. Proces. Plus isto moram voziti 2 sata do klinike pa gledam kako da uopće nadjem sad novi posao i tko bi mi na novom poslu dao slobono svaki drugi dan... Plus ako ostanem trudna nakon 3 mj ne mogu raditi posao koji radim... A ako ne upali prvi ivf opet za drugi moraš biti free.. Sve si razmišljam da ostabem ovu godinu doma... 🤷♀️
Nala ako si to mozes financijski priustiti...
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nala super je pa ces za postupak biti slobodna... tako da se mozes posvetiti samo tome i 🤞 da odmah uspije!
Meto kod mene sve standardno. Ne znam na čemu sam. A test ne mogu radit. Vise imam osjećaj da cu dobit mengu (puj puj puj)
Ja ne znam žene, al meni ti utrici uopce ne usporavaju probavu. Kakam ko i inače (ko grlica 😂). Sise ne bole (njima čak niti brevactid ne pomaze 🤪)... pa jesam ja jebeni fenomen ili sta? Htjela bih neke nuspojave 😂😂😂
Nala33, odradi postupak u miru.
Ja sam stalno nesto cekala, e ugovor na neodredjeno 3 godine, pa kad sam ga dobila spremalo se napredovanje pa se to oteglo na jos 3 godine i vidi gdje me to sad dovelo
Drage cure,
čitam vas svaki dan,a pisem periodično..
Meni je odrađen 1.ivf i jedan fet i u svakom vracene 2 blastociste i ništa. Sad u petak imam konzutacije u Petrovoj. Ne znam u cemu je problem da se ne prima..bas gubim nadu da ce ikada uspjeti.
Mm ima sve ok, a ja onako..imala septum koji je operiran no i dalje je ostalo 6mm..imam 2 mutacije na trombofiliju i bila kod hematologa (rekla je da ne koristim heparin)..lijevi jajovod manje prohodan a s desnim sve ok.
U zadnjim postupcima me zabrinjava debljina endometrija..uvijek dodje do samo 6,5mm..
Ma ne znam sto i kako dalje..
35godina
Pusa i pozz...javim se kad saznam.nesto novo
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Nala ako si to mozes financijski priustiti, zasto ne! Ostani doma i olaksaj si. To sto Bozma kaze, stalno neki vrag cekamo.
Na mom poslu je jedini problem taj da kad me nema treba obavezno biti organizirana zamjena. Pogotovo ove godine kad se u skolama strajkalo i puno sati se izgubilo. Ja cu morati ravnateljici objasniti kako stvari stoje pa nek nadje nekog prirpavnika koji bi volio uletavati tu i tamo na zamjene. Ali npr. jako tesko cu moci izostati s prvog sata da odem izvaditi krv. Jer nema sanse da mi da da pustim ucenike prvi sat spavati da ne bi nesto propustili. Mos mislit, moji maturanti slave svaki put kada nemaju nastavu! Plus, planiram krenuti u postupak u petom mjesecu, to je taman kraj nastavne godine i najstresnije razdoblje.
Vuky slazem se s tobom da bi bilo super organizirati neko live druzenje. Pokusavam dok citam odgovore sve vas zamisliti i iako sam kratko tu, vec imam sliku o svakoj 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Supergirl cestitam!
Kod mene 10dnt i test i dalje negativan. Ne da mi se ni vadit betu. Ali kao morampa cu ici sutraili u pon. Najradije bi prestala s terapijom.
Buduci da imam trombofiliju
FII 20210A G/A heterozigot
F V Leiden G1691A G/G homozigot divljeg tipa
PAI -1 5G,4G 5G/4G heterozigot
MTHFR C/C homozigot divljeg tipa, a nisam bila kod hematologa jer mi je moja mpo dr rekla da ne treba, kad dodjem do toga da treba rekla je da ce me zaprimiti u bolnicu, a kod transfera miona prepise fragmin.
Sada se bojim hipera i ponovne stimulacija, a i htijela bi malo uzimati vitamine i pripravke, pa bi mozda odgodila ponovni postupak. Pa ne znam da lida ipak idem hematologu? I koja od vas ovu teombofiliju? I da li pije i aspirin?
Blacky pazi sta zelis 😂😂 ne zelis sigurno usporenu probavu, ja na litre donata pila jer sam mislila da je sve speklo u meni 🙈😂🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji