Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    19. Listopad 2020. 20:00

Lana3

https://postimg.cc/XZD39LH9 danas izgleda bolje, 6 dnt

Pozitivno 🎉🥰

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ruska1986
    19. Listopad 2020. 20:15

Lana3

Ma to super izgleda! 🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Listopad 2020. 20:31

Maleena

Pozdrav cure! Iako vas pratim od prvog postupka, sad sam se odlučila priključiti jer svaki dan na neki način, uz svoj, proživljavam i sve vaše postupke. Prva stvar jutros koju sam išla pogledati je Bozmin test.. jako sam navijala i žao mi je da je ishod takav. Ni moj naime nije danas drugačiji 😭Sutra sam trebala vaditi betu, ali kako sam zadnjih tjedan dana osjećala da se ništa ne dešava i da nemam nikakve simptome, odlučila sam napraviti test koji je bio negativan. Inače sam kod Lučija u postupcima i za njega imam samo riječi hvale. U prvom postupku je bila trudnoća, ali nažalost završila kiretažom zbog blihted ovuma.
    Želim vam ( nam ) svimaa puno, puno sreće, plusića na testovima, velikih beta i zdravih bebica ❤️

Dobro došla u naš čopor, nadam se da ćemo te brzo izbaciti među trudnice!
    Hoćeš li onda vaditi sutra betu? Ispričaj nam malo o sebi.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Listopad 2020. 20:33

Ja se otuširala, izdepilirala, oprala kosu, skinula lak sa noktiju... Spremna sam za "rađanje" svojih folikula 
    Još 12 sati. 

💔💔💔

Samara
    19. Listopad 2020. 20:34

Ja zamisljam MTB ko one iz CSI-a kad rjesavaju neki slucaj pa posaraju cijeli zid flomacima da tako i ona doma vodi popis preko cijelog zida 😂

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

19. Listopad 2020. 20:38

MTB

Ja se otuširala, izdepilirala, oprala kosu, skinula lak sa noktiju… Spremna sam za "rađanje" svojih folikula
    Još 12 sati.

Blago ti se i ja biii, nikako procuriti kasniiii 

19. Listopad 2020. 20:39

MTB

Ja se otuširala, izdepilirala, oprala kosu, skinula lak sa noktiju… Spremna sam za "rađanje" svojih folikula
    Još 12 sati.

Čeka za aspiraciju se mora lak skinuti? Jao ja taman napravila nove geliranje nokte

• maja555
    19. Listopad 2020. 20:44

Miss1502 jesam jesam.  sutra u 9 mi je Mrsic rekao da dodem u kbc s nalazima. Jeli jedna od vas sutra dole? Hehhe. Sanjich?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Olivera
    19. Listopad 2020. 20:45

lotus

Olivera kako mislis mijenjali ulaz? Ako mislis na podrum, to mozes opet sa gornje strane kako se prije ovog sranja s koronom islo. Ma betu mozes vadit u svom domu zdravlja i da ti tvoja gin upitnicu, bar su meni tako rekli, a i kod nas je manja guzva nego tamo u Rijeci. Ili ides tamo vadit?
    Manemoj dobro dosla i jos brze otisla na popis trudnica. Sto se endometrija tice mozes ananas, ciklu i nek iskusnije curke kazu sta jos, ja sam tamanila ovo dvoje. Amh ti je super po meni.
    Tockica moj savjet ti je da ove nalaze koje mozes i dugo vrijede odradis prije jer papu se jako dugo ceka, a nalaz vrijedi godinu dana, krvnu grupu i to mozda imas ak ne odradi, a briseve daj kasnije posto kod nas u Ri vrijede 3.mj neznam kako tebi
    Nina92zao mi je da je negativan. Sjeti mr molim te koji dan nakon transfera je?
    Teja408 dobrodosla i sto prije otisla na trudnice. Nadam se da ce krenut sa postupcima🙏
    Seny donosis suprugove nalaze, a suprug dolazi samo dan kad je aspiracija da dade svoj prilog. Blazeni oni😉
    Ako i dođe s tobom ne puste ga unutra. Njemu ce samo trebat uputnica za spermiogram, a u Rijeci papire daju za doma da ispunis

Kad sam ja bila na transferu se ulazilo dolje kod nuklearne, ne bi znala da je došlo do promjene da slučajno nisam čula danas i čekala bi dolje tko zna do kada...a pitanje je gdje će u petak biti😂😂😂
    Bolje da ja idem na polikliniku direktno s mojom uputnicom. U mom domu zdravlja se beta vadi samo ponedjeljkom i onda to ide u rijeku, ako pada bilo koji drugi dan moram na polikliniku. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• *.Women_name.*
    19. Listopad 2020. 20:45

Lana3

Jako lijepa crta, ogromna beta bez sumnje! 😁👶

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.