Prijavljujem negativnu betu… 0,0!
Očekivala sam ju al opet me je pljusnula.
Sad me samo strah da ne bude zatvaranja radi glupe korone.
Bas mi je zao... Ma vjerovat cemo da ce se sve odvijati koliko toliko normalno! 🙏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich sve razumijem, strah je opravdan ,pokusaj se preokupirati necim da ne mislis samo na ovo ..bit ce to sve super,vidjet ces ,bas nekako vjerujem u to !
Sto se pitanja za doktora tice najbolje zapisuj pa kad si tamo citaj mu pitanje po pitanje. To i ja radim...a i sestra Zdenka tamo je voljna odgovorit na 1000 pitanja,nikad joj nista nije tesko. Upoznat ces je ako jos nisi.. Drzim ti fige da sve prođe dobro! Za Siofol cu provjeriti onda..i za Kendural C isto ...
Bozma jako mi je zao da nisi vadila betu cisto da vidis jer se sigurno nesto dogadalo,i nije ti takva guzva u centralnom lab. Pogotovo ako dodes rano rano, jako brzo sve ide...
Blacky zao mi je 😕😕
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Danas sam odlucila na papir napisat sve pozitivne stvari i sve sto u ovom ludilu od pmsa ne vidim a tu je.. Hvala vam za vjetar u ledja, i hvala za savjet sa čaj bas cu proguglat ❤️
Danas sam odlucila na papir napisat sve pozitivne stvari i sve sto u ovom ludilu od pmsa ne vidim a tu je.. Hvala vam za vjetar u ledja, i hvala za savjet sa čaj bas cu proguglat ❤️
Sanjich, svi upadamo u crne rupe, to je normalno. Da nam je svejedno, ne bi se ovoliko trudile.
Koliko ti ono godina imaš? Nisi napisala u potpis.
U svakom slučaju, mi smo tu, plačemo i smijemo se skupa, razumijemo se međusobno i guramo dalje. Da smo u srednjem vijeku, spalili bi nas.
💔💔💔
Seny vezano za doktora, po meni je isto najbitnije da ti legne. Meni je dr. Susanj od prve jer puno prica i ima strpljenja za sva pitanja.
Bozma, Oolive i Blacky89 zao mi je zbog menge i negativnih beta. Drzim 🤞za iduci ciklus da bude dobitan
Nirvana wohooo, navijamo za srijedu
VM ja sam radila na ureoplazmu cervikalni bris
Nina92 nadam se pozitivnom testu 🙏 Obavezno jabo rezultate
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Blacky a u k! Ja sam upravo zvala polikliniku. Nema nikakva govora o lockdownu, u novi postupak idem iza Nove. Trebam povaditi sve nalaze jer ode vec 2g😳
Zao mi je jako😔 Mi se "stare" utaborile na ovoj temi i nikako neki pomak. .
Ja sam sigurna da je tvoj preostali smrzlic onaj pravi, malo saljiv i pustio da ga cekas kao secer na kraju💞 Hoces na fet iduci mj ili cekati neko vrijeme?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Evo, javili mi da ništa od anestezije. Uštedila sam 1000 kn
Na žalost, ovo je situacija gdje je teško naći anesteziologa koji nije u samoizolaciji, nije pozitivan i ima vremena.
S druge strane, doktorica mi je obećala dobre droge, tako da ću sad napokon znati kako je to - valjda mi se neće previše svidjeti
Mrvcu me strah jer mi je jedan jajnik malo zavučen i teže dostupan, rekla je doktorica da je dosta važno da se opustim. Zato danas ima da se fokusiram na opuštanje
💔💔💔
Evo, javili mi da ništa od anestezije. Uštedila sam 1000 kn
Na žalost, ovo je situacija gdje je teško naći anesteziologa koji nije u samoizolaciji, nije pozitivan i ima vremena.
S druge strane, doktorica mi je obećala dobre droge, tako da ću sad napokon znati kako je to - valjda mi se neće previše svidjeti
Mrvcu me strah jer mi je jedan jajnik malo zavučen i teže dostupan, rekla je doktorica da je dosta važno da se opustim. Zato danas ima da se fokusiram na opuštanje
Ja ti imam mali cervik usto zavinut, osjetljivost na najjace, dobila te droge i izdrzala sam tako da mozes i ti 💪💪 a inace mi ju ltrazvuk bolan
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Bozma, Blacky, Oolive žao mi je cure, ne znam šta pametno reći, šaljem vam veliki zagrljaj, nadam se da ćete skupiti brzo snage za dalje... ❤️
Cure koje se borite sa ureaplazmom, ja sam je isto imala, nekoliko tura antibiotika ali nikako je se nisam mogla riješiti, stalno se vraćala. Onda sam slučajno naišla na tinkturu od slatkog pelina (navodno cisti tijelo od svih loših bakterija i parazita, koristi se čak i u liječenju malarije i raka) poslije osam dana korištenja bris je bio super, ni traga od beštije... 🤷♀️ Ja mislim da mi je ta tinktura pomogla. Naravno ne bi se trebala koristiti u trudnoći ili nakon transfera, ne znam kako djeluje u tom slučaju... ali ovako je super i za čišćenje organizma nakon stimulacije i svih hormona...
Sve ostale cure, držim fige i sa vama sam u mislima da sve prodje super i da nam opet krene pozitivni niz 🤞🙏🙏
Pozdrav žene.. Da li ima tko da ide na potpomognutu u Osijek… Jel ide sve regularno i normalno zbog Covida ili je stopirano..
Mi se planiramo upustiti u te vode iza nove godine.. 😊
Hej! Ja idem sad ovaj mjesec prvi put u Os na inseminaciju. Koliko znam nije nista stopirano. Rekli su mi da zovem prvi dan menge da me naruce a dalje ne znam nista 😊
Pozdrav Točkice... Drzim fige da sve prođe u najboljem redu... Molim te ako mozes javiti da li sve ide normalno ili se postupci odgađaju zbog korone.. I kakav je sad postupak? 🙈😊
Mozda da krenemo polako s nalazima, pa onlda na konzultacije iza nove godine ili nam je prerano jos sto se tice nalaza? 🙄😊
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji