Nemam bas blizu muller a neda mi se nigdje ic dalje mislila sam u dm-u ima 2 kom 30 kn
Ne znam kakve su te, ali nitko ti ne brani da ih uzmeš i probaš. Možda baš oni pokažu crticu
Ja sam 3 mullerova kupila prije nego što sam uopće krenula u postupak jer sam čitala lucija07 kako se testira
Kupit ću ih još 5, 6 dok budem čekala na transfer
Hahahah budem isla kupiti pa cemo vidjeti 🤞😀
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nemam bas blizu muller a neda mi se nigdje ic dalje mislila sam u dm-u ima 2 kom 30 kn
Ne znam kakve su te, ali nitko ti ne brani da ih uzmeš i probaš. Možda baš oni pokažu crticu
Ja sam 3 mullerova kupila prije nego što sam uopće krenula u postupak jer sam čitala lucija07 kako se testira
Mi smo ovdje ovisni o sličicama testa i najradije bih te nagovarala da pišneš i šalješ odmah sad, ali stvarno procijeni kakav si tip. Ako misliš da će te previše deprimirati ako sad bude bez crtice, onda pričekaj sutra ujutro, kad je veća šansa da će nešto pokazati.
Ako si više tip koji se i dalje nada i neće te to obeshrabriti, onda možeš eksperimentirati i sad.
💔💔💔
Mi smo ovdje ovisni o sličicama testa i najradije bih te nagovarala da pišneš i šalješ odmah sad, ali stvarno procijeni kakav si tip. Ako misliš da će te previše deprimirati ako sad bude bez crtice, onda pričekaj sutra ujutro, kad je veća šansa da će nešto pokazati.
Ako si više tip koji se i dalje nada i neće te to obeshrabriti, onda možeš eksperimentirati i sad.
Moram ic kupit pa cu popodne
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
A osim vitamina d koje bi mi jos pretrage onda bilo dobro napravit, kad vec vadim krv? Na neki jos vitamin 🤨 ja pojma nemam 😁🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bozma zao mi je jako ali polako i hrabro vjerujem u vas uspijeh sviju vas ovdjee❤️😍🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jutro cure, Bozma bas mi je zao nekako sam ovaj put bas navijala za tebe (nek se druge cure ne uvrijede navijam za svaku od nas ali bas bi htjela da se ona cim prije prebaci na neku drugu temu a onda mi za njom)
Ja ae danas popodne javljam ginici da me naruci na covid.. Ocekujem M za 3 dana.. Valjda cu do 2dc imat negativni rezultat i M mi nece uraniti.. Da mogu krenuti 'bezbrižno' u svoj prvi postupak...
Prvi je.. Ne znam ima li nas jos kojima je prvi i kako se druge cure osjecaju?
Nada postoji da ce uspjeti iz prve.. Nalazim logicna objasnjenja da je spermio los i da sam ja vise manje uredu i prihvatiti cu mrvicu lijepo.. A s druge strane sam isto dosta realna pa znam kolika je sansa da uspije iz prve 😑
Estrofem sam podnjela bez ikakve muke jos ga sutra pijem pa stajem i cekam M..
Zna li itko koja je najmanja doza bemfole koja se propisuje.. ( 150imam i bojim se tog hipera vec sam u psihi cak prihvatila da cu ga imat 🤨 debil sam znam)
A osim vitamina d koje bi mi jos pretrage onda bilo dobro napravit, kad vec vadim krv? Na neki jos vitamin 🤨 ja pojma nemam 😁🤣🤣🤣
Ja obično vadim sve što mi je problematično. Već godinama vodim svoje sve rezultate u jednoj excelici pa znam kako se kretalo kroz godine.
Ovako napamet, KKS, TSH, feritin, CRP, ALP, AST, ALT, folna, GGT, glukoza, kolesterol (ukupni, LDL, HDL), TSH, urati, B12, i spolni hormoni (FSH, LH, AMH, DHEA, ...). Većinu ovog ti LOM da po defaultu, spolni hormoni i D vitamin su nešto što trebaš tražiti dodatno. Ako još nešto znaš da ti je bilo problem kroz život, uključiš i to.
💔💔💔
Moram ic kupit pa cu popodne
Ja sam u dmu kupila, ali isto one trakice i pokazao se kao super! Uz to, sam uzela i jedan onaj digitalni i neki dan kopam nest po kupaoni i skuzim da mi je on ostao.. Bitno je da ne kupis one na kojima pise da pokazuju rezultat vec dan nakon kasnjenja menge, a skoro vise manje su svi takvi, nazalost.. Meni su se jedino te trakice(muller ili dm)pokazale da vec mogu i puno prije pokazat rezultat.. Kako god, samo nemoj kupit clear blue jer je on najgori(bar u nasim MPO vodama). Sretno! 🙏🙏 i trakice drzi malo duze u urinu...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich, ja sam isto dobila 150 Bemfolu i sad i prosli put, AMH mi je 21 i nisam dobila hiper...ne znam zasto samu sebe unaprijed tares negativnim mislima ..opusti se ,bit ce sve ok 🙏🙏
Da li nastavljas piti siofol i kad se krenes bockat? Koliko se ja sjecam,Mršić mi je rekao da stanem kad krenes s bockanjem ali nisam sigurna...
I da li netko zna mogu li nastavit pit Kendural C tokom bockanja ili da i to stanem?
Ja cu ipak test na Covid radit prije prvog UZV kako mi je doktor i rekao...
Maja555 kakvo je stanje kod tebe,jesi li uspila vidit doktora za vikend?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Jutro cure, Bozma bas mi je zao nekako sam ovaj put bas navijala za tebe (nek se druge cure ne uvrijede navijam za svaku od nas ali bas bi htjela da se ona cim prije prebaci na neku drugu temu a onda mi za njom)
Ja ae danas popodne javljam ginici da me naruci na covid.. Ocekujem M za 3 dana.. Valjda cu do 2dc imat negativni rezultat i M mi nece uraniti.. Da mogu krenuti 'bezbrižno' u svoj prvi postupak…
Prvi je.. Ne znam ima li nas jos kojima je prvi i kako se druge cure osjecaju?
Nada postoji da ce uspjeti iz prve.. Nalazim logicna objasnjenja da je spermio los i da sam ja vise manje uredu i prihvatiti cu mrvicu lijepo.. A s druge strane sam isto dosta realna pa znam kolika je sansa da uspije iz prve 😑
Estrofem sam podnjela bez ikakve muke jos ga sutra pijem pa stajem i cekam M..
Zna li itko koja je najmanja doza bemfole koja se propisuje.. ( 150imam i bojim se tog hipera vec sam u psihi cak prihvatila da cu ga imat 🤨 debil sam znam)
Samo pozitivno! Meni je uspjelo iz prve! Inseminaciju niti ne racunam jer mi je receno da ona kod mene nece upalit, ali smo odradili da mi ne propadne sopanje hormonima(nesto se zakompliciralo pa smo ju neplanski morali odradit). Svakako treba bit realan i spreman i na jedan i drugi ishod ali stvarno nije nemoguce da bude iz prve, a tako ce i bit 😉🙃
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji