Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 11:36

TiredIvy

Drage moje, moj Kalimero se jos bori. Danas je cetvrti dan morula, ali kvaliteta 2. Doktorica kaze da bi vise voleli da je kvaliteta 1, ali da ne mora da znaci da je lose. Moze do sutra da bude dobro, da bude blastocista i da ga zamrznu, a moze i da prestane da se razvija. Ja sam se vec za njega toliko vezala, pa sve nesto mislim, ne moze sada da mi odustane…Mora da mi ostane hrabar…

TiredIvy, zlato mamino se i dalje bori. Pusti ocjene kvalitete, malac se pokazao kao žilavac. Baš su mi suze krenule, divno malo čudo, ima da uspije. Navijamo za njega/nju  

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 11:43

TiredIvy, želim ti ovakvog malog mutikašu:
    https://www.youtube.com/watch?v=-8ciTd0Ejd8&ab_channel=SlikovitaStvarnost

💔💔💔

Tinchy_07
    16. Listopad 2020. 11:45

More ajmeeee predivna beta, čestitam🤗🎉🎉🎉
    TiredIvy kao što je MTB napisala žilavac je i bori se. Ne slusaj sta kazu za ocjenu kvalitete, kazu da tu 2+2 ne mora bit 4, da ako i izgleda lose moze ispast super i da se svasta moze desit. Pa vidi samo cuda na forumu ❤️❤️❤️
    Uspjet ces🙏

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Samara
    16. Listopad 2020. 11:52

MTB

Od danas dodajem još jednu nuspojavu pikanja. Od ponedjeljka do četvrtka sam dobila 1kg, a od četvrtka do petka još jedan. S obzirom da ne jedem više, nisam mogla dobiti toliko kg (doduše, vježbam manje, ali svejedno), tako da vjerujem da zadržavam vodu radi hormona.
    Vi koje imate iskustva s ovim, znate li kad to ode? Nakon aspiracije? Nakon transfera? Nakon poroda?

Ooo da, napuhanost i kile gore :/ ja imam trbuh ko da sam u 3 mjesecu trudnoce iako je beba valjda velika 5 mm. U proslom postupku sam se ispuhala i vratila na tezinu tek nakon 5 mjeseci, taman prije nego sam krenula u novi postupak

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• T_Ivy
    16. Listopad 2020. 12:00

MTB

MTB pa rasplakala si me sada. Ovo je tako predivno. Hvala ti mnogo sto si takva pozitiva! 
    A jesam ti rekla juce pre pregleda da ces imati vise folikula? I svi lepo ujednaceni. Mnogo mi je drago! Kao sto si lepo rekla, tebi dalji pokusaji nece ni trebati 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 12:04

Samara

MTB

Od danas dodajem još jednu nuspojavu pikanja. Od ponedjeljka do četvrtka sam dobila 1kg, a od četvrtka do petka još jedan. S obzirom da ne jedem više, nisam mogla dobiti toliko kg (doduše, vježbam manje, ali svejedno), tako da vjerujem da zadržavam vodu radi hormona.
    Vi koje imate iskustva s ovim, znate li kad to ode? Nakon aspiracije? Nakon transfera? Nakon poroda?

Ooo da, napuhanost i kile gore :/ ja imam trbuh ko da sam u 3 mjesecu trudnoce iako je beba valjda velika 5 mm. U proslom postupku sam se ispuhala i vratila na tezinu tek nakon 5 mjeseci, taman prije nego sam krenula u novi postupak

Pffft. Ovo me ne veseli. OK ako se naseli bebač, onda mu barem mogu prigovarati kako je odebelio mamu. Ali  za neuspješni pokušaj je to baš bezveze. 
    Srećom, moj prvi pokušaj će odmah biti dobitni. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    16. Listopad 2020. 12:05

more2309 ovo je predivna beta, ogromna bome 🤩🥳Čestitam i da se pravilno dupla 🤞
    Meto i Blacky89 2021 mora biti dobitna 🤞🤞🤞
    Bozma nije još gotovo, meni je to za dvodnevne isto nekako rano još.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• LucyLou

Drage moje borilice, evo mene s uzv. i imamo zeleno svjetlo za FET!!! 😄🙏🏻🥰
    Endometrij se lijepo zadebljao, ovulacija bi trebala bit za vikend, sljedeci tjedan idem na testiranje za koronu i ako sve bude u redu (a bit ce), idemo po nasu bebu! 🥰❤️
    Ne znam je li do cikle ili caja, ja sam uvjerena da mi je pomoglo jer eto, nakon dva dana bas sve lijepo izgleda 😉
    Hvala vam svima od srca na vasoj podrsci i navijanju, divne ste i bas sam sretna sto sam vas pronasla! 😊

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• LucyLou

MTB, hvala ti puno na lijepim rijecima i zeljama za bucmasti endometrij! Bas su mi tvoje rijeci uljepsale jutro i dodatno digle raspolozenje! 😘 sto se tice kg, to sigurno skupljas vodu, nema sanse da si se udebljala u tako kratkom vremenu. Meni se za vrijeme pilanja nije nakupljala iako sam imala trudnicki trbuscic ali je kada sam dobivala velike doze estrofema kao priprema za FET. Tu sam bas osjetila da sam bila sva natecena i da se zapravo radi o vodi. I je, sva ta voda je otisla jecim sam prestala s terapijom. Tebi zelim da nakon zadnje pikice, stane i nakupljanje vode, a onda, kada se ugnijezde u smjeste male mrvice, neka polako krenu prave kilice! 🤞🏻za cetrotide znam da su zeznuti i mene su vise bolile te pikice od bilo koje druge. Ali ti to sve ordradjujes vrhunski i evo, imas jos samo koji dan i onda ides po svoje mrvice ☺️🤞🏻

Meto, zao mi je, jako, navijala sam za tebe i za tvoju srecu...ali ta duga neka ti bude utjeha da nakon svake kise, dolazi sunce! Duge su uvije pozitivne, a u MPO vodama imaju posebno znacenje. Tako da sam uvjerena da tebe tvoje malo cudo ceka, bas ispod te duge 🤞🏻😉

More2309, toooooooo!!! Wow, koja divna beta!!! Woooohoooo! 🎊🥰🎉 ne sjecam se koliko ste zametaka vratili, ali kako je ovaj tjedan bio plodan s trojcekima, kod tebe bi mogli biti u najmanju ruku blizanci, ha?! 😉🤞🏻

Bozma, meni se ovo cini da je tamnija crta i ja na tvom mjestu ne bih nista poduzimala prije bete. Frendica je radila dva testa, oba bila negativna, dva dana kasnije vadila betu i dobila ogromnu brojku! Eno je, nuna svoju bebicu! Tako da ne pij i ne trci nego vadi betu! 🤞🏻😉

TiredYvy, navijamo za tog malog borca, vidjet ces, ako je i mako na mamu (a je), bit ce on uporan i izborit ce se! 🥰💪🏻Ovaj tjedan je sav cudesan i tako da on ni ne moze drugacije nego smjestiti se za koji dan kod svoje mame! 😊🤞🏻

Tanja, uf ja te skroz kuzim, meni je u cijelom procesu najteze to cekanje bete. Ali doci ce i to, jos malo! 😊U medjuvremenu se pokusaj okupirati drugim stvarima, koliko god je tesko, ipak malo pomogne da vrijeme prodje sto prije...Kada trebas vaditi betu? 🤞🏻😊

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

TiredIvy

MTB

MTB pa rasplakala si me sada. Ovo je tako predivno. Hvala ti mnogo sto si takva pozitiva!
    A jesam ti rekla juce pre pregleda da ces imati vise folikula? I svi lepo ujednaceni. Mnogo mi je drago! Kao sto si lepo rekla, tebi dalji pokusaji nece ni trebati

TiredIvy, i ja sam se plakala dok sam gledala malca, pogledala sam crtić prije nego sam ti ga poslala. 
    Želim i tebi i sebi takvog jednog ili jednu, koji će nam stalno zadavati probleme, a onda prigovarati kako je sve nepravda 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.