Evo sad jedan potez ocajnika 😂 . nisam sve Mullere kupila u istoj trgovini, u jednoj sam uzela 4 komada jer nije bilo vise na polici a bilo mi neugodno pitat jos da mi donesu iz skladista 🙈, pa sam ostatak u drugoj. I sad gledam ove iz prve i ove iz druge. Ovi iz prve imaju i tamniju desnu crtu
https://ibb.co/0nch9yP
Blacky takodjer jako mi je zao i samo naprijed hrabroo,❤️😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo sad jedan potez ocajnika 😂 . nisam sve Mullere kupila u istoj trgovini, u jednoj sam uzela 4 komada jer nije bilo vise na polici a bilo mi neugodno pitat jos da mi donesu iz skladista 🙈, pa sam ostatak u drugoj. I sad gledam ove iz prve i ove iz druge. Ovi iz prve imaju i tamniju desnu crtu
Istina vidi se da je i kontrolna svjetlija, to se znalo meni događat na lh trakicama. Da vidiš to, dok smo još pokušavali prirodno. Imam bilježnicu sa zaljepljenim trakicama po datumi ma i danima ciklusa 😂 joooj kj smo mi žene lude. Samo ti piski testice još koji dan 🤞
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meto zao mi je, ali uzivaj u vremenu koje dolati, koje volis. Duga je predivan znak da ce sve ispast u redu🥰
Bozma i ja prakticiram ovo da popijem nesto nakon neuspjeha, ali kao sto su cure napisale strpi se koji dan da nebis opila i bebu jer ima sjene, mozda ti treba koji dan jos da se strpis i docekas lijepu crticu 🙏🥰
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Istina vidi se da je i kontrolna svjetlija, to se znalo meni događat na lh trakicama. Da vidiš to, dok smo još pokušavali prirodno. Imam bilježnicu sa zaljepljenim trakicama po datumi ma i danima ciklusa 😂 joooj kj smo mi žene lude. Samo ti piski testice još koji dan 🤞
Ozbiljno? E to se zove organizacija. Ja sam odlucila ove zaljepit, kako vidim da drugi ljepe, ali ovako mi ih lakse okretat i virit na njih, i onda mi ispadnu pa vise ne znam koji je od kada. Ali nije lose to imat. Evo ja se sad nisam mogla sjetit jesam li kad imala tako dugo plus od stoperice, da sam ostavljala te testove negdje znala bi. Jedino sto sam nasla u kalendaru za pratit ovulaciju nakon jednog postupka da sam 7 dan zabiljazila negativan test. A inace vise negativne niti ne biljezim.
Lotus…ma stignem se jos i sutra opit 😂
Mislila sam ic trcat, steta ne iskoristit ovakav dan. Je li to pametno?
Ozbiljno? E to se zove organizacija. Ja sam odlucila ove zaljepit, kako vidim da drugi ljepe, ali ovako mi ih lakse okretat i virit na njih, i onda mi ispadnu pa vise ne znam koji je od kada. Ali nije lose to imat. Evo ja se sad nisam mogla sjetit jesam li kad imala tako dugo plus od stoperice, da sam ostavljala te testove negdje znala bi. Jedino sto sam nasla u kalendaru za pratit ovulaciju nakon jednog postupka da sam 7 dan zabiljazila negativan test. A inace vise negativne niti ne biljezim.
Pa da zapravo ok je, i sad nekad znam par mjeseci pratit ovulaciju. Inače bi me panika hvatala kad dođem na folikulometriju 8 DC a nema dominantnog folikula, svi mali do 4 mm. Kako su mi lh trakice uvijek pozitivne 19 do 21 DC onda znam da još nije vrijeme 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inace sta se tice testova, najbolji ikad, na njemacki e-bay Inovita Zepter, tako nesto se zovu, pise na njima da su svicarski, isto budu trakice kao mullerov, dodju u par dana, 50 komada oko 20 €. Ispadne dosta jeftinije nego Mullerovi, a meni su cak i malo drazi jer su bas crvene crte i nema nejasnih crta i sjena kao na kinezima
Nebi znala dal je pametno posto nemam iskustva, vjerujem da ima cura tu koje bolje znaju.
Jooo mene si sad nagnala na umjesto jutarnje kave visnjevacu (radim od doma danas pa mogu, a i da mi smiri zivce obzirom da neznam sta ce me sutra docekat dali transfer ili losa vijest)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bozma, nemaš sreće, ne smiješ piti još tjedan dana. Dabogda ne smjela piti još 2 godine, dok nosiš svoju bebu i dojiš
Što se trčanja tiče, ja možda ipak ne bih, ali bih hodala. Meni je doktorica rekla da puno hodam, da je to super, ali da izbjegavam jače naprezanje.
💔💔💔
Cure beta je 886.8 🙂🙂🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Sestra mi je rekla da je ponovim u ponedjeljak, a onda me zvala da je doktor rekao da je vadim u utorak, tako da u utorak ponovno 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
Bozma ja bi se jos strpila i ne bi isla trcat...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji