Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Listopad 2020. 09:40

MTB

Belaaa

Curee upravo sam se izrigala dusu sam izbacila iz sebeee🤦 prvi put da sam povratila ovo sve su prije bile samo mucnina zgaravica i bol u zelucu uh koliko mi doslo toliko me bilo strah naprezanja…

Draga, počele su ti ove manje ugodne nuspojave trudnoće
    Po mom iskustvu s povraćanjem, bitno je da se puno hidratiziraš, i da vidiš koliko možeš opustiti tijelo dok to ide - što si više opuštena, to ima manje grčeva i naprezanja. Zvuči kontraprirodno, ali može se postići. Nisam još imala trudničkih mučnina, ali sam se u životu napovraćala iz drugih razloga, i ovo je bio "trik" koji je olakšao tu muku.
    Pazi na sebe i samo nježno.

Hvaala da hocu a vidit cemo ocu i dalje imat ili je to bilo bas previse nadrszeno jer mi bilo uzas kiseline

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Meto
    16. Listopad 2020. 09:41

Bozma kupim i tebe za napit se kod Nikitte, al tek nakon sto prodju iduca dva dana, ipak su ona kljucna😁🙈 al stvarno..
    Ono definitivno nije bilo od stoperice, sto je super jer i to je veliki pomak al nek jos prodju dva dana, biti cemo pametniji❤️
    Blacky drzim 🤞🤞 da te ponedjeljak iznenadi❤️  
    Nikitta kako se ti osjecas, jesu se bolovi barem koliko smirili?
    Womenname, taj ko je napisao je bome dobro napisao😂😂

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

16. Listopad 2020. 09:42

Ruska1986

Belaaa

Curee upravo sam se izrigala dusu sam izbacila iz sebeee🤦 prvi put da sam povratila ovo sve su prije bile samo mucnina zgaravica i bol u zelucu uh koliko mi doslo toliko me bilo strah naprezanja…

Sto vise vode i probaj slane krekere… Tocno znam kako ti je, uzas! Meni je pomagalo to da ne budem gladna(zato i jesam dobila 3 i pol kile u prva 3 mjeseca i doktor mi prijeti dijetom 😂😂😂). Caj od kamilice isto moze pomoc.. I eto, ja tocno kako sam usla u 2. tromjesecje, svi ti simptomi su nestali. Tako da, drz se!

Hvaalaaa🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

darliv
    16. Listopad 2020. 09:42

Meto i Blacky bas mi je zao zbog negativnih testica.. Meni nakon tako puno napetosti i iscekivanja nekako padne kamen sa srca kad znam na cemu sam, i sad koliko god ovo bilo tuzno zelim da ove dane u kojima imate prilike fokusirati se na nesto drugo iskoristite maksimalno i uzivate u drugim lijepim stvarima koje nam zivot nudi 💓
    Bozma tebe necemo jos otpisati 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

16. Listopad 2020. 09:44

*.Women_name.*

Belaaa

Ti si prava trudnica, možda će imati puno kose pa ti s kosicom iritira želudac 😂😂😂 tako bake kažu. Ne boj se, moja kuma u prvih mj dana izgubila 7 kg, jadna nit je mogla jest niti piti. Prije nego je rekla da je trudna ja se u plašila da je bolesna, blijeda ko krpa. Evo je sad u 5 mj zdrava bebica, a ona fit trudnica 😂😂

Dobro bi mi doslo malo smrsavitii🤣 sad imsm  62  kils a uvik sam bila57 ,58  vidit cemo oce.    i dalje bit povracanja  uli je to bilo bas jer jucer me bas satra

16. Listopad 2020. 09:47

Bozma

Miss1502kinez je i dalje pokazuje ali na mulleru je nema…danas 9-ti dan od transfera dvodnevnog
    Po ovome mi se cini da je nesto sigurno bilo.nisu ovo ostaci stoperice, prije ce bit biokemijska, sta je odlicno, u ovih 10-tak godina ni to nikad nisam imala. Rekla sam da necu vise na IVF, a sad nakon ovih pozitivnih testova me opet vuce🙈
    Uglavnom muza sam obavijestila da kupi alkohola za veceras, pijemo nakon svakog neuspjeha, a zaredalo…. na kraju cu zavrsit na ljecenju od alkohola umjesto od neplodnosti 😂😂
    Vec sam jutros nastavila sa maticnom, a ostalo nisam ni prekidala. Mogla bi i otic trcat, tko zna kad ce opet bit ovako suncano

A meni je kinez bio pozitivan tek od 9dt. A 11dt sam napravila muller ali onaj kao plastični malo skuplji i on je bio baš jaaako blijed i onda opet navecer clearblue plus koji je bio bas debelo pozitivan i 12dt sam isla izvaditi bhcg koja je bila 80.

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 09:52

Belaaa

*.Women_name.*

Belaaa

Ti si prava trudnica, možda će imati puno kose pa ti s kosicom iritira želudac 😂😂😂 tako bake kažu. Ne boj se, moja kuma u prvih mj dana izgubila 7 kg, jadna nit je mogla jest niti piti. Prije nego je rekla da je trudna ja se u plašila da je bolesna, blijeda ko krpa. Evo je sad u 5 mj zdrava bebica, a ona fit trudnica 😂😂

Dobro bi mi doslo malo smrsavitii🤣 sad imsm 62 kils a uvik sam bila57 ,58 vidit cemo oce.  i dalje bit povracanja uli je to bilo bas jer jucer me bas satra

Joooj 62 kg, pa ti si sad već fit. Ja na svojih malih 156 cm imam 65 kg 😂 uvijek 58, udala se i hop, 10 kg ⬆️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Listopad 2020. 09:55

Bozma ako ti je dvodnevni meni su rekli ne test radit prije 14 dana jer tek tad moze pokazat i tako je meni bilo dvodnevni i 14 dan radila i nije bila debela sijena i ja se usrala da je opet nista kad ono beza107,3 tako da pricekas 14 dan i ja san radila na cebularu i pokazaloo ja nebi jos odustalaa🤗🙏

16. Listopad 2020. 09:55

Meto jako mi je zaoo i samo hrabro nsprijed❤️😘

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 09:56

Eto Bozma nema pijace bar još tjedan dana, a možda i više od godinu 🤞😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.