Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 09:23

Bozma

Miss1502kinez je i dalje pokazuje ali na mulleru je nema…danas 9-ti dan od transfera dvodnevnog
    Po ovome mi se cini da je nesto sigurno bilo.nisu ovo ostaci stoperice, prije ce bit biokemijska, sta je odlicno, u ovih 10-tak godina ni to nikad nisam imala. Rekla sam da necu vise na IVF, a sad nakon ovih pozitivnih testova me opet vuce🙈
    Uglavnom muza sam obavijestila da kupi alkohola za veceras, pijemo nakon svakog neuspjeha, a zaredalo…. na kraju cu zavrsit na ljecenju od alkohola umjesto od neplodnosti 😂😂
    Vec sam jutros nastavila sa maticnom, a ostalo nisam ni prekidala. Mogla bi i otic trcat, tko zna kad ce opet bit ovako suncano

Meni je prošli put na 9dnt poslije transfera na takvom kinezu bila takva crta, ja aam vracala trodnevne. Ja mislim da to nije ništa gotovo, možda te iznenadi beta 🙏🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• more2309
    16. Listopad 2020. 09:24

*.Women_name.*

Bozma tako je čekamo tu debelu crticu 🤞🤞😁
    More2309 ja sam tako nestrpljiva za tvoju betu, jedva čekam da nam javiš. Ona debela crta mora znacit neku ogromnu brojku 😁😍😍

Upravo cu krenut po nalaze, pa cemo vidjet 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Kad ce tvoja biti gotova? Drzim fige 🤞🤞🙏🙏🍀🍀😘😘!
    Bozma meni je ovaj tvoj test nejasan, ja kad povecam sliku vidim crtu, bolje nego na onom prvom, samo je dosta zamrljan, pa se tesko razaznaje. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Listopad 2020. 09:27

Bozma ipak ti napravi betu da ne bi napila i sebe i bebu 😂😂

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

16. Listopad 2020. 09:27

Blacky89

Bozma fuck i ovo tvoje! Koji bljak dan!!!
    Nista onda nas tri kod Nikitte na cugu! 😂🤦🏻‍♀️
    Mi smo vec, čini mi se, 20 generacija s ovog foruma ispratile 😂
    Sad znas da se štoperica jako dugo vidi, kažu do 14 dana… al idemo mi opet, nema odustajanja 💪

Evo sad kad kazes, jucer bila pozvana na neko testiranje u ZG u poned. i morala odmah odlucit i mislim se ako sam trudna nema smisla da se vozim toliko, pa jos ce sigurno bit i razgovor naknadno i odbijem ih. A mogle smo doc bar da sta popijemo 😂

16. Listopad 2020. 09:30

Bozma

Miss1502kinez je i dalje pokazuje ali na mulleru je nema…danas 9-ti dan od transfera dvodnevnog
    Po ovome mi se cini da je nesto sigurno bilo.nisu ovo ostaci stoperice, prije ce bit biokemijska, sta je odlicno, u ovih 10-tak godina ni to nikad nisam imala. Rekla sam da necu vise na IVF, a sad nakon ovih pozitivnih testova me opet vuce🙈
    Uglavnom muza sam obavijestila da kupi alkohola za veceras, pijemo nakon svakog neuspjeha, a zaredalo…. na kraju cu zavrsit na ljecenju od alkohola umjesto od neplodnosti 😂😂
    Vec sam jutros nastavila sa maticnom, a ostalo nisam ni prekidala. Mogla bi i otic trcat, tko zna kad ce opet bit ovako suncano

I ja prije mislim da je bila neka biokemijska nego stoperica, ma ne ostaje ona tako duugooo u tijelu... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Listopad 2020. 09:31

Meto, žao mi je radi testa. Sad imaš priliku odtulumariti ovaj Božić i Novu Godinu, jer 2021 godina je tvoja!!! Slika duge je predivna, i biram je gledati kao jako dobar znak za tebe. 

Ruska1986, ticker ti je zakon! I druge trudnice bi ga mogle staviti  

Nirvana2020, eto vidiš kako ti je broj lijepo narastao. Mislim da nije važno da se razviju brzo, već da ravnomjerno rastu i da budu kvalitetni. Nekome treba brže, nekome sporije. I to je sasvim OK. Do idućeg UZVa će preći tu granicu od 15mm, a sad ljenčare da daju priliku i onim folikulama u kojima se skrivaju tvoje bebe. Vidiš koji su to timski igrači. 

Bozma, ja ovo ne znam čitati - ne znam što je što. Ovaj gornji je bijeli, a kinez je zamrljan pa ne mogu pročitati. Ali čini mi se po reakciji da misliš da nema ničeg? Žao mi je. Čini se da ćeš se i ti smjeti opiti za praznike. A za sad, možeš slaviti što se nešto očito događalo, znači da se pokrenulo! Iduća će biti dobitna, zajedno sa Meto i Blacky89! (a da ipak izvadiš betu ovih dana?)

💔💔💔

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 09:32

more2309

*.Women_name.*

Bozma tako je čekamo tu debelu crticu 🤞🤞😁
    More2309 ja sam tako nestrpljiva za tvoju betu, jedva čekam da nam javiš. Ona debela crta mora znacit neku ogromnu brojku 😁😍😍

Upravo cu krenut po nalaze, pa cemo vidjet 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Kad ce tvoja biti gotova? Drzim fige 🤞🤞🙏🙏🍀🍀😘😘!
    Bozmameni je ovaj tvoj test nejasan, ja kad povecam sliku vidim crtu, bolje nego na onom prvom, samo je dosta zamrljan, pa se tesko razaznaje.

Ja sam i prošli put vadila u 8, a tek je u 16 popodne došao na mail tako da neće tak skoro. Ja se nekak ne nadam dobrom, jer sam imala uzasne bolove kao prije prošlog spontanog nakon pozitivnog testa, sad me više ne bole ni cice ni ništa pa se bojim da je ovaj put biokemijska. 😔 Ali nemogu dočekat da napokon vidim na čemu sam.

Javi odma! Drzim fige da je velika za dvoje 😍😍😁

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 09:34

miss1502

Bozma ipak ti napravi betu da ne bi napila i sebe i bebu 😂😂

Slažem se 😂😂😂🤞

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Listopad 2020. 09:34

Women_name, bas kinez me buni, tamniji je nego sve ove dane prije, a dva sam Mullera napravila i samo neke sjene, ne bi ih ni vidila da nemam one pozitivne od jucer pa znam gdje trebaju bit 😂 A embrij je bio 8 stanicni pa to dodje kao i ovo tvoje sa trodnevnim. Necu prekidat sa terapijom jos danas, ali necu se ni nadat. 

• *.Women_name.*
    16. Listopad 2020. 09:39

Bozma

Women_name, bas kinez me buni, tamniji je nego sve ove dane prije, a dva sam Mullera napravila i samo neke sjene, ne bi ih ni vidila da nemam one pozitivne od jucer pa znam gdje trebaju bit 😂 A embrij je bio 8 stanicni pa to dodje kao i ovo tvoje sa trodnevnim. Necu prekidat sa terapijom jos danas, ali necu se ni nadat.

Znam kako se osjećaš, ja se isto nikad nezelim nadat previše jer mi je ovaj prvi pokušaj koji je izgledao do bitan užasno teško psihički pao pa sam sama sebi rekli dok jednom srceko ne vidim neću letit u oblacima. Ali zbog sebe ipak ti izvadi betu, jer npr meni je clearblue bio crta ko kuća, a taj kinez ovako slabo pozitivan i beta je taj dan bila oko sto. Oni su puno manje osjetljivi, bar po mom iskustvu. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.