LucyLou, tvoje vještice su napravile svoje, endo je lijepi debeli
A sad FET nema da ne upali, ove godine razvaljujemo sa FETovima
💔💔💔
Drage moje borilice, evo mene s uzv. i imamo zeleno svjetlo za FET!!!😄🙏🏻🥰
Endometrij se lijepo zadebljao, ovulacija bi trebala bit za vikend, sljedeci tjedan idem na testiranje za koronu i ako sve bude u redu (a bit ce), idemo po nasu bebu!🥰❤️
Ne znam je li do cikle ili caja, ja sam uvjerena da mi je pomoglo jer eto, nakon dva dana bas sve lijepo izgleda😉
Hvala vam svima od srca na vasoj podrsci i navijanju, divne ste i bas sam sretna sto sam vas pronasla!😊
Bravoo, super 😍😍 sretno dalje
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage moje, moj Kalimero se jos bori. Danas je cetvrti dan morula, ali kvaliteta 2. Doktorica kaze da bi vise voleli da je kvaliteta 1, ali da ne mora da znaci da je lose. Moze do sutra da bude dobro, da bude blastocista i da ga zamrznu, a moze i da prestane da se razvija. Ja sam se vec za njega toliko vezala, pa sve nesto mislim, ne moze sada da mi odustane…Mora da mi ostane hrabar…
Ma nema sanse da odustane uz oviliku podrsku.
Kalimero je nasa zvezda foruma
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Help! Bila sam sada na wcu i vidim tamniji iscjedak. Blago smeckasti. Jako se bojim. Sto mislite? Zovem ginekologa al se ne javlja, slala sam mail. Nema puno ali tamniji je nego inače.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB, hvala ti puno na lijepim rijecima i zeljama za bucmasti endometrij! Bas su mi tvoje rijeci uljepsale jutro i dodatno digle raspolozenje!😘sto se tice kg, to sigurno skupljas vodu, nema sanse da si se udebljala u tako kratkom vremenu. Meni se za vrijeme pilanja nije nakupljala iako sam imala trudnicki trbuscic ali je kada sam dobivala velike doze estrofema kao priprema za FET. Tu sam bas osjetila da sam bila sva natecena i da se zapravo radi o vodi. I je, sva ta voda je otisla jecim sam prestala s terapijom. Tebi zelim da nakon zadnje pikice, stane i nakupljanje vode, a onda, kada se ugnijezde u smjeste male mrvice, neka polako krenu prave kilice!🤞🏻za cetrotide znam da su zeznuti i mene su vise bolile te pikice od bilo koje druge. Ali ti to sve ordradjujes vrhunski i evo, imas jos samo koji dan i onda ides po svoje mrvice☺️🤞🏻
Meto, zao mi je, jako, navijala sam za tebe i za tvoju srecu…ali ta duga neka ti bude utjeha da nakon svake kise, dolazi sunce! Duge su uvije pozitivne, a u MPO vodama imaju posebno znacenje. Tako da sam uvjerena da tebe tvoje malo cudo ceka, bas ispod te duge🤞🏻😉
More2309, toooooooo!!! Wow, koja divna beta!!! Woooohoooo!🎊🥰🎉ne sjecam se koliko ste zametaka vratili, ali kako je ovaj tjedan bio plodan s trojcekima, kod tebe bi mogli biti u najmanju ruku blizanci, ha?!😉🤞🏻
Bozma, meni se ovo cini da je tamnija crta i ja na tvom mjestu ne bih nista poduzimala prije bete. Frendica je radila dva testa, oba bila negativna, dva dana kasnije vadila betu i dobila ogromnu brojku! Eno je, nuna svoju bebicu! Tako da ne pij i ne trci nego vadi betu!🤞🏻😉
TiredYvy, navijamo za tog malog borca, vidjet ces, ako je i mako na mamu (a je), bit ce on uporan i izborit ce se!🥰💪🏻Ovaj tjedan je sav cudesan i tako da on ni ne moze drugacije nego smjestiti se za koji dan kod svoje mame!😊🤞🏻
Tanja, uf ja te skroz kuzim, meni je u cijelom procesu najteze to cekanje bete. Ali doci ce i to, jos malo!😊U medjuvremenu se pokusaj okupirati drugim stvarima, koliko god je tesko, ipak malo pomogne da vrijeme prodje sto prije…Kada trebas vaditi betu?🤞🏻😊
29.10 treba da vadim betu..
Tretiraju me u kuci kao da sam bolesna, nista mi ne daju da radim pa je tesko naci neku zanimaciju. Al eto imam vas sve ovde pa mi brze prodje vreme ❤️
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Help! Bila sam sada na wcu i vidim tamniji iscjedak. Blago smeckasti. Jako se bojim. Sto mislite? Zovem ginekologa al se ne javlja, slala sam mail. Nema puno ali tamniji je nego inače.
Ako se ne varam, jucer si bila na pregledu? Ako je radio vaginalni uzv mozda od toga
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ako se ne varam, jucer si bila na pregledu? Ako je radio vaginalni uzv mozda od toga
Bio je vaginalni. Joj nadam se da je to. Tako me strah. Malo ga je, više izgleda, da oprostite, zmazano, al kad je pomijesano s utrogestanom. Idem probati još bolnicu nazvati.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure hvala vam na cestitkama 😘😘😘😘!!! Vracena su mi dva trodnevna, da li su se obadva primila ili samo jedan, ne znam, budemo vidjeli na ultrazvuku 🙂, najvaznije mi je da beta bude i u utorak dobra 🙏🙏🍀🍀🍀🤞🤞🤞!
MTB nemoj me jos nikud micat, budemo vidjeli kakva ce biti beta u utorak 🙂.
TiredIvy kakvo odustajanje, nema odustajanja, prognoze su jedno, ali u medicinib2+2 stvarno nisu uvijek 4! Vec je dokazano da je mali i hrabri borac koji rusi njihova predviđanja, on ima svoj put ❤❤🙂🙂!🤞🤞🍀🍀🙏🙏🙏
LucyLou super vijesti 🎊🎊🎉🎉, neka FET bude dobitan 🙏🙏🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Bio je vaginalni. Joj nadam se da je to. Tako me strah. Malo ga je, više izgleda, da oprostite, zmazano, al kad je pomijesano s utrogestanom. Idem probati još bolnicu nazvati.
Svakako jos zovi dr ili bolnicu ali ja mislim da ti je to od pregleda.. Sjecam se da su cure tak vec znale pisati. Stvarno vjerujem da jeod uzv-a i da nije nista strasno. 🤞
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ja isto mislim da je to od pregleda, najbolje da nazoves ginekologa, on ce ti najbolje znat rec i smiriti te, ne vjerujem da je nesto lose.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji