Ja si danas sama prvi put zabila Cetrotide... Uf, ovo je stvarno kompleksnije od Pena. Trebalo mi je 20 minuta da si to smućkam i pripremim i stalno sam strahovala da će mi ispasti na pod i više neće biti sterilno. Baš sam se smotano osjećala.
S obzirom da bih si sutra trebala dati neposredno prije UZVa, namjeravam ga ponijeti sa sobom i uvaliti sestrama da mi ga daju
💔💔💔
Cure beta je 886.8 🙂🙂🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Sestra mi je rekla da je ponovim u ponedjeljak, a onda me zvala da je doktor rekao da je vadim u utorak, tako da u utorak ponovno 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
Bozmaja bi se jos strpila i ne bi isla trcat…
Trudnicaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imamo bebu ili bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baš sam sretna!!!
Biraj, želiš li na popis trudnica odmah, nakon druge bete ili nakon prvog UZVa?
💔💔💔
Jedva cekam da napravim test, mislim cekati do 9 tog dana... Sad vidim da kazete da stoperica zna pokazati lazni rezultat, a ja sam primila duplu. 🤔🙄
Samo sam nestrpljiva da znam, ako nema nista od ove trudnoce odmah idem kuci, zbog ove glupe korone nisam bila 8 meseci . I nema odustajanja, bas ste sve pozitivne, tako me nasmijete da nema mesta pesimizmu.
Pre ili kasnije sve cemo mi biti mame 🥰
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Ja si danas sama prvi put zabila Cetrotide… Uf, ovo je stvarno kompleksnije od Pena. Trebalo mi je 20 minuta da si to smućkam i pripremim i stalno sam strahovala da će mi ispasti na pod i više neće biti sterilno. Baš sam se smotano osjećala.
S obzirom da bih si sutra trebala dati neposredno prije UZVa, namjeravam ga ponijeti sa sobom i uvaliti sestrama da mi ga daju
I meni je Cetrotide bio problem, iako mi je prvi put dao dr. I kao POKAZAO
Sutradan sam sedela na kaucu isto 20 min dok nisam uspela da izvucem sve iz bočice. Skontala sam jedan zarez kod čepa gde polegnes iglu da moze da uvuce lakse sav sadrzaj
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bozma
https://ibb.co/s6qQsd6
Moj pozitivni test na kinezi 9dnt dvodnevnog.
More cestitam! Predivna beta! Koji dan nakon transfera je? Blastice si vratila?😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure beta je 886.8 🙂🙂🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Sestra mi je rekla da je ponovim u ponedjeljak, a onda me zvala da je doktor rekao da je vadim u utorak, tako da u utorak ponovno 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
Ajmeeee 😍😍😍😍 znala sam da će bit ogromna, ma to su duplici sigurno. Čestitam ti trudnice, čuvaj se i da što prije vidiš mrve na ultrazvuku 🙏🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja si danas sama prvi put zabila Cetrotide… Uf, ovo je stvarno kompleksnije od Pena. Trebalo mi je 20 minuta da si to smućkam i pripremim i stalno sam strahovala da će mi ispasti na pod i više neće biti sterilno. Baš sam se smotano osjećala.
I meni je Cetrotide bio problem, iako mi je prvi put dao dr. I kao POKAZAO
Sutradan sam sedela na kaucu isto 20 min dok nisam uspela da izvucem sve iz bočice. Skontala sam jedan zarez kod čepa gde polegnes iglu da moze da uvuce lakse sav sadrzaj
Tanja, meni je baš jako jako bitno da tebi ovo sad uspije, ti si moj glasnik proljeća Slično nam je stanje. Tako da nema šanse da ne upali, vještica ovdje mađija i za tebe
Što se Cetrotide tiče, pa da, jučer su mi ga oni dali i sve objasnili. Izgledalo je tako lako Ali danas, kao da ga prvi put vidim. Nisam taj zarez vidjela, baš mi je bilo teško pokupiti svu tu tekućinu iz bočice. Plus, otvarati igle, mijenjati ih, bojati se da ću ih krivo dotaknuti pa neće biti sterilne... Uff.
💔💔💔
Od danas dodajem još jednu nuspojavu pikanja. Od ponedjeljka do četvrtka sam dobila 1kg, a od četvrtka do petka još jedan. S obzirom da ne jedem više, nisam mogla dobiti toliko kg (doduše, vježbam manje, ali svejedno), tako da vjerujem da zadržavam vodu radi hormona.
Vi koje imate iskustva s ovim, znate li kad to ode? Nakon aspiracije? Nakon transfera? Nakon poroda?
💔💔💔
Drage moje, moj Kalimero se jos bori. Danas je cetvrti dan morula, ali kvaliteta 2. Doktorica kaze da bi vise voleli da je kvaliteta 1, ali da ne mora da znaci da je lose. Moze do sutra da bude dobro, da bude blastocista i da ga zamrznu, a moze i da prestane da se razvija. Ja sam se vec za njega toliko vezala, pa sve nesto mislim, ne moze sada da mi odustane...Mora da mi ostane hrabar...
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cestitam, mogu misliti kako je divno vidjeti tu veliku brojku🎉🎉🎉🎉🎉
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji