More, pa to je lijepa crta (ne sjena vec crta), pa čestitam!!
Belaaa, Simba, Tuma sretno danas i 🤞 da cujete mala junacka srceka. Javite kako je proslo 💕
Makist sretno na UZV danas, javi kako je proslo
Kak si ti? Imas li kakvih znacajnijih simptoma?
Nemam :/ cak se cesto upitam dal je sve ok. Ponekad imam jedino napadaje gladi ali kad i to nestane se bas uplasim. Mislim super da nemam nikakvih tegoba ali ponekad me bas strah.. Ko ce docekat jos tjedan dana do novog pregleda :/
Isto kod mene.. Jucer ujutro mi bilo muka i ja bila sva sretna 🙄🤷♀️😂.. Danas jako malo... Moj Boze.. Zelim SIMPTOME! 😂😂😂
JA mislim da cu svaki tjedan do 12 tt ici na ultrazvuk 😂
Cure ništa ne uspijevam redovito čitat, al vidim da ima svježih trudnica pa čestitaaam ♥️♥️♥️
Lucija razumijem tvoj strah al nemoj trazit uzv svaki tjedan, znas da nije dobro da puno prpaju u ranoj trudnoci✌️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lucija razumijem tvoj strah al nemoj trazit uzv svaki tjedan, znas da nije dobro da puno prpaju u ranoj trudnoci✌️
Vjeruj nije dobro ni 2 tjedna hodat s 'mrtvim plodom' u sebi kao u zadnjoj T...
2d nije stetan raspitala sam se ja... Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet....
Vjeruj nije dobro ni 2 tjedna hodat s 'mrtvim plodom' u sebi kao u zadnjoj T…
2d nije stetan raspitala sam se ja… Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet….
Kolko si ti sad tocno trudna?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
2d nije stetan raspitala sam se ja… Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet….
6+2....
6+2….
Ja totalno razumijem tvoj strah... Meni je prva trudnoca i sve je zasad ok(🙏) pa svejedno sam mirna samo taj dan nakon uvza... Obzirom na stvarno svakakva iskustva koje zene imaju.. A pogotovo kad ti tako zavrse trudnoce kao kod tebe.. Ne bi se se ni ja mogla opustit! I super da si se raspitala za 2d uvz i da bar na taj nacin mozes provjerit dal je sve ok i bit bar malo mirnija...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Belaaa, MakiST, Tuma, Simba, sretno danas i mogle ste i sliku stavit za ovakve kao ka koje pojma nemaju ni kako to izgleda, pogotovo Maki, tvoja beba je vec velika
MTB napisali su mi na otpusno betu 23.10. Ali mislim da cu vaditu 19.10. To je 12dnt dvodnevnih(ako test ostane pozitivan
More sram me mojih sjena kad vidim ovu tvoju crtu.
Sad cu sliku, nije nista potamnio od jucer.
6+2….
Ja totalno razumijem tvoj strah… Meni je prva trudnoca i sve je zasad ok(🙏) pa svejedno sam mirna samo taj dan nakon uvza… Obzirom na stvarno svakakva iskustva koje zene imaju.. A pogotovo kad ti tako zavrse trudnoce kao kod tebe.. Ne bi se se ni ja mogla opustit! I super da si se raspitala za 2d uvz i da bar na taj nacin mozes provjerit dal je sve ok i bit bar malo mirnija…
Kako mi je muz pogodio.. Znaci u utorak sam bila kod Lucija kaze on meni sad ces do cetvrtak bit mirna😂😂😂😂.. Daa da bila sam ja u Ginekosu u prosloj trudnoći doktor Milan mi je rekao da taj 2d nije uopce stetan a jako smiri nas koje smo imale spontane... A da budem smirena je sada najbitnije...
Lucija blago tebi 😂 ja nemam nikakvih mukica
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji