Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2020. 08:28

Samara

lucija07

Samara

More, pa to je lijepa crta (ne sjena vec crta), pa čestitam!!
    Belaaa, Simba, Tuma sretno danas i 🤞 da cujete mala junacka srceka. Javite kako je proslo 💕
    Makist sretno na UZV danas, javi kako je proslo

Kak si ti? Imas li kakvih znacajnijih simptoma?

Nemam :/ cak se cesto upitam dal je sve ok. Ponekad imam jedino napadaje gladi ali kad i to nestane se bas uplasim. Mislim super da nemam nikakvih tegoba ali ponekad me bas strah.. Ko ce docekat jos tjedan dana do novog pregleda :/

Isto kod mene.. Jucer ujutro mi bilo muka i ja bila sva sretna 🙄🤷‍♀️😂.. Danas jako malo... Moj Boze.. Zelim SIMPTOME! 😂😂😂
    JA mislim da cu svaki tjedan do 12 tt ici na ultrazvuk 😂

15. Listopad 2020. 08:32

Cure ništa ne uspijevam redovito čitat, al vidim da ima svježih trudnica pa čestitaaam ♥️♥️♥️

Meto
    15. Listopad 2020. 08:33

Lucija razumijem tvoj strah al nemoj trazit uzv svaki tjedan, znas da nije dobro da puno prpaju u ranoj trudnoci✌️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

15. Listopad 2020. 08:41

Meto

Lucija razumijem tvoj strah al nemoj trazit uzv svaki tjedan, znas da nije dobro da puno prpaju u ranoj trudnoci✌️

Vjeruj nije dobro ni 2 tjedna hodat s 'mrtvim plodom' u sebi kao u zadnjoj T... 
    2d nije stetan raspitala sam se ja... Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet.... 

Ruska1986
    15. Listopad 2020. 08:43

lucija07

Meto

Vjeruj nije dobro ni 2 tjedna hodat s 'mrtvim plodom' u sebi kao u zadnjoj T…
    2d nije stetan raspitala sam se ja… Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet….

Kolko si ti sad tocno trudna?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

15. Listopad 2020. 08:45

Ruska1986

lucija07

Meto

2d nije stetan raspitala sam se ja… Doktor Kos mi je rekao da, se taj moze raditi kad god samo doslovno 10 sec da, se vidi da li kuca srce.. Nakon 2 spontana ne mogu ja sad npr izdrzat 3 tjedna bez ultrazvuka u ovim kriticnim tjednima nema sanse.. Cak mi i Luci rekao da razumije i sam mi rekao da dodjem u utorak opet….

6+2....

Ruska1986
    15. Listopad 2020. 08:49

lucija07

Ruska1986

lucija07

Meto

6+2….

Ja totalno razumijem tvoj strah... Meni je prva trudnoca i sve je zasad ok(🙏) pa svejedno sam mirna samo taj dan nakon uvza... Obzirom na stvarno svakakva iskustva koje zene imaju.. A pogotovo kad ti tako zavrse trudnoce kao kod tebe.. Ne bi se se ni ja mogla opustit! I super da si se raspitala za 2d uvz i da bar na taj nacin mozes provjerit dal je sve ok i bit bar malo mirnija...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

15. Listopad 2020. 08:51

Belaaa, MakiST, Tuma, Simba, sretno danas i mogle ste i sliku stavit za ovakve kao ka koje pojma nemaju ni kako to izgleda, pogotovo Maki, tvoja beba je vec velika
    MTB napisali su mi na otpusno betu 23.10. Ali mislim da cu vaditu 19.10. To je 12dnt dvodnevnih(ako test ostane pozitivan
    More sram me mojih sjena kad vidim ovu tvoju crtu.
    Sad cu sliku, nije nista potamnio od jucer. 

15. Listopad 2020. 08:55

Ruska1986

lucija07

Ruska1986

lucija07

Meto

6+2….

Ja totalno razumijem tvoj strah… Meni je prva trudnoca i sve je zasad ok(🙏) pa svejedno sam mirna samo taj dan nakon uvza… Obzirom na stvarno svakakva iskustva koje zene imaju.. A pogotovo kad ti tako zavrse trudnoce kao kod tebe.. Ne bi se se ni ja mogla opustit! I super da si se raspitala za 2d uvz i da bar na taj nacin mozes provjerit dal je sve ok i bit bar malo mirnija…

Kako mi je muz pogodio.. Znaci u utorak sam bila kod Lucija kaze on meni sad ces do cetvrtak bit mirna😂😂😂😂.. Daa da bila sam ja u Ginekosu u prosloj trudnoći  doktor Milan mi je rekao da  taj 2d nije uopce stetan a jako smiri nas koje smo imale spontane... A da budem smirena je sada najbitnije... 

Samara
    15. Listopad 2020. 08:56

Lucija blago tebi 😂 ja nemam nikakvih mukica

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.