Curke, da li je koja od vas radila propuhivanje jajovoda? Koje su bile indikacije za to i tko vas je uputio na pretragu? I naravno, koliko vam je bilo bolno?
Mislim da ti nema smisla to raditi i zbog godina i zbog dijagnoze muža. Tako je meni receno, da mi je gubljenje vremena, a imamo slične i godine i amh i stanje spermiograma.
Hvala cure na odgovoru, posebno tebi angribird jer nebi htjela na to ići🙈...
Bila sam danas na kozultacijama u IVF-u i pitao me doktor da li sam radila tu pretragu...nije mi preporučio da ju radim, ali evo da vas pitam...
Nama je neki dan yošao dobar spermiogram, po svim kategorijama osim smanjene koncentracije, dakle sve vrijednoati su više od referentnih, ali je doktor rekao da on ne priznaje taj nalaz, da se to treba napraviti kod njih...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala cure na odgovoru, posebno tebi angribirdjer nebi htjela na to ići🙈…
Bila sam danas na kozultacijama u IVF-u i pitao me doktor da li sam radila tu pretragu…nije mi preporučio da ju radim, ali evo da vas pitam…
Nama je neki dan yošao dobar spermiogram, po svim kategorijama osim smanjene koncentracije, dakle sve vrijednoati su više od referentnih, ali je doktor rekao da on ne priznaje taj nalaz, da se to treba napraviti kod njih…
Tako i nama šeta od oligoasteno do normo i to u jako kratkom vremenu.
Bila sam danas na kozultacijama u IVF-u i pitao me doktor da li sam radila tu pretragu…nije mi preporučio da ju radim, ali evo da vas pitam…
Nama je neki dan yošao dobar spermiogram, po svim kategorijama osim smanjene koncentracije, dakle sve vrijednoati su više od referentnih, ali je doktor rekao da on ne priznaje taj nalaz, da se to treba napraviti kod njih…
Sad mi je žao što nisam bolje popratila/ zapamtila tvoju situaciju pošto smo već "slične" 🙂... Ti si nedavno prošla postupak, čekaš FET? U kojoj si klinici? Kakva ti je terapija bila? Ti si imala full puno folikula ili sam te zamijenila?
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
AuroraB, po onome što su meni rekli, to propuhivanje je suvišno, pogotovo kad prođemo neke godine jer nam za IVF jajovodi ionako nisu potrebni.
Inače, jajovodi su jako osjetljive strukture i propuhivanje ih može oštetiti pa je to dosta napuštena tehnika, koristila se pod normalno u doba prije IVFa.
Meni su svi specijalisti kod kojih sam bila rekli da ne moram ni testirati prohodnost jajovoda, tako da ja ni ne znam u kojem su stanju.
💔💔💔
Danas sam se treći put bocnula, sutra idem na prvi UZV da vidimo kakva je situacija. Nakon one prve večeri više nisam imala napadaje emocija, tako da vjerojatno nema veze sa hormonima. Ono što vidim kao problem jest jedna dosta neugodna nuspojava - a to je da imam dosta vjetrova, što inače nije slučaj. Da me priključe na neki generator, mogla bih opskrbiti energijom čitavu zgradu.
Držte fige da sutra imam dobri prvi UZV. Zapravo ni ne znam što je "dobro", doktorica će mi valjda reći Pretpostavljam da trebam imati pristojan broj folikula pristojne veličine plus dobru debljinu endometrija, što god pristojno i dobro značilo.
💔💔💔
Sad mi je žao što nisam bolje popratila/ zapamtila tvoju situaciju pošto smo već "slične" 🙂… Ti si nedavno prošla postupak, čekaš FET? U kojoj si klinici? Kakva ti je terapija bila? Ti si imala full puno folikula ili sam te zamijenila?
Prosla sam blagu stimulaciju, dobila 6 folikula, 5 zrelih, 4 su se oplodila i dva su mi vracena treci dan sto je zavrsilo spontanim u 8tt a dva su zamrznuta. Imam prirodnu trudnocu iza sebe koja je zavrsila lose u 27tt prosle godine. M ima oligoasteno a ja prije 4 godine operaciju cisti zbog kojih i imam unistene jajnike tako da su tvoji u boljem stanju sigurno nego moji. Ali s obzirom na oligoasteno rekli su nam da nam nema smisla gubiti vrijeme na inseminacije iako ja ovuliram ali ne svaki mjesec.
MTB hvala na pojašnjenu, drago mi je što je to tako onda... dok se sjetim kako mi je bilo nakon aspiracije, nebi sad nešto još invazivnije recimo.
Te prve suze i nalet emocija koje si imala su vjerojatno povezane sa time što si se napokon suočila sa time kroz što sve moraš prolaziti, pa je možda ta prva injekcija bila samo okidač da izbaciš iz sebe strah i emocije..
vecer cure, nisam se javljala danas nikako ...oprostie, radila sam betu i negativna je tako da nisam imala snage niti otvoriti laptop...bila sam i kod doktora kao da vidimo sta dalje a on ono mrtav hladan idemo sve iz pocetka , razlog sto 5 puta nismo uspjeli nepoznanica je..da nisam na kraju ni saznala nista, nego s obzirom da mi je danas 10 dan a beta je 1,2, dali da prestanem sa estrofenom i utrogestanom , jer kako sam se izgubila ni to nisam pitala...po logici trebam prestati ali evo zanima me i vase misljenje
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Angribrid 27tt 😣... nadam se da si se osnažila psihički od onda... držim 🤞🤞za FET💕
Sortiraj odgovore
Najstariji