Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    12. Listopad 2020. 19:00

Nikitta kad tako pises onda svakako na hitnu. Javi nam se obavezno! Hrdjava, sad se moram i nasmijati🙆
    Mislim na tebe..
    Bozma hvala, ja sam jos jucer mislila potrazit str al mi se nije dalo🙈 Taman si dobro spomenula☝️ Ja isto pisam ko blesava, doslovno svakih pola sata..
    Maki prospi tu prasinu onako do neumjerenosti na nas😁 Rijeci ti se pozlatile, sad jos duuugih par dana neizvjesnosti😰
    Anavi nisi nijedan testic pisnila? Ooooo svaka cast, sretno sutra, neka brojka bude kakva i treba🤞
    Women name vrijedi i za tebe😊🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Anavi985
    12. Listopad 2020. 19:03

Bozma

anavi985, koji si ti dan od transfera? vidim da je beta uskoro
    MakiST, testovi još pozitivni od štoperice

Danas 13.dnt jedne blastice, beta sutra

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• kju
    12. Listopad 2020. 19:03

Nikitta

Meto menga je bila došla točno u dan po rasporedu, tempica pala, cice prestale boljeti, problijedila, bolovi i normalno procurila, pravo menstrualno krvarenje jako prva 2 dana, druga 2 dana slabije (takva mi je svaka menga). 4dc potpuno sve stane, ide lagani spotting onda do plodnih dana. Ovakvo nešto nisam nikad vidjela, 7 dc. Zato se bojim, a trpim bolove svaki dan, tko zna jel nešto puklo, ili samo miom krvari. Idem provjeriti, izdržat ću pregled 5 minuta. 🙄

Pametno da si otišla na hitnu..bolje da pogledaju šta se događa i da znaš na čemu si. Držim fige da brzo i bezbolno prođe i odma nam javi novosti 💪

Anavi985
    12. Listopad 2020. 19:06

Meto

Nikitta kad tako pises onda svakako na hitnu. Javi nam se obavezno! Hrdjava, sad se moram i nasmijati🙆
    Mislim na tebe..
    Bozma hvala, ja sam jos jucer mislila potrazit str al mi se nije dalo🙈 Taman si dobro spomenula☝️ Ja isto pisam ko blesava, doslovno svakih pola sata..
    Maki prospi tu prasinu onako do neumjerenosti na nas😁 Rijeci ti se pozlatile, sad jos duuugih par dana neizvjesnosti😰
    Anavi nisi nijedan testic pisnila? Ooooo svaka cast, sretno sutra, neka brojka bude kakva i treba🤞
    Women namevrijedi i za tebe😊🤞

Nisam nijedan test pišnula, bojim se... prošli put jesam više njih, bilo negativno pa sam u bedu čekala dan bete... ovak sam na bolovanju i kak bude, bude... ako bude beta ok, onda ću pišnut da imam konačno fotkan + 😉

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• T_Ivy
    12. Listopad 2020. 19:07

Nikitta čuvaj nam se jako 🙏💪

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Amaranta
    12. Listopad 2020. 19:18

MTB

Amaranta, i ja sam imala HPV visokog rizika. Srećom, riješila sam ga se i već sam godinama "čista". Ono što smo i partner i ja uzimali (jer, ako ga imaš ti, ima ga i on, ali bez simptoma) su Beta glukan kapsule za imunitet (NK Cells) 60 dana (popili smo po jednu kutiju svaki).i Herplex 4 x 400mg dvije ture po 2 tjedna (između 2 tjedna pauze). Prije toga sam ga vukla godinama, i ništa. Nakon ove terapije, prošlo je.
    Terapiju mi je propisao ginekolog koji mi je odmah naglasio da je to nedokazana terapija, ali da on i kolegica eksperimentiraju s tim i da imaju poprilično uspjeha. Nisam morala ići na nikakve operacije ni invazivne postupke, taj ginekolog je rekao da je on protiv toga jer se virus obično učahuri duboko u tkivo pa ga se tako ni ne može "iščupati".

Vidi možeš li ti probati. Nema odustajanja. Čak i da ne radiš na bebi, ovo je gadan virus kojeg se želiš riješiti.

Hvala ti, evo naručila sam Beta glukan, a Herplex pretpostavljam ide na recept? Iako, što sve pijemo zadnjih pola godine imunitet bi nam trebao biti i te kako nabildan (coq10, omega3, Wellman conception, astaksantin, vitD - on, Pregnacare Conception, coq10, omega3, inozitol, vitD, melatonin - ja). Još sam dodala matičnu mliječ i počela po preporuci gina s Papilocare gelom. I još sam na pilulama zbog endometrioze. Ukratko, bankrotirat ću 🙄
    Nikitta, drži se ženo, nadam se da nije ništa ozbiljno, da je neki zaostatak od mene, meni se to znalo događati 7.dc 🤞😘

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Listopad 2020. 19:27

Amaranta, beta glukan ti je za imunitet dušu dao. Što se tiče herplexa, to se inače koristi kao lijek za herpes, ali je ovaj tim ginekologa krenuo eksperimentirati s njim jer su zaključili da herpes i HPV imaju neke zajedničke karakteristike. Plus, primijetili su da, koliko god oni stružu taj HPV, uvijek se vraća jer se začahuri unutar tkiva. Možda su dosad liječnici još pametniji (ovo je bilo prije 10tak godina), ali meni je ta kura riješila HPV, a prije toga sam ga godinama vukla, pila sve živo, svako toliko CINovi itd itd.

Herplex je (barem onda) bio na uputnicu.

💔💔💔

Ruska1986
    12. Listopad 2020. 19:43

Cure, meni je jedini simptom trudnoce(sada kada vratim film)taj proljev koji me probudio valjda u 3 ujutro, 6 dnt(tad sam i radila prvi test i bila je blijeda, ali dobro vidljiva crta)! U svoje 34 godine nisam dozivjela takvu bol u trbuhu i takav proljev(normalno, imala sam ga vec i prije ali nikad popracen sa takvom boli) i to mi je bilo cudno. Toliko jaka bol i grcenje crijeva da sam se probudila(inace spavam ko top)Mislila sam viroza neka, al kad je osjecaj totalno drukciji bio! Ni sise me nisu bolile(skroz su bile splasnule), osjecaj kao da cu dobit staaaaalno i eto, trudna! 🙂 ovu ostru bol koju spominjete ja znam osjetit i sad u 13 tt, a u pocetku stalno! Toliko jaka da sam se nekad morala cucnut jer se nisam mogla ispravit! To je sve normalno! Osjecaj "kao da cu dobit"me pratio skroz do bete pa i poslije, to je isto normalno! Prije bete nist od simptoma klasicnih..
    Nikitta, nadam se da ce sve ok bit! ❤ javi nam se obavezno!!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    12. Listopad 2020. 20:29

Ruska1986

Cure, meni je jedini simptom trudnoce(sada kada vratim film)taj proljev koji me probudio valjda u 3 ujutro, 6 dnt(tad sam i radila prvi test i bila je blijeda, ali dobro vidljiva crta)! U svoje 34 godine nisam dozivjela takvu bol u trbuhu i takav proljev(normalno, imala sam ga vec i prije ali nikad popracen sa takvom boli) i to mi je bilo cudno. Toliko jaka bol i grcenje crijeva da sam se probudila(inace spavam ko top)Mislila sam viroza neka, al kad je osjecaj totalno drukciji bio! Ni sise me nisu bolile(skroz su bile splasnule), osjecaj kao da cu dobit staaaaalno i eto, trudna! 🙂 ovu ostru bol koju spominjete ja znam osjetit i sad u 13 tt, a u pocetku stalno! Toliko jaka da sam se nekad morala cucnut jer se nisam mogla ispravit! To je sve normalno! Osjecaj "kao da cu dobit"me pratio skroz do bete pa i poslije, to je isto normalno! Prije bete nist od simptoma klasicnih..
    Nikitta,nadam se da ce sve ok bit! ❤ javi nam se obavezno!!

Joj da znaš kako su ovo utješne riječi, baš ti hvala ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    12. Listopad 2020. 20:34

*.Women_name.*

Ruska1986

Nikitta,nadam se da ce sve ok bit! ❤ javi nam se obavezno!!

Joj da znaš kako su ovo utješne riječi, baš ti hvala ❤️

🙂 drago mi je bas ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.