Bozma mogu kendural i tokom postupka pit ili da stanem? Uzet cu danas jos to ..
Popijem 10 tableta dnevno,kao neka baba sam kad pocmem vadit sve te tableturine,ako ovaj put ne bude dobitni onda k vragu sve 😂😂😂
Uzimam zeljezo i maticnu mlijec od casne,
Q10, folnu kiselinu, omegu, shavatari prah, ,vitamin d, prenatal, siofor
I jos cu danas uvest tu konoplju o kojoj su cure pisale...pa ako ovo sve ne upali ne znam sta ce 😂😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
TiredIvy, navijamo sad za ove dvije js da budu uspješne. A kad budeš spremna za bracu ili seku ove bebe, ići ćeš kod nekog drugog. Super informacija za anesteziju, ja se razmišljam da ne uzmem totalnu jer me zapravo strah gubitka svijesti. Radije otrpim umjereno malo boli nego da me nema.
Nina92, plači. Odtuguj. U konačnici, ovo je možda i dobra vijest jer je FET uspječniji od svježeg ET. ALI, to ne znači da trebaš zanemariti emocije koje imaš sad.
Tiki92, dobrodošla!!! Moja dr mi je rekla da slobodno nastavim piti sve što pijem (pijem D vitamin, folnu, MG i Omega3). Na prvim konzultacijama me pitala što sve pijem. Vjerojatno će i tebe pitati pa će ti reći smiješ li ili ne nastaviti.
LucyLou, važno da je doktor rekao da njemu dobro izgleda. Budemo se zajedno veselile beti.
💔💔💔
miss1502 ja sam ga pila za vrijeme potupka prošle godine u 10mj. i mislim da nije škodio jer smo tada dobili blastice. Prije tog postupka sam i Shatavari uzimala, ali sam stala s njim kad je krenio postupak. Dugo sam se mislila kad da ga uzmem jer piše da ne smije 2 sata prije ni poslije konzumirat kava ni nista mliječnih proizvoda. to mi je nekako bilo neizvedivo pa sam ga odlučila pit prije spavanja.
Leptirica90, uzmi odmah taj vitamin D da ga digneš do postupka. I sretno!
Bozma ok, tako cu onda i ja! Shavatari svakako ne uzimam svaki dan jer mi je odvratan pa jedino kad jedem nesto tekuce ga uspijem popit s tim jer inace ne bi mogla ..uzsan je ukus...tako da cu ga i ja stat skroz prije postupka a ostalo cu nastavit! Hvala ti ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Deoria 43 mi je amh i unatoc tomu sam na punoj stinulaciji dobila 1js. Mozda je tome kumovao i endometriom koji imam na desnom jajniku, ali on nije nesto velik, 2cm... Folikul je bio lijevo i oplođena je jajna stanica. Po embriologici je embrij bio jako kvalitetan, ali nazalost se nije primio.
Sto se tice mog vitamina D, prije prvog postupka mi je bio 29 pa sam pila dva mjeseca plivitove D3 kapi i prije dobitne inseminacije mi je bio 130. Sad sam u 7.mj vadila ponovno nalaze i bio je 80. Pretpostavljam da se jos snizio u ovih par mj pa cu sada piti dodatnih 2000iu dnevno. Znaci mogu ga piti i tijekom stimulacije, to mi je bilo bitno da znam.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage moje evo da se javim i ja sa mojom danasnjom avanturom.
Izvadili su mi 7 JS, sutra treba da zovem da vidim kad dolazim na transfer i ostale detalje.
Odlično odspavala 1 sat 😁, totalna anestezija.
Probudili me, pita me dr. kako sam. Reko, kao posle 3 Jegermaistera 🙃🙃
Bilo je smesno ispocetka, 10 min su podesavali krevet i ono za noge zbog moje visine, u Grckoj su zene uglavnom niske, pa i krevet i ostalo podeseno naspram njih. Ustani, podigni se, gore, dole... Onda su izvlacili iz malog mozga sta znaju od nasih reci "dobri denj, kakoste, pleskavica" i tako utonuh u san.
Boli i sad al nije strasno, kazu 2,3 dana ce boleti.
Sad cu da izlistam i da procitam novosti ostalih cura.
Da, i to... Od 8 sinoc nisam jela i ništa mi se ne jede, samo mi na pamet pala jedna od devojaka koja je spomenula pre 3,4 dana da joj fali slavonska kobasica 😂......eto,i meni isto
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tanja79, dosta stanica, nek se sad sve oplode. čekamo sutra novosti. Na čemu si od ljekova bila?
Hvala, nekako imam dobar predosecaj.
Bockala sam Menopur, kasnije ubacen Cetrotide i zavrsna je bila uvece 2ampule Ovitrelle. Sve zajeno 7 dana od Subote do Subote. Nedelja ništa
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Drage suborkinje, pozdrav od još jedne koja vas je dugo vremena samo čitala i konačno se odlučila priključiti forumu.
Inače sam beta čekalica, FET je bio prošli tjedan. Odlučila sam se priključiti jer sam iščitavajući stranice i stranice foruma skužila da, unatoč teškim pričama i situacijama koje prolazimo, ovdje vlada totalna pozitiva. Ovaj smo put odlučili da nikome nećemo govoriti da samo u postupku, pa se pomalo zbog toga osjećam kao pale sam na svijetu. MM mi je podrška, ali on jednostavno ne može shvatiti kroz što ja sve prolazim u ovom svemu.
Čestitam svim trudničicama na forumu, a nama ostalima želim da što prije postanemo dio te "bande"
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Tanja79, tvoja pozitiva se itekako osjeti. Napokon netko tko se ne boji anestezije, ja kazem, osjecaj anestezije mi je super, sve mi ravno u tom kratkom trenutku dok ne zaspim, a kad se probudim isto super.
Olivera draga, dobro dosla i ja sam stigla neki dan tek. Super je atmosfera ovdje. A sto se tice MM ja ga vec ubila u pojam sa OHSS-om koliko me strah toga. Rekla sam sama sebi da ga vise necu gnjaviti.
A meni kako se blizi postupak sve vise postajem nervoznija i uzbuđenija.
Drzim fige cure drage 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji