Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2020. 18:01

Meto

Bozma zalijepi mi sliku od Makinih simptoma, sjecam se jedino proljeva 😂😂 ja i sad imam tupu bol desno u preponi, kao na samom rubu maternice, nezz ni sama. Kad sam bila T to sam imala sa lijeve strane, al ne drzim to jos kao simptom 🤔

Evo, malo se losije vidi jer sam slikala ekran na laptopu😂
    https://ibb.co/RyMMsHk

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Listopad 2020. 18:03

Bozma, MakiSt, ovo je super. Odmah sam si kopirala u svoj dokumentić, da mogu pratiti. 

💔💔💔

12. Listopad 2020. 18:15

MTB

Bozma, MakiSt, ovo je super. Odmah sam si kopirala u svoj dokumentić, da mogu pratiti.

samo što sam ja tek 5dnt dvodnevnih a već se dižem u čudne sate na wc i još od sinoć ova tupa bol malo desno, a kako curi utrogestan čini mi se kao da sam dobila

• more2309
    12. Listopad 2020. 18:18

Nikita bolje se nemoj igrat, stvarno ne bi bilo lose da odes na hitnu i vidis sto je. Koliko god da ti se neda ici i trpis uzasne bolove pri pregledu, bolje provjerit nego riskirat nesto. Drzim fige da se smiri i da nije neko pogorsanje u pitanju 🤞🤞🙏🙏🍀🍀! Javi nam sto si odlucila i kako ti je...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Listopad 2020. 18:26

Bozma, polako. Za par dana ćemo znati. Do onda, tvoje bebe se unutra pokušavaju uhvatiti, pa ih ti pokušaj dodatno motivirati - mazi ih, pričaj s njima, odmaraj se i opuštaj koliko god ide 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Listopad 2020. 18:35

Nikitta

Porasla temperatura na 37.1, unatoč odmaranju, tabletama, svemu, tako da ipak idem na hitnu. Jebemu sve. Javim se. Hvala curke na savjetima, zlatne ste, a ja sam, po svemu sudeći, hrđava 😂

Nikitta, nisi hrđava nego imaš loš niz. Baš mi drago da ideš na hitnu, u bliskoj obitelji imam osobu koja dva puta nije išla na hitnu "da ne smeta, proći će simptomi". U oba slučaja smo joj na kraju spašavali život u zadnji tren. Tako da, bolje lažna uzbuna nego gadne posljedice. Javi nam čim saznaš nešto, navijamo ovdje za tebe 

💔💔💔

• LucyLou
    12. Listopad 2020. 18:41

Nikitta

Porasla temperatura na 37.1, unatoč odmaranju, tabletama, svemu, tako da ipak idem na hitnu. Jebemu sve. Javim se. Hvala curke na savjetima, zlatne ste, a ja sam, po svemu sudeći, hrđava 😂

Uf Nikitta draga, bas mi je zao ali ja sam uvjerena da nakon svih ovih kavalrija, ti dolazis do svog cilja gdje te ceka najljepsa nagrada! Javi nam svakako sto su rekli na hitnoj! 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Anavi985
    12. Listopad 2020. 18:46

MakiST

Bozma😂😂👍🏼👍🏼 Sve je normalno meni se cini do bete! Jel piškiš ti testove?
    Metoproljev je kljucan 😂 zajebano je pratit ‘simptome’ nakon boostera 😏 Al ajde, jos malo cemo svi skupa izgurat. Ja mislim da ste obje trudne, ne znam zasto. 🤷🏼‍♀️ e znate cega sam se jos sjetila, tek sam kasnije to isto ‘povezala’ s trudnocom. Jednom sam bila u ducanu, ne sjecam se koji dnt, ali prije bete def.. i kroz pipicu da izvinete, mi je tako neka munjica prostrujala. Trajalo je doslovno milisekundu, ali me baš štrecnulo ko neka struja. Mislila sam da je od posranih utrića al možda ima veze s implantacijom ili tako nesto..

Ja proljev dobivam inače na dan kad dobim kasnije mengu... tak da bi mene proljev šokirao i razočarao...
    Ja se budim također noću piškiti, a ponekad se probudim sva preznojena.. testice radila nisam... sutra će beta pokazat...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Tuma
    12. Listopad 2020. 18:48

Nikitta ženo draga, baš mi je žao što nikad da malo mira uhvatiš.  Dobro da si se odlučila otići na hitnu,  nije za igrati se. Bolje neka oni tebe pregledaju, pa da znaš na čemu si. Javi se obavezno kasnije kad ćeš moći. Šaljem zagrljaje ❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

12. Listopad 2020. 18:59

anavi985, koji si ti dan od transfera? vidim da je beta uskoro
    MakiST, testovi još pozitivni od štoperice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.