Cure moze pitanje ako znate? Na 15dc sam, a folikul tek na 13. Planiran je ivf u prirodnom ciklusu (1.postupak pa neznam kako ide). Ako znate do kad daju sansu, prate folikulometrije. U Rijeci sam u postupku
Moj folikul je isto sporo rastao na prvom postupku sam stopericu dobila na 17 mm na 17 dc, a ovaj put tek na 19 DC. Na 15 DC se tek vidio da je dominantan, oko 12mm je bio. Na kraju je sve bilo ok, došli smo do transfera.
Hvala ti puno na odgovoru. Nadam se da ce narast da doguramo do postupka.
Vidim da si u iscekivanju bete, sretno i da ovaj postupak bude dobitan
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
https://ibb.co/m8CGFZ8
Ovo je slikica na 5+1 od mog gin..
E sad ovo lijevo ne znam sta mi je, dal ta 'nejasna gestacijska' ili hematom..
Naravno nista mi nije objasnio….
Da, fakat ne kuzim 🤷♀️ Gle, kako god, morat ces se strpit do utorka... Svakako mislim da je mozda rano i da ce to na slij uvzu bit sve super vidljivo! Vidis da tamo pise da se to dogadja u 6 i 7 tjednu a tebi je tek 5+1. Tako da ima vremena jos! Bice to sve ok, vidit ces! ❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure moze pitanje ako znate? Na 15dc sam, a folikul tek na 13. Planiran je ivf u prirodnom ciklusu (1.postupak pa neznam kako ide). Ako znate do kad daju sansu, prate folikulometrije. U Rijeci sam u postupku
Moj folikul je isto sporo rastao na prvom postupku sam stopericu dobila na 17 mm na 17 dc, a ovaj put tek na 19 DC. Na 15 DC se tek vidio da je dominantan, oko 12mm je bio. Na kraju je sve bilo ok, došli smo do transfera.
Hvala ti puno na odgovoru. Nadam se da ce narast da doguramo do postupka.
Vidim da si u iscekivanju bete, sretno i da ovaj postupak bude dobitan
Hvala, sretno i tebi 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija mogu misliti kakav si stres dozivjela 😥😥. Ne mogu ti reci svoje iskustvo jer ga nemam, ali po mom misljenju, ne mogu zamusliti da dr.L. nije vidio hematom i da bi ti rekao da je nalaz uredan. Mislim da se ipak ne bi tako zabunio, njemu je svakako u "interesu" da ima sto vise uspjesnih postupaka i trudnoca, mislim da bi prije puhao i na hladno, a ne da mu promakne hematom, da je vidio i naznaku, mislim da bi te poslao na strogo mirovanje. Ne znam tvog ginekologa, ali posto si njegov pacijent i zna kroz sto si prosla, po meni bi trebao imati vise takta i dati jos vremena da se vidi kako ce se stvari razvijati, a ne odmah tako crno. Ja bi na tvom mjestu radi svog mira mirovala sto vise, dok ne vidim sto ce dr. L. u utorak reci. Drzim ti fige i sigurna sam da ces se u utorak smiriti i da ce sve biti kako i treba biti 🍀🍀🙏🙏🤞🤞❤❤🤰!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Meto - imam sitnu tremu, ali ja sam dobra u odgađanju briga. Kao što bi Scarlett O'Hara rekla - o tome ću misliti drugi dan. Sad sam si rekla da nema smisla brinuti do 6 (u 7 se pikam), pročitala sam sva uputstva, pogledala filmić i to je to. Odlučila sam dan provesti u krevetu i posvetiti se sebi. I dalje se malo malaksalo osjećam, temperatura mi je 36,9 -37. S druge strane, dobila sam M, a onda mi zna narasti i do 37.2 prvi dan. Tako da… odlučila sam vjerovati da nije korona.
Nadalica, prekrasan primjer kako se treba truditi do kraja!! I imati ovako prekrasne nagrade za svoj trud. Baš mi drago za vas!!
Amaranta, što ti znači da ti je propao postupak?
Koliko novih postova i tema, morat ću iščitati ujutro uz kavu, danas ništa nisam stigla.
Postupak nam je propao zbog lošeg papa testa, biopsijom potvrđen cin1. Sad mi predstoji čekanje od 4 mj. do novo papa testa i eventualno ponovo biopsija pa vidjeti gdje smo i što dalje... A taman sam pilulama dovela endometriozu pod kontrolu, sredila tsh i donekle popravili spermiogram🤦♀️.
Eto, čitam vas iz prikrajka i veselim se vašim plusićima, betama i bebicama ❤️❤️❤️
MTB nadam se da je dobro prošla prva bockica i da nastavljaš po planu, s takvim divnim stavom jednostavno mora uspjeti 😉
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Lucijamogu misliti kakav si stres dozivjela 😥😥. Ne mogu ti reci svoje iskustvo jer ga nemam, ali po mom misljenju, ne mogu zamusliti da dr.L. nije vidio hematom i da bi ti rekao da je nalaz uredan. Mislim da se ipak ne bi tako zabunio, njemu je svakako u "interesu" da ima sto vise uspjesnih postupaka i trudnoca, mislim da bi prije puhao i na hladno, a ne da mu promakne hematom, da je vidio i naznaku, mislim da bi te poslao na strogo mirovanje. Ne znam tvog ginekologa, ali posto si njegov pacijent i zna kroz sto si prosla, po meni bi trebao imati vise takta i dati jos vremena da se vidi kako ce se stvari razvijati, a ne odmah tako crno. Ja bi na tvom mjestu radi svog mira mirovala sto vise, dok ne vidim sto ce dr. L. u utorak reci. Drzim ti fige i sigurna sam da ces se u utorak smiriti i da ce sve biti kako i treba biti 🍀🍀🙏🙏🤞🤞❤❤🤰!
Pa to meni nije nista jasno.. Ok luči mi je rekao mirovanje zbog prijašnjih ishoda trudnoća i pogotovo kad je vidio 2 tockice izbezumio se 🙊😂... Ali nije mi rekao strogo mirovanje! Od tog pregleda kak me bas jako ceprkao dok je vidio drugu tockicu imam malo smedjeg iscjetka ali nista strasno samo kad idem na wc.. Nista me ne boli... Da mu je toliki hematom promaknuo stvarno mi cudno eto.. Nista ne preostaje nego lezat i cekati....
lucija07, nemoj se molim te sad oko toga stresirat, upitno je koliko koji socijalni ginekolog uopće imaja iskustva sa tako ranim trudnoćama. Njima dolaze bakice na rutinske preglede, papu, ove koje su prirodno trudne dođu kad počnu mučnine. Mene neki dan zove prijateljica koja inače ima policistične jajnike i da je bila kod ginekologa (idemo kod istog) i da joj je rekao: jao koliko ti jajnih stanica imaš, mogla bi donirat, puni su ti ih jajnici. I onda ona mene zove sva sretna. Ma nisam joj uopće htjela kvarit veselje,nek se žena veseli
Lucija07 kao šta su cure već rekle laganini i ne sekiraj se. Socijalni ginekolozi često nemaju dobre ultrazvuke i neke stvari nagađaju i na osnovu “iskustva” govore. Neka te muž i obitelj razmaze a ti čuvaj svoje mrvice... Ako stvarno postoji hematom najbolje je da ležiš, ja sam ga imala u trudnoći i doktor mi je savjetovao strogo mirovanje jer kada pukne može plod povuci sa sobom. Moj je tada pukao, iskrvario a sa bebicom je sve bilo u redu. Najvažnije je mirovanje... biće to sve dobro 🍀
Ponavljam post ako neka ima iskustva.
Lucija, vjerujem da je sve ok, i da će se u uto sve lijepo vidjeti. Tko zna je li ovaj drugi dr to sve dobro vidio.
Cure,
Evo i mene natrag. Nisam bila 2 tjedna i hrpa poruka. Na brzinu prelistala. Čestitam svim curkama na pozitivnim testovima, betama., ultrazvucima… :)
Pitanje za FET? Prirodni. Koje su šanse da se primi embrij u prirodnom?
Ako npr. folikul pukne u ponedjeljak, onda je transfer trodnevnih u četvrtak ili se broji i taj ponedjeljak pa je transfer u srijedu?
Kako znaju kad je folikul puknuo ako je pauza između uzv dan i pol, a on pukne u međuvremenu?
Je li koja dobila Duphastone tbl? One mijenjaju Utrogestan vaginalno ili se koristi oboje? Je li Duphaston dobar?
Mi bi na FET uskoro pa me zanima da si otprilike znam isllanirati neke stvari. Znam da se u dan ne može, ali barem tjedan. 😁
Stiže nam curica 💓
koliko treba Brevactidu od 10000 da izađe iz organizma? Znam da mi onaj od 1500 traje 6 dana, a nzn koliko će ovaj
Sortiraj odgovore
Najstariji