Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    05. Listopad 2020. 11:45

Drage moje, evo mene sada sa pregleda. Ne znam sta da mislim. 9 dan ciklusa 5 folikula (na soft protokolu to me jako iznenadilo - prosli proces sam imala samo dva), ali razlika je ogromna. Imam jedan od 23mm, jedan od 10mm, dva od 8mm i jedan od 7mm. Uopste ne znam odakle mi ovaj od 23mm. Ovo ostalo sam ocekivala - jesu mali, ali kod mene bas ubrzaju u rast u drugom delu ciklusa. Sad sa se uplasila da ne ovuliram sa ovim velikim. Cekam da mi se sestra javi sa uputsvima, da li da vec krenem sa Cetrotidom...Ovo mi je 6. ciklus i nikad do sada nisam imala ovakvu situaciju...Da li neka od vas ima neki savet?

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 11:45

MTB

MimiDrimi, Bozma, super vijesti!! Sad navijamo da se se oplodeBlacky89, nego što nego su to dobri znakovi - smiješi ti se beba u bliskoj budućnostiJa sam na fejsu slikala i MM i sebe s nekim filterom koji te pretvara u bebu (nisam objavila, samo slikala i pospremila sebi) i sad ponekad gledam kako bi naše bebe izgledale

Ja danas bila na nultom UZVu. Zanimljivo mi je kako sam sad odjednom smirena. Na UZVu je sve bilo u redu, nema cisti, možemo u postupak. U subotu krećem s injekcijama. I dalje sam zadovoljna doktoricom, mislim da još nikad nisam imala ovako nježan pregled. Sve su mi objasnili, svi su hiperpozitivni. Pitala sam hoću li moći idući put doći preko socijalnog ako ovaj put ne upali. Rekli su mi da će morati čekati ugovor sa HZZOm, ali ako tu bude sve u redu, da neće biti problema. Ali da meni to neće ni trebati jer će upaliti iz prveSestra je imala tako divan osmijeh (u očima, lice nisam vidjela od maske) i tako je bila puna navijanja za mene da mi je to bilo kao melem.

Anyway, vežimo se, polijećemo!

Sretnooooooooooo!! 🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Listopad 2020. 11:52

Malo me strah ovih injekcija, ali računam da je to jednostavno kad nam daju da si sami dajemo doma. Iako, naravno da u glavi imam scenarije kako ću si probiti neki vitalni organ ili tako nešto 
    Bit će ovo zanimljivo putovanje, pogotovo ako rezultira onako kako se nadamo 

💔💔💔

Tuma
    05. Listopad 2020. 11:54

lucija07

Tuma

Ruska1986

Tuma

Ruska1986

Tuma, kad ti ono ides na UVZ?

Trebala sam u petak na novi uzv, ali sam sad dobila mail da su svi pregledi otkazani jer je netko pozitivan na koronu i svi ostali u poliklinici moraju na testiranje i u samoizolaciju 🤦‍♀️ i sad cu vj otići privatno jer ne mogu čekati 🙈

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ o jooooj. Cisto za info:u IVF je uvz 650 kn pa ti bas i ne bi preporucila! Za moj pojam su fakat skupi..

Uf, mislim da ću u Repromed, tamo sam već isla na folikulometrije između postupaka…

Cisto za info, on je isto skup.
    Ja sam tamo samo na inicijalne konzultacije gdje je letimično pogledao moje papire i jos brze ultrazvuk uz pijenje u svoj mob i topkanje za 15-20 min 800kn..

Ajme, ja sam 500 kn platila konzultacije i uzv... i onda po 200 kn folikulometrije... iako na kraju sam se ovaj četvrtak kod Eljuge naručila...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 11:57

MTB

Malo me strah ovih injekcija, ali računam da je to jednostavno kad nam daju da si sami dajemo doma. Iako, naravno da u glavi imam scenarije kako ću si probiti neki vitalni organ ili tako nešto
    Bit će ovo zanimljivo putovanje, pogotovo ako rezultira onako kako se nadamo

Ma prva ti je najgora! Meni su se ruke tresle, katastrofa... Dok sam ja to sve pripremila, pa bila u strahu jel sve ok i svasta nest! A poslije sam se toliko ispraksala da sam si na poslu davala i muckala i to u sekundi! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Tuma
    05. Listopad 2020. 12:00

Bozma i MimiDrimi  super za aspiracije! Odlično,  sad čekati transfer i da budu dobitni!😊
    MimiDrimi poliklinika Vaš Pregled 
    Flower93 hvala na preporuci,  a kraju sam se kod Eljuge naručila ovaj četvrtak.  Valjda nisam opet prerano🙈

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Listopad 2020. 12:01

Ma vjerujem, nakon nekoliko postajemo profesionalke 
    Zanimljivo mi je i ovo - od kad je krenula korona, ne rade više IVF već rutinski svima rade ICSI. Nisam razumjela zašto, meni je zapravo samo bilo bitno hoće li sve jajne stanice koje dobiju pokušati oploditi - hoće.
    Sad ne znam je li to dobra vijest ili nije.

💔💔💔

AuroraB
    05. Listopad 2020. 12:02

Bozma zaokupiraj se nekim hobijem ili poslom ova tri dana, pospremi ormare, razvijaj slike... bude to preletjelo začas🤣
    Meto i tebi sretno danas!! 🌺🦋🌺
    MTB ja sam prvi cetrotide slagala 100god, sljedeći je bio gotov za čas👍 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Listopad 2020. 12:03

Ne znam zašto mi je nestao Quote. Prošli post je bio odgovor za Ruska1986.
    AuroraB, ma da, vjerujem da će prvi biti najteži, nakon toga ću se ispraksati. Za prvi će MM morati biti support 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 12:15

MakiST

Bozmapa super je trica! Ja i dalje mislim da je ovaj ludi postupak za tebe onaj pravi! 🙏🏼🙏🏼 Ajde u shopping, tako se ja lijecim od nervoze! 😁😁
    Ruskaja sam ta koja placa 300 kn vođenje trudnoce, ali u Cito u Splitu. To mi je fakat super cijena..
    Metoje sad trudnica i zato nam se ne javlja, presla je sto posto vec tamo na proljetne bebe 😂😂

Pa da, i to mi je skroz prihvatljivo! Meni 300 kn naplate sta ki izvagaju i izmjete tlak. Plus onda 350 uvz... Zadnji put sam htjela rec da cu se sama izvagat i izmjerit tlak 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.