Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    05. Listopad 2020. 10:56

MimiDrimi 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 neka se obje oplode 🍀

Ruska1986
    05. Listopad 2020. 11:02

MimiDrimi

Evo me sa aspiracije! Izvadili su mi dvije j.stanice. Za jednu sumnjaju da je ne zrela, al kad sam vidjela broj 2, kao da je pisalo 30komada 😉 Moram zvati preksutra da vidim napredak oplodnje i zamrzavnje, pa cu neki drugi ciklus u FET. Ja sam dobila preporuku da odem i na kupanje u neke toplice di postoji termalna voda, pa cu to odraditi prije FET-a.
    Krvarenje nije smetalo za danas, cak je malo i usporilo, kontam da mi se to ljusti taj endometrij koji se bas i nije podebljo kako spada.
    Tuma, u kojoj je to poliklinici virus?
    Slazem se sa Flower, dr.Vrčić je izvrstan!
    Bozma, kako je prošla tvoja aspiracija danas?

Sretnoooo!! 🙏🙏🤞🤞

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    05. Listopad 2020. 11:02

LucyLou hvala ti, meni je to baš čudno i isto se nisam susrela, a ni prijatelj googl mi nije tu baš pomogao 😁
    Ruska1986 a tak mi ih je glupo gnjavit, a tek sam se kod njih zapisala. Čekam što će mi moj gin danas reći pa ću ih možda i nazvati.
    MimiDrimi super za stanice, držim fige za dalje 👍🤞Vidiš, ovo za eventualnu nezrelost meni nisu nikad rekli odmah, tek drugi dan kad me biolog zvao,nisam ni znala da se to odmah može vidjeti.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

05. Listopad 2020. 11:12

Evo i mene, 3 stanice. Kako sad izdrzat do sutra

ANKSIMORON
    05. Listopad 2020. 11:14

lucija07

VM

lucija07

Ok ja sam se sad pogubila, vrtila sam par stranica unazad ali ne kuzim.. Zasto za VM zao mi je? Zadnje znam da je bila neka sjena samo nismo znale od cega je… Da li si ponavljala test? Betu vidim vadis 08.10?

Lucija, radila sam još testove 3 dana iza i ostala je blijeda sjena, danas nisam radila ali mogla bi sutra pa da vidim kako je nestalajer tamnila nije. S obzirom da u četvrtak vadim betu, mislim da je test već trebao biti tamni. Eto to je bilo zadnje. Javiti ću još u četvrtak betu.

Anhaaa…. Nisam skuzila.. Ojoj… Nadam se da ce te beta ipak ugodno iznenaditi… A mozes ti i ranije izvaditi betu, i ja sam 🙊.. Nije mi nista rekao na to😃.. Jos sam super i izdrzala inace sam ja 10dan vadila betu😂

Lucija ti si kod Lucia jel tako? A jesi uzimala brevactide nakon transfera? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

05. Listopad 2020. 11:18

ANKSIMORON

lucija07

VM

lucija07

Ok ja sam se sad pogubila, vrtila sam par stranica unazad ali ne kuzim.. Zasto za VM zao mi je? Zadnje znam da je bila neka sjena samo nismo znale od cega je… Da li si ponavljala test? Betu vidim vadis 08.10?

Lucija, radila sam još testove 3 dana iza i ostala je blijeda sjena, danas nisam radila ali mogla bi sutra pa da vidim kako je nestalajer tamnila nije. S obzirom da u četvrtak vadim betu, mislim da je test već trebao biti tamni. Eto to je bilo zadnje. Javiti ću još u četvrtak betu.

Anhaaa…. Nisam skuzila.. Ojoj… Nadam se da ce te beta ipak ugodno iznenaditi… A mozes ti i ranije izvaditi betu, i ja sam 🙊.. Nije mi nista rekao na to😃.. Jos sam super i izdrzala inace sam ja 10dan vadila betu😂

Da.. Nisam jer sam ja bila na Fet-u... U stimuliranom postupku kad sam bila zavrsila sam u hiperu pa mi odgodio transfer... 

ANKSIMORON
    05. Listopad 2020. 11:23

lucija07

ANKSIMORON

lucija07

VM

lucija07

Da.. Nisam jer sam ja bila na Fet-u… U stimuliranom postupku kad sam bila zavrsila sam u hiperu pa mi odgodio transfer…

Aha 😆 a jel znas zasto se oni daju inace poslije transfera? Ja sam dobila 2? Zadnji u petak, beta mi treba biti, prema njihovim uputama, u petak ovaj sto dodje..

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• T_Ivy
    05. Listopad 2020. 11:39

Bozma

Evo i mene, 3 stanice. Kako sad izdrzat do sutra

Sreto Bozma! 3 je divan broj!

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Listopad 2020. 11:41

MimiDrimi, Bozma, super vijesti!! Sad navijamo da se se oplode 
    Blacky89, nego što nego su to dobri znakovi - smiješi ti se beba u bliskoj budućnosti  Ja sam na fejsu slikala i MM i sebe s nekim filterom koji te pretvara u bebu (nisam objavila, samo slikala i pospremila sebi) i sad ponekad gledam kako bi naše bebe izgledale 

Ja danas bila na nultom UZVu. Zanimljivo mi je kako sam sad odjednom smirena. Na UZVu je sve bilo u redu, nema cisti, možemo u postupak. U subotu krećem s injekcijama. I dalje sam zadovoljna doktoricom, mislim da još nikad nisam imala ovako nježan pregled. Sve su mi objasnili, svi su hiperpozitivni. Pitala sam hoću li moći idući put doći preko socijalnog ako ovaj put ne upali. Rekli su mi da će morati čekati ugovor sa HZZOm, ali ako tu bude sve u redu, da neće biti problema. Ali da meni to neće ni trebati jer će upaliti iz prve  Sestra je imala tako divan osmijeh (u očima, lice nisam vidjela od maske) i tako je bila puna navijanja za mene da mi je to bilo kao melem.

Anyway, vežimo se, polijećemo! 

💔💔💔

05. Listopad 2020. 11:43

Tiredvly hvala. Valjda ce se bar jedna oplodit.
    Meto, ti nastupas u podne? Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.