Ujutro cu odma zvati svoju jer ovo je uzas ja nisam uspila niti pet minuta zaspat odem li na hitnu slat ce me za split inace sam iz Omisa
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta, drago mi je da je razgovor dobro prošao i da sada smireno čekaš daljne događaje... Bitno je da si ti sa tom odlukom zadovoljna!
Kju, zasada navodno sve funkcionira... ali tko zna!
Nema označavanja, samo se boldaju slova...Inače cure, u onoj privoli koju ispunjavate prije postupka možete napisati da vam smiju vratiti samo 1 embrij. Ja sam napisala 2, pa pretpostavljam da su mi, između ostalog, zato i vratili dva.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nikitta, kao što su već svi pisali, mislim da je to najbolja odluka, ići 'all in' za ponovnu operaciju s vjerom da je to ovaj put to i da poslije toga čeka ŽIVOT! A onda će se, kako to uvijek biva u životu, stvari dalje same od sebe posložiti. Držim fige za super ishod i, naravno, ako bude prilike da pripomognemo, rado :)
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sestri su mi odrezali dio tankog crijeva, cca 2 mjeseca je imala stomu dok se crijeva nisu oporavila.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Nikitta draga, mislim da si donijela dobru odluku. Čitajući tvoje postove, nekako sam vjerovala da ces odabrati Beč. Na stranu novci, uvijek se pronadju za takve situacije. Znas da smo tu ako nesto bude trebalo. Najgore je sa sumnjom u liječnika ići na operaciju. Ako ovom profi iz Beča vjeruješ u potpunosti, to je onda to. Nema razmišljanja vise. I sta je ženo malo nuspojava kontracepcijskih pilula za tebe?!?!? Najhrabrija si tu od svih nas... saljem ti zagrljaj ❤️
Darliv, imala sam operaciju obostranog hydrosalpinxa u 12/2018 prije kretanja u IVF. Prof mi je rekao, jajovodi prvo van, pa tek onda postupak. Znas i sama da oni značajno smanjuju uspješnost IVF-a. Bila sam u bolnici 5 dana. Drugi dan nakon operacije sam vec mogla mislim trčati 😂. Imam jedan ožiljak od 1cm koji se vidi, ostali su nevidljivi. U 02/2019 sam imala prvi IVF. Tako da, nista ne brini, operacija je piece of cake.
Nikitta, potpisujem sve što je flower rekla. Sve pratimo tvoju borbu jer imaš toliku snagu da je to cudo jedno. Sve smo uz tebe i zahvalne smo ti na svim savjetima koje si podjelila s nama. Halo, pa kako bi znale za krumpirice iz mcd i za grijenje stopala da tebe nije bilo :) tako da zahvalne smo ti do neba i najmanja stvar koju mozemo uciniti je da svaka uplati koliko moze od srca, a tebi bi to puno znacilo. Tako da, ja jos uvijek cekam da otvoris neki racun...
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nikitta, potpisujem sve što je flower rekla. Sve pratimo tvoju borbu jer imaš toliku snagu da je to cudo jedno. Sve smo uz tebe i zahvalne smo ti na svim savjetima koje si podjelila s nama. Halo, pa kako bi znale za krumpirice iz mcd i za grijenje stopala da tebe nije bilo :) tako da zahvalne smo ti do neba i najmanja stvar koju mozemo uciniti je da svaka uplati koliko moze od srca, a tebi bi to puno znacilo. Tako da, ja jos uvijek cekam da otvoris neki racun…
Da, slažem se u potpunosti! ♥️
Nikita sretno! Stvarno imaš snagu koja se rijetko viđa. I da slažem se za račun. To je najmanje što se može napraviti s obzirom na tvoju podršku i savjete od kada sam na ovom forumu. Gore će isto netko, zbog tvoje snage i optimizma, napraviti bebu za tebe i učiniti te majkom. To si zaista zaslužila! 😉😉
Sto se tiče Petrove. Da ja sam taj srećković koji će do sljedećeg petka, dok su svi skoro u samoizolaciji, proći aspiraciju i transfer-nadam se. Je ludnica, onako ne znaju baš sestre koje mijenjaju glavne sestre to radit na onaj ustaljen način, al ide sve po planu i programu. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Cure ja tako imam osjećaj da nisam trudna haha, boli me jednom ili dvaput u danu kao da ću dobit, između toga ništa, i baš nmg virovat da ću eto baš ja i baš sad u gledat tu fakin crtu šta me proganja u snovima. Jedva čekam popišat test i saznat pa ako nisam prestat jest više ciklu i ananas koje nmg ni nacrtane nakon ovoga vidit 😂😂😂
A ako jesam isto ću ih prestat jest hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji