Nikitta drago mi je da si napokon donijela odluku i vjerujem da si sad puno mirnija i smirenija kada znaš plan za dalje. Drago mi je da ti se doktor sviđa i ulijeva povjerenje. A gle, cijena je paprena, al za zdravlje se isplati uložiti...🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Piky, koliko ti inače traje ciklus?
30, 31 dan
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Nikitta da, hidrosalpinx, a iskreno nista nemam pojma, dr. Vrčić je radio punkcije, i nakon toga uleti u sobu i kaze on bi prvo izvadio to, pa tek onda vratio smrzlice, ja se nisam snasla nego odmah pristala, ali nije mi zao zbog operacije, ali kako je taj dan krenula ona frka s covidom ona zamjenska sestra na salteru se cijela izgubila, bubnula mi papir sto napraviti od pretraga i rekla da se javim 1.dc, tako da nemam pojma ni tko od liječnika to radi u Petrovoj, niti koliko sam dana bar otprilike u bolnici, apsolutno nista.
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Nikitta pratim te vec jako dugo i samo cu ti rec da donosis najbolju odluku. Nisam htjela prije nesto komentirati jer smatram da je to prevelika odluka da ti ja, koja te ne poznajem, govorim sto bi trebala.. Majcinstvo je divno, ali prije svega, ti moras sama sebi biti na prvom mjestu. Ne mogu si ni zamislit u kakvim bolovima zivis i tako svaki dan.. Strasna je to bolest i kad vec moras pod noz, odi k onom doktoru kod kojeg se osjecas najbolje i za kojeg znas da je najbolji.. Novac kako dođe, tako i ode, a zdravlje nase nam je najvece blago. Svakako se javi za skupljanje novca, sve cemo ti rado pomoci, kao sto si ti nama mnogima ovdje sa svojim savjetima i dobrim duhom 😘😘
Nikitaa dragaa drago mi je da si mirnija i dvu srecu svijeta ti zelim i vjerukrm da ce sve zavrsiti dobroo🙏🙏❤️❤️😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure meni tilo ajme fibra sada 37.6 osjecam se uzas svaka kost boli pijem caja lekadol cu opet sada a neznam sta bi uzas
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bok curke :)
Citam vas vec neko vrijeme i ovaj niz lijepih beta i pozitivne energije me potaknuo da i ja napisem nesto..
Nakon dva neuspjesna postupka u petrovoj, cekam dogovor za treci (konzultacije 10.mj), postupak 11. Da li neko ima apdejt iz petrove jel jos uvijek normalno funkcioniraju?
Ugl, muz azoo, ja endo.. :( imamo smrznuto tkivo na rebru (tese) ali materijal je dosta loš..vjerojatno cemo kombinirati tkivo i svjezi uzorak za icsi..
Nikitta (ne znam kako se tagira nekog, sori) ja sam bila na visanneu skoro dvije godine..od nuspojava apsolutno ništa! Preporodila sam se..menga prva dva mjeseca slabija, a nakon tri mjeseca je više nije bilo..sve dok ih nisam prestala uzimati..Doktori i citanje foruma me isprepadalo da zene uzasno na njih reagiraju, ali sve sam bila spremna podnijeti samo da ne trpim one grozne bolove. Nadam se da ces i tebi biti okej :)
Cure meni tilo ajme fibra sada 37.6 osjecam se uzas svaka kost boli pijem caja lekadol cu opet sada a neznam sta bi uzas
Da nisi trudna rekla bi ti pij čaja, limuna i meda i lezi, al kako si trudna, a doba je korone, mislim da tribaš ipak pregled. I radi ostalih ako si ne daj Bože pozitivna i radi sebe da budeš pod nadzorom. Tako da inzistiraj da te pregleda tvoja doktorica. A lekadola, paracetamola smiš od 500 svako 4 do 6 sati, s tim da je to doza za normalne odrasle, za trudnice se preporuča manje. I skoro pa samo njega smiš od svega za fibru i bolove.
Sortiraj odgovore
Najstariji