Ja Sam krenula u postupak Sa tsh preko 5, citala Sam da bi trebalo biti ispod 2. Odgovor Doktora je bio, da bi tsh trebao spasti ispod 2 kada dodje do trudnoca (a do tada imamo 4 sedmice).. 🙄 Sada sam naravno jako nestrpljiva, zeljela bi u novi postupak..a s druge strane moram cekati da vidim hoce li se tsh popraviti 🙈.. Inace druge dijagnoze nemamo.. 🤔
Lady13 dobro nam došla i da se ne zadržiš ovdje dugo 🤗 Svakako je dobro da uzimate tu terapiju i ona moze napraviti malo pomaka, medutim cini mi se dr s vama polako jer ste mladi, ugl ako za tri mj ne bude pomaka odmah opet u mpo gin, i krenuti u borbu, sretno 🍀
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Nala33 svidja mi se usporedba sa mother dragon, ajme stvarno se polidi od tih inekcija, svi osjecaji su na najjace... ali sve za malecno cudo 👶🏻
Mikica cuvaj se, trebati ce ti strpljenja
Slee i pinky kad je moj mm prvi put isao dati spremiogram,isli smo privatno i nakon sto je obavio ispala mu je casica i sve se prosulo,tako da je zva dana morao ici ponovo. Bolje da se dogodilo tad nego za vrijeme punkcije-mislim da bi tada probila na mozak.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Pinky nadam se da je tako, samo sto je kod mene stvar da tsh zna varirati od skroz niskog do preko 3. Nikad ga nisam uhvatila većeg od 4. Još uvijek nisam na terapiji. Sad sam se naručila za ultrazvuk i pregled kod endokrinologa pa ću vidit hoće li mi sto preporučiti .
MikicaC umiri se dok se tsh ne regulira i sve će biti ok! 5 je svakako previsoko bez obzira na to radi li se na potomstvu 😏 I ja sam nestrpljiva oko idućeg pokušaja, razumijem te!😌
Pinky nadam se da je tako, samo sto je kod mene stvar da tsh zna varirati od skroz niskog do preko 3. Nikad ga nisam uhvatila većeg od 4. Još uvijek nisam na terapiji. Sad sam se naručila za ultrazvuk i pregled kod endokrinologa pa ću vidit hoće li mi sto preporučiti .
meni se vrti izmedu 1.2 pa do max 3. s obzirom da su mi hormoni ok i antitijela niska za sad nisam na nikakvoj th. iako mi je recimo ceh iz klinike u koju necu ici na kraju htio uvesti euthyrox... ali iskreno to mi se cini too much, da imam bar granicna protutijela ili nesto - okej, ovako radije ne bih unosila nemir u hormone koji su zapravo dobri (ovo odstupanje je toliko malo da ulazi u okvir statisticke greske).
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ja Sam krenula u postupak Sa tsh preko 5, citala Sam da bi trebalo biti ispod 2. Odgovor Doktora je bio, da bi tsh trebao spasti ispod 2 kada dodje do trudnoca (a do tada imamo 4 sedmice).. 🙄 Sada sam naravno jako nestrpljiva, zeljela bi u novi postupak..a s druge strane moram cekati da vidim hoce li se tsh popraviti 🙈.. Inace druge dijagnoze nemamo.. 🤔
dakle doslovno treba bit ispod 2.5 prije nego ides u postupak. zbilja ima dovoljno istrazivanja koja govore tome u prilog:) Euthyrox 25 ili max 50 i za mjesec dana si vjerojatno vec ok
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
MikicaC umiri se dok se tsh ne regulira i sve će biti ok! 5 je svakako previsoko bez obzira na to radi li se na potomstvu 😏 I ja sam nestrpljiva oko idućeg pokušaja, razumijem te!😌
Hvala ti 🥰
dakle doslovno treba bit ispod 2.5 prije nego ides u postupak. zbilja ima dovoljno istrazivanja koja govore tome u prilog:) Euthyrox 25 ili max 50 i za mjesec dana si vjerojatno vec ok
Na L-Tyroksinu 88 Sam trenutno.. Vise od 2 godine pokusavaju da ustimaju terapiju. Porodicni ljekar me salje ginekologu I obruto. Uvijek pod izgovorom nije to tako strasno. Tek prosli mjesec su me poslali kod Endokrinologa I on je uspostavio dijagnozu- Hasimoto. U petak idem kontrolirati tsh, pa cemo vidjeti da li ostajem na ovih 88 ili ce povecati na 100. Hvala puno na savjetima 🥰
Pink i MikicaC
Ja se uvijek mislim koliko tsh može oscilirati kroz mjesec dana? Možda mi je danas super a već za pet dana puno povišen? Možda glupo zvuci ...ne znam pa pitam 😏
Meni su i antitijela povisena.
Sortiraj odgovore
Najstariji