Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    19. Veljača 2020. 17:53

Držim 🤞 za novi posao, a stvarno si super radnik u 15g jedan dan bolovanja pa sa tim se nitko ne može pohvaliti, možda ti sad u banci ponude novo radno mjesto i unaprjede te ako su imalo pametni. Kad ćeš krenuti u novi postupak hoćeš Petrovu ili ipak ostaješ tu... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Blacky89
    19. Veljača 2020. 17:57

Vuky i Mrva očekujem vaše velike bete!
    Vuky ta točkica bi stvarno mogla bit implantacija... 🙏
    Avama meni uvijek poslije estrofema treba 5 dana da dobijem mengu. A kad su samo utrici dobijem pod njima. 
    Mrva prvi put sam prokrvarila 7 dnt! Tak da to nema pravila. Evo danas 14 dnt i taman dobila. Nadam se da ju neces vidjet bar 9 mjeseci. 🍀
    Sta nam je sa MakiST? 
    Zaza? 
    Meto sretno s radovima 😂

19. Veljača 2020. 18:00

Avama i ja sam puna celulita, sve nabacala u ovih godinu dana otkako smo u ovome. Ima li netko kakav recept za rjesit ga se. Na mojih 50-tak kg to izgleda ocajno

feli
    19. Veljača 2020. 18:05

Supergirl saljem veliki zagrljaj i pozitivne vibre,jer ovo je ipak pozitivan znak da se  primilo. Vjerujem da ce sljedeca bit dobitna.

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

19. Veljača 2020. 18:07

Marta...

Držim 🤞 za novi posao, a stvarno si super radnik u 15g jedan dan bolovanja pa sa tim se nitko ne može pohvaliti, možda ti sad u banci ponude novo radno mjesto i unaprjede te ako su imalo pametni. Kad ćeš krenuti u novi postupak hoćeš Petrovu ili ipak ostaješ tu…

Ma nudili su sad svasta i placu i radno mjesto, ali ne bi ja to sad prihvatila, tek onda ne bi vise imala nikad mira. Ostajem pri Petrovoj, samo cu pricekat da odradim otkazni pa da na miru idem, ali se premisljam oko doktora. Dodje mi da se samo narucim pa tko me zapadne

PinkFairydust
    19. Veljača 2020. 18:11

Cure, pitanje: dal bi se vi usudile 3-4 tjedna prije FET ici na nekoliko dana u nekakve terme (bazeni, bla bla) ili bi preskocile da ne ulovite neku bestiju?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

vuky
    19. Veljača 2020. 18:15

Bozma

Avamai ja sam puna celulita, sve nabacala u ovih godinu dana otkako smo u ovome. Ima li netko kakav recept za rjesit ga se. Na mojih 50-tak kg to izgleda ocajno

Trening sa utezima, proteini+zdrave masti + puno povrca u prehrani, puno vode ( barem 2l) i za 3mj bi bila top ... sa tom kilazom samo tako 😊

Marta...
    19. Veljača 2020. 18:16

Bozma

Marta...

Držim 🤞 za novi posao, a stvarno si super radnik u 15g jedan dan bolovanja pa sa tim se nitko ne može pohvaliti, možda ti sad u banci ponude novo radno mjesto i unaprjede te ako su imalo pametni. Kad ćeš krenuti u novi postupak hoćeš Petrovu ili ipak ostaješ tu…

Ma nudili su sad svasta i placu i radno mjesto, ali ne bi ja to sad prihvatila, tek onda ne bi vise imala nikad mira. Ostajem pri Petrovoj, samo cu pricekat da odradim otkazni pa da na miru idem, ali se premisljam oko doktora. Dodje mi da se samo narucim pa tko me zapadne

Bozma

Marta...

Kužim te skroz... Joj ne znam ni sama možda ipak da ideš kod Maje ako se ne varam nju su cure preporučile. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

vuky
    19. Veljača 2020. 18:17

PinkFairydust

Cure, pitanje: dal bi se vi usudile 3-4 tjedna prije FET ici na nekoliko dana u nekakve terme (bazeni, bla bla) ili bi preskocile da ne ulovite neku bestiju?

Ja osobno ne volim bazene... nikakve... pa nebi... ali to sam ja... malo gadljiva... :)

Lady13
    19. Veljača 2020. 18:19

Lijep pozdrav svima
    Moj problem počinje ovako
    U braku smo godinu i pol imam 27god, zelimo bebu  ja neredovite cikluse, dobila sam duphaston, a moj suprug je radio spermiogram koji je pokazao aktivnost 15posto spermij, rekli su da pijemo vitamine i ja i on, pa on ponoviti nakon 3 mj. Dali je netko od vas imao slicnu situaciju da je uspio bez umjetne oplodnje , moja ginekologica predlaže da uzimam klomid ali da s tim treba paziti. Nova sam ovdje na forumu, hvala svima na razumijevanju i savjetima ako ih bude. 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.