Hvala, zene. U ponedjeljak su nalazi. Budala je rekao sestri kad je predavao: Mogu ja to i bolje. Ova ga gleda.
A sto se strpljivosti tice, uf, u tome sam bas jako losa. Morat cu se nauciti.
Mrva bome si bila hrabra. Iako ja zamisljam da bi ja lakse prezivjela to, nego anesteziju. Mene te anestezije bas jako strah 😂 Znam da je glupo, ali eto!
I nemoj misliti pesimisticno! Kako ono kazu, trudna si dok se ne dokaze suprotno!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee ahahahahhahaha koji car!!!!!😂😂😂🤦♀️
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta beta u pon. ako ne dobijem M prije! nemam nikakav osjecaj osim me povremeno boli ko kad imam M ... Cice i dalje nista! Idem nocu piskiti ali to je od nervoze,pa ne mogu zaspati i tak... Bojim se da nece ipak biti nista!
Martabeta u pon. ako ne dobijem M prije! nemam nikakav osjecaj osim me povremeno boli ko kad imam M … Cice i dalje nista! Idem nocu piskiti ali to je od nervoze,pa ne mogu zaspati i tak… Bojim se da nece ipak biti nista!
Meni i to piskenje mirise na dobro. Mislim da ces nas razveseliti u pon🤞
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ja sam na punkciji ( isto 2 folikula) dobila lolalno protiv bolova i za smirenje injekcije... i opet boli i pao mi tlak ful, probljedila i prepali su se, a i ja malo... tako da bez, sada nebi :/ da je prvi put, navukli bi me...
Mrva ako sam dobro pratila ti si bila na punkciju bez anestezije 🙈kaj ono baš ništa pa kako je bilo.
Imala sam 2 folikula, dr je rekao da su na dobrom mjestu pa reko ajmo. Ja na stol on pocinje. Veli on meni vele zene da je pranje najgore. Ja lezim cekam to pranje, odjednom bol ko da me brobo nozem i neka vrucina ko da se izlila unutra (ko kad dobis injekciju u guzu) ja velim ak je to pranje grozno je i sta ce tek bit. On se udri smijat i veli mi gotovi smo. Tak da 1-2 folikula se da, al vise od tog ne
Uhh stvarno si hrabra 😊a kakvo pranje kaj to ispiru rodni u ili ono baš pranje 😬
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Vuky kaki si mi ti danas. Oces radit kakvi testic?
Necu, strah me ... kad i malo pocnu ovi menstrualni bolovi, odmah uvjerena da nista... hoces ti? imas ti jos bolove?
Marta koliko se sjecam meni su je cijelu oprali-taman je pocela djelovat anestezija,ali svakako mi je bilo nelagodno.Isto sam se uspjela prepustiti i nije me bilo briga,neka radu sta hoce 😂😎
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Mrva ako sam dobro pratila ti si bila na punkciju bez anestezije 🙈kaj ono baš ništa pa kako je bilo.
Imala sam 2 folikula, dr je rekao da su na dobrom mjestu pa reko ajmo. Ja na stol on pocinje. Veli on meni vele zene da je pranje najgore. Ja lezim cekam to pranje, odjednom bol ko da me brobo nozem i neka vrucina ko da se izlila unutra (ko kad dobis injekciju u guzu) ja velim ak je to pranje grozno je i sta ce tek bit. On se udri smijat i veli mi gotovi smo. Tak da 1-2 folikula se da, al vise od tog ne
Uhh stvarno si hrabra 😊a kakvo pranje kaj to ispiru rodni u ili ono baš pranje 😬
Nemam pojma, inace pod anestezijom spavam odmah, a sam od straha nisam skuzila nist
Vjerujem ti, hoće testić raditi ili čekaš betu.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji