Pinki vidim kod tebe opet drama 🙈jel se ide u toplice ili ne. Mi smo par puta bili u Rimskim termama i bilo je famozno nismo ništa pokupili 🤞ja mislim da od jednog vikenda i par kupanja u toplom ne bude baš ništa se dogodilo. Vuky Mrva kako je kod vas stanje 😊kad će bete. Sretno svima stvarno nas je puno i nisam plovila sve nickove.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pinki vidim kod tebe opet drama 🙈jel se ide u toplice ili ne. Mi smo par puta bili u Rimskim termama i bilo je famozno nismo ništa pokupili 🤞ja mislim da od jednog vikenda i par kupanja u toplom ne bude baš ništa se dogodilo. Vuky Mrva kako je kod vas stanje 😊kad će bete. Sretno svima stvarno nas je puno i nisam plovila sve nickove.
Cure, moguce da je meni od sto drugih stvari. Ali bila sam na bazenu prosli ponedjeljak i pikupila upalu mjehura lijecim se vec sa solutrimom. Tako da.. Meni je mama zdravstveni radnik i nebi usla u bazene terme da joj noz stavis na vrat uvijek mi po tome pljuje. A ja se obozavam mocit u tome. Pogotovo welnessi jackuziji etc. Hahahhha al bome vise ne ide do daljnjeg.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
I da naglaaim nemam ceste upale. Zadnju sam imala prije 7/8 godina na faxu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pinky ma vecinu dana se pokusavam ne potati zasto mi je to doslo, ali jucer bio takav dan. Sljedeci ciklus radim briseve i papu jer gin nije htjela to ovaj ciklus jer sam jos svjeza iz bolnice i operacije.U 11. mjesecu mi je papa bila dobra, nadam se da se nista nije promijenilo u ova tri mjeseca.
Btw, muz je obavio svoje jutros, da prostite. I toga stvarno ima jako malo, jedva prekrilo dno casice. Inace, u normalnim uvjetima, toga bude nemjerljivo puno vise. Sad ne znam hoce li tako mala kolicina biti probelm?
Nece bit problem kolicina najvjerojatnije:) A moguce i da ti se samo cini, tako sam i ja bila blenula prvi put.. ipak je razlika kad gledas u toj casici i u... prirodnom okruzenju, jel😁 Javi rezultate🤞
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Mrva ako sam dobro pratila ti si bila na punkciju bez anestezije 🙈kaj ono baš ništa pa kako je bilo.
Imala sam 2 folikula, dr je rekao da su na dobrom mjestu pa reko ajmo. Ja na stol on pocinje. Veli on meni vele zene da je pranje najgore. Ja lezim cekam to pranje, odjednom bol ko da me brobo nozem i neka vrucina ko da se izlila unutra (ko kad dobis injekciju u guzu) ja velim ak je to pranje grozno je i sta ce tek bit. On se udri smijat i veli mi gotovi smo. Tak da 1-2 folikula se da, al vise od tog ne
Slee napisati ce u nalazu spermiograma mesto tipa:manji volumen, ili da je mala kolicina, znam da sam to vidila u nalazu mm. Bitno je da ima brzih i lijepih plivaca bar u nekom postotku. Kad ce biti nalaz?
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Mrva ako sam dobro pratila ti si bila na punkciju bez anestezije 🙈kaj ono baš ništa pa kako je bilo.
Imala sam 2 folikula, dr je rekao da su na dobrom mjestu pa reko ajmo. Ja na stol on pocinje. Veli on meni vele zene da je pranje najgore. Ja lezim cekam to pranje, odjednom bol ko da me brobo nozem i neka vrucina ko da se izlila unutra (ko kad dobis injekciju u guzu) ja velim ak je to pranje grozno je i sta ce tek bit. On se udri smijat i veli mi gotovi smo. Tak da 1-2 folikula se da, al vise od tog ne
Bila sam tad optimisticna i rekla mrvici da je mama bila hrabra za nju i nek se izvoli borit. Al danas sve manje vjerujem da je jos samnom☹️
Lela2807 ma ja volim taj relax i spa šeme, ali otkako sam u ovome vec godinu dana,visi niti primirisati bazenu. Bila sam u Austriji dva tjedna i bila je neka nelosa ponuda u jednom hotelu,welness za cijeli dan oko 30 eura, a ja sam bojala ici. I dan danas mi je zao sto nisam bila ali opet bi isto napravila.
MakiSt kakvo je stanje u tebe?
Blacky89 draga kako se drzis? 😘😘😘
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Mrva drago mi je da te nije bolilo,a prijateljica mi je rekla da je njoj bilo uzasno da ne bi nikad vise-isto je imala dva folikula.
Izdrzi jos malo, daj Boze da je jos s tobom u buši 🙏🏻🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji