Tuma a da, nema mi druge hehe al prvo sad da vidim što je s cistom, možda ode pa isprobam i prirodni protokol.. kažu da to zna biti dobro jer tijelo nije pod tolikim hormonima čekam ponedjeljak za daljnje info... tebi sretno sutra
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Ivanaxx, suuuper! Baš mi je super tako kad krene loše, a na kraju ispadne odlično! Nek se tako i nastavi :)
A što se foruma tiče, da, baš je i podrška i pun korisnih informacija, pola stvari ne bih ni znala da nisam ovdje pročitala.. a kad komentiram sa svojima da sam nešto pročitala na forumu, svi su kažu "joooj, nemoj to čitat". Nemaju pojma
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Lucija, ti si imala sad implantacijsko krvaranje ili nista? 🤷♀️
Ja imam samo neke grceve dolje i nemam pojma dal je to dobro ili lose. Mogu biti menstrualni, a mogu i oni pozitivni 🤔
Mozda sutra pisnem test
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Tuma meni su Gonali isto bili užas, Menopuri su mi isto bili bolji upravo radi toga 50-50, i dobila sam 2 lijepa i 1 malo manje lijep embrij, vratili oba, ali naravno - beta 0. Treći nije dogurao do blastice. Mislim da je stvar lijekova, raznih suplemenata i pripavaka, psihe i faktora X, a to je sreća, koja često nama koji godinama vrtimo razne kombinacije, fali 🙈
Da, to je lijep broj stanica, a opet ništa… puno je tu faktora u igri . A očito je kombinacija svega, a naravno i sreće u svemu tome. Mi napravimo sve sto možemo, a dalje je sreća… btw spavala sam danima u termo čarapama i nakon transfera sam isla na krumpirice u megic 😅
Hahaha i ja taman pojela big tasty haha, pratimo se u amh, folikulima, stanicama, mekiću, ja se smatram trudnom hahahah šalim se, iza transfera se smatram trudnom 🥂😂😂
Lucija, ti si imala sad implantacijsko krvaranje ili nista? 🤷♀️
Ja imam samo neke grceve dolje i nemam pojma dal je to dobro ili lose. Mogu biti menstrualni, a mogu i oni pozitivni 🤔
Mozda sutra pisnem test
Nisam imala implanntacijsko krvarenje nikad a ni sad.. Jucer me grcilo po 10 min 2 puta i to je to.. Nista vise...
Ivanaxx, suuuper! Baš mi je super tako kad krene loše, a na kraju ispadne odlično! Nek se tako i nastavi :)
A što se foruma tiče, da, baš je i podrška i pun korisnih informacija, pola stvari ne bih ni znala da nisam ovdje pročitala.. a kad komentiram sa svojima da sam nešto pročitala na forumu, svi su kažu "joooj, nemoj to čitat". Nemaju pojma
Da, i meni svi kao ma pusti forume samo ćeš se zbedirat, ako oćeš nešto čitat uzmi stručnu literaturu. A ode su provjerene info iz prve ruke plus dojam onoga koji je iskusia sve na svojoj koži, a koji udžbenik ne da. Tako da je meni forum super.
Nakon transfera vlada mit da je dobro pojesti pomfrit iz McD, neka veza natrija s tim. Uglavnom, amerikanke masovno to rade i imaju uspješne transfere, pisala sam ja to ovdje u onim savjetima za transfer, prije nekih pola godine, ne znam na kojoj stranici. 😊 Spavanje u čarapama je must ako imate hladne noge…
meto javim sve ❤️ Da, prekrasno zvuči taj novi život. Evo završili mi “plodni dani”, užas kakanje se smirilo i bolovi u jajnicima i bubregu, i počnem pit prije 2 dana čaj od kanabisa i kunem se mene jajnici opet ubijaju kao da su plodni dani. Ne kužim!!! Piše da bi me trebalo opustit i da je analgetik, a meni je koma. Opet ležim i gutam Ketonal, Spasmex i Normabel i nemrem ustat. 😰 Večeras ga neću popit, da mi ne sjebe odlazak u Petrovu, a i da testiram jesu li bolovi do tog čaja…🙄
Ta endometrioza je baš užas. Ja se s faksa sjećam da mi je dojam bia da je horor priča. Baaaš suosjećam. Al kako je prošlo par godina od gine i u međuvremenu sam fokusirana na skroz druge grane u medicini, nemam nikakav pametan savjet. Tehnički ste sve vi upućenije od mene u cili ovaj proces i doslovno sve dijagnoze. Da ne pričam da za neke alternativne preparate šta su spomenuti ode nisam nikad ni čula 😂 a nisam protiv toga, dapače. Btv ja ni šparcu nisam rekla da sam dr, vjerojatno misli da sam sestra, jer ne želim da ima očekivanja da znam nešto posebno o ovome pa da mi daje šturije info ili da priča prestručno pa da ga ne razumim i ispadnem glupa haha. A kako nisam rekla na početku, svaki put mi je sve gluplje reć i tako.. Haha
Al mogu pitat jednu priju šta je na gini za savjet i preporuke vezano za rješavanje endometrioze u hrv, iako mislim da si ti doktorirala na temu i da nećeš ništa novo čut.
Nakon transfera vlada mit da je dobro pojesti pomfrit iz McD, neka veza natrija s tim. Uglavnom, amerikanke masovno to rade i imaju uspješne transfere, pisala sam ja to ovdje u onim savjetima za transfer, prije nekih pola godine, ne znam na kojoj stranici. 😊 Spavanje u čarapama je must ako imate hladne noge…
meto javim sve ❤️ Da, prekrasno zvuči taj novi život. Evo završili mi “plodni dani”, užas kakanje se smirilo i bolovi u jajnicima i bubregu, i počnem pit prije 2 dana čaj od kanabisa i kunem se mene jajnici opet ubijaju kao da su plodni dani. Ne kužim!!! Piše da bi me trebalo opustit i da je analgetik, a meni je koma. Opet ležim i gutam Ketonal, Spasmex i Normabel i nemrem ustat. 😰 Večeras ga neću popit, da mi ne sjebe odlazak u Petrovu, a i da testiram jesu li bolovi do tog čaja…🙄
Da, tako sam i ja išla jer sam pročitala te tvoje savjete, netko je u jednom trenutku napisao na kojoj su stranici. Ima o brazilskim oraščićima, čarapama, pommesu iz McD :) i ja sam sve poslušala :)
Sretno sutra, svi smo uz tebe u mislima!
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Da, i meni svi kao ma pusti forume samo ćeš se zbedirat, ako oćeš nešto čitat uzmi stručnu literaturu. A ode su provjerene info iz prve ruke plus dojam onoga koji je iskusia sve na svojoj koži, a koji udžbenik ne da. Tako da je meni forum super.
Pa da, koliko korisnih savjeta i sličnih priča, iskustava.. Baš bih bila izgubljena da nema ovog
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Ja sam poslusala sve osim mekića. Jedem orascice, spavam u termo carapama i stalno grijem stopala, ne pijem hladno iz frizidera i jos sam prvu noc spavala na trbuhu.. pa to mora biti dobitno 😁
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji