Bok curke, vidim da ste se raspisale, u zaostatku sam totalno… Dobila nalaz bete danas i izgleda da je to to, 284.11 mi je (5.10 bio transfer)… Molim Boga da u petak bude duplo veća 💓💓💓
Super bravo čestitam tiiii💓😘🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Bok curke, vidim da ste se raspisale, u zaostatku sam totalno… Dobila nalaz bete danas i izgleda da je to to, 284.11 mi je (5.10 bio transfer)… Molim Boga da u petak bude duplo veća 💓💓💓
Hvala Iskra, samo da nastavi rasti... Nikad kraja nekim strahovima i uvijek nesto cekamo... Ali samo pozitivno i bit ce sve ok..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala Iskra, samo da nastavi rasti… Nikad kraja nekim strahovima i uvijek nesto cekamo… Ali samo pozitivno i bit ce sve ok..
Tako je samo pozitivno,oće mora rasti,razveselit ćeš nas još i više za dva dana🤞🤞💪🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Hvala Iskra, samo da nastavi rasti… Nikad kraja nekim strahovima i uvijek nesto cekamo… Ali samo pozitivno i bit ce sve ok..
Čestitam,samo hrabro naprijed
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Čestitam,samo hrabro naprijed
Hvala Hope1234 od srca 💓
Cestitam, nadam se da ce u petak bit sve kako treba! 🙏
Ja u petak vadim prvu betu, ne usudim se test naptavit 😁
💞girl💞
Gelica hvala puno i ja tebi zelim puno uspjeha u daljem postupku. Mi zivimo u Njemackoj i to smo otkrili u jednoj klinici koji ne rade samo obicne one parametre u spermiogramu, vec imaju testere i na ta antitijela. Tako da je u cijelom ejakulatu bilo 10% spremija na kojima nisu pronadjena antitijela. Mi smo mogli prirodno dobiti dijete, ali sansa za to je 10% i manje. Tako da su nas odmah poslali na icsi.
Vuky da ovo je bio nas prvi postupak. U Njemackoj smo radili u drzavnoj klinici.
Hvala ti na pojašnjenju :) vidjeti ću šta će nam doktor reći sada u novom postupku, da li cemo odmah na icsi ili će probat i ivf, ili možda neke dodatne pretrage za spermice.
Cestitam, nadam se da ce u petak bit sve kako treba! 🙏
Ja u petak vadim prvu betu, ne usudim se test naptavit 😁
Sretno ti u petak od srca, biti ce sve ok, samo pozitivno i bit ce super 💓 Tako sam se ja ustrtarila i nisam htjela test raditi, no na kraju sam ipak napravila... 😊
Vrapcic123 čestitam na beti i neka u petak bude još bolja! :) 🤞
Nikitta draga, tako mi je žao dok čitam kako se osjećaš 🙁. Želim ti mirnu noć, da ti bolovi prođu ili bar se smanje, i da sutra uspiješ do Alebića. Ma strasno mi je da se tako patis 😗❤
Mimoza zato jer je to ogromna doza koja se ne preporučuje onda uzimati neko vrijeme. Mazi bušu i uživaj u trudnoći 💜
Skoljka hvala, kako sad stvari stoje, nisam sigurna da ću bit u stanju ići. Umirem, ne mogu stat uopće na L nogu (na L jajniku mi je endometriom), tako sam u strahu od nadolazeće noći, popila sam Spasmex i Ketonal. Ne pomaže. I neka teška mučnina, valjda od bola. Tek mi je 6 dc, a ovako probija bol nehumano. Ne znam.. 😭
Vrapcic123 prekrasna beta, čestitam! I sa endometriozom se može iz prve ostati trudna. Top! 💜Baš napisah kako sam koma. I ja mislim u petak tražiti dr. infuzije željeza, ako već danas ne završim u bolnici kako me endometrioza ubija i neka nenormalna slabost i mučnina.
Hvala Nikitta, hvala ti lijepa od srca! Očito nekada i uspije od prve i to uz našu dijagnozu, još sam u nekom strahu od svega da budem iskrena, bojim se da se nešto ne dogodi.. .
Ma zapravo kako sam vec navela, ja sam sigurna da je dugotrajnapriprema za IVF bila ključna u mome slučaju, operacija, detaljne pretrage, terapija cijelu godinu, očito se poklopilo. Izrazito smo muz i ja zdravo jeli, bez mesa, bez bijelog brašna, bez šećera, himalajska sol, ne obična. Muž je svaki dan jeo cvjetnu pelud, propolis, orahe, svježi češnjak, pio je 3 žlice maslinovog ulja i cink od ciljanog za IVF, odnosno za njegove plivace, uzorak je bio odličan. Jedino što sam zadnja dva tjedna ja uvela je matična mliječ, cvijetna pelud i puno cikle, ne znam dal je to koristilo isto... No vjerujem da štetilo nije...
Što se tiče feritina, obavezno ga provjeri i odi na infuzije, ja sam otprilike dva puta po dva tjedna primala vrlo jake doze infuzija feritina na hematologiji na Rebru, jer su sumnjali na neku čudnovatu vrstu anemije (ovu kaj ima Plenković ☺️), tako da od tad pijem ciklu i željezo 25mg od Solgara i sve super! Ali kada mi je željezo bilo losije, obavezno bih na hitnoj završila taj mjesec. Također ponovno naglasak na D vitaminu, od kako se povećavao tako su bolovi bili manji, to je u mom slučaju sigurno.. Tako da se kunem u D vitamin 😊
A što se hitne tiče meni su rekli na hitnoj da bolje da odmah dođem da spriječe bolove, tako da me u Sv. Duhu znaju jako dobro... To su mi oni sami predložili... Možda bi i tebi bilo lakše, da se ne mučiš... Baš mi je žao da ti je tako... 😔😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji