Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 21:03

Meto

Nikittasi vadila ostatak pretraga jutros?
    Vrapcic gdje siiiii 😊

Meto evo me, u nekoj ludnici danas. Beta je dobraa hvala Bogu! 284.11 😍 Nadam se da ce u petak biti duplo veća.... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Iskra💞
    16. Listopad 2019. 21:22

Vrapcic123

Bok curke, vidim da ste se raspisale, u zaostatku sam totalno… Dobila nalaz bete danas i izgleda da je to to, 284.11 mi je (5.10 bio transfer)… Molim Boga da u petak bude duplo veća 💓💓💓

Super bravo čestitam tiiii💓😘🙏

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 21:26

Iskra💞

Vrapcic123

Bok curke, vidim da ste se raspisale, u zaostatku sam totalno… Dobila nalaz bete danas i izgleda da je to to, 284.11 mi je (5.10 bio transfer)… Molim Boga da u petak bude duplo veća 💓💓💓

Hvala Iskra, samo da nastavi rasti... Nikad kraja nekim strahovima i uvijek nesto cekamo... Ali samo pozitivno i bit ce sve ok.. 

Iskra💞
    16. Listopad 2019. 21:31

Vrapcic123

Iskra💞

Vrapcic123

Hvala Iskra, samo da nastavi rasti… Nikad kraja nekim strahovima i uvijek nesto cekamo… Ali samo pozitivno i bit ce sve ok..

Tako je samo pozitivno,oće mora rasti,razveselit ćeš nas još i više za dva dana🤞🤞💪🙏

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• hope1234
    16. Listopad 2019. 21:52

Vrapcic123

Iskra💞

Vrapcic123

Hvala Iskra, samo da nastavi rasti… Nikad kraja nekim strahovima i uvijek nesto cekamo… Ali samo pozitivno i bit ce sve ok..

Čestitam,samo hrabro naprijed

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 21:58

hope1234

Vrapcic123

Iskra💞

Vrapcic123

Čestitam,samo hrabro naprijed

Hvala Hope1234 od srca 💓

Zaraa
    16. Listopad 2019. 22:02

Vrapcic123

Cestitam, nadam se da ce u petak bit sve kako treba! 🙏
    Ja u petak vadim prvu betu, ne usudim se test naptavit 😁

💞girl💞

• Gelica
    16. Listopad 2019. 22:20

mimoza

Gelica hvala puno i ja tebi zelim puno uspjeha u daljem postupku. Mi zivimo u Njemackoj i to smo otkrili u jednoj klinici koji ne rade samo obicne one parametre u spermiogramu, vec imaju testere i na ta antitijela. Tako da je u cijelom ejakulatu bilo 10% spremija na kojima nisu pronadjena antitijela. Mi smo mogli prirodno dobiti dijete, ali sansa za to je 10% i manje. Tako da su nas odmah poslali na icsi.
    Vuky da ovo je bio nas prvi postupak. U Njemackoj smo radili u drzavnoj klinici.

Hvala ti na pojašnjenju :) vidjeti ću šta će nam doktor reći sada u novom postupku, da li cemo odmah na icsi ili će probat i ivf, ili možda neke dodatne pretrage za spermice.

Vrapčić123
    16. Listopad 2019. 22:21

ZaraZ

Vrapcic123

Cestitam, nadam se da ce u petak bit sve kako treba! 🙏
    Ja u petak vadim prvu betu, ne usudim se test naptavit 😁

Sretno ti u petak od srca, biti ce sve ok, samo pozitivno i bit ce super 💓 Tako sam se ja ustrtarila i nisam htjela test raditi, no na kraju sam ipak napravila... 😊

• Gelica
    16. Listopad 2019. 22:27

Vrapcic123 čestitam na beti i neka u petak bude još bolja! :) 🤞
    Nikitta draga, tako mi je žao dok čitam kako se osjećaš 🙁. Želim ti mirnu noć, da ti bolovi prođu ili bar se smanje, i da sutra uspiješ do Alebića. Ma strasno mi je da se tako patis 😗❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI