E i jos jedno pitanjee🙈 ako mi je aspiracija bila u ponedjeljak a u cetvrtak transver jel to trodnevi i cetvorodnevni ??? Neznam kako oni to kontajuuu
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bela, u mpo nema pravila. Nekome se uhvate blastice, a nekome trodnevni ili dvodnevni. Samo nastavi piti dodatke, bez brige 😊 punkcija ti se računa kao nulti dan, dakle, ti ćeš imati transfer trodnevnih mrvica 😊 držim fige 🍀
Cure, ima li koja iskustva s chagom ili gokshurom?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Vidim da dosta vas uzima suplamente, meni je dao samo folacin! u 8 i 9 mjesecu sam uzimala maticnu... ?
Belaaa dobro ti je Sunshine rekla, MPO nema pravila. Ja sam to shvatila kao rulet, ako taj dan/mjesec imas srece bit ce sve super, ako ne, bit ce jednom. Ni savrsene blastice nisu preduvjet za ostvarivanje trudnoce. Jednostavno se mora xy faktora poslozit. Sto bi rekao moj prijašnji MPO-ovac : Moraju se zvijezde poklopit 😂
Sunshine nemam pojma niti sto je to uopce 😂🙈
Vuky folacin je ok ak ti tijelo apsorbira folnu, ako ne, bas i nije neki izbor. No vise ce ti druge cure reci o tome koje se razumiju. U slučaju kad imas onu neku mutaciju pa tijelo ne apsorbira folnu nego samo folat, ne bi trebala pit folacin, uglavnom tako nesto. Pisale su cure vec sto puta tu na forumu o tome pa probaj malo prelistat naci ces sigurno.
Blacky, nisam ni ja znala do sinoć 😂😂 nekakve gljive za mušku plodnost, detoksikaciju. Mm je oduševljen 😂
Kako si ti danas? 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sunshine ja ti cekam mengu. Ovaj transfer otpisala jos jucer, preboljela i sad cekam m da mogu dalje. Čekaju me smrzlici pa mi je lakše puno. Danas sam čak skroz ok, vesela sto bi se reklo 😊 samo se nadam da me nece dugo zajebavat pa da ju moram cekat 😂
Kako si ti? Jesi piskila jos testova?
Blacky, a što da ti kažem.. idemo dalje 💪 nisam danas testirala, sutra ću još jedan ali mislim da je to to.. poslije bete zovem dr. pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Belaaa dobro ti je Sunshine rekla, MPO nema pravila. Ja sam to shvatila kao rulet, ako taj dan/mjesec imas srece bit ce sve super, ako ne, bit ce jednom. Ni savrsene blastice nisu preduvjet za ostvarivanje trudnoce. Jednostavno se mora xy faktora poslozit. Sto bi rekao moj prijašnji MPO-ovac : Moraju se zvijezde poklopit 😂
Sunshinenemam pojma niti sto je to uopce 😂🙈
Vuky folacin je ok ak ti tijelo apsorbira folnu, ako ne, bas i nije neki izbor. No vise ce ti druge cure reci o tome koje se razumiju. U slučaju kad imas onu neku mutaciju pa tijelo ne apsorbira folnu nego samo folat, ne bi trebala pit folacin, uglavnom tako nesto. Pisale su cure vec sto puta tu na forumu o tome pa probaj malo prelistat naci ces sigurno.
Da, citala sam da kod nekih mutacija nebi trebalo piti folnu, nego folat... Ali on mi je to pdmah prepisao ko pripremu za postupak, nisam radila nikakve dodatne pretrage.. nisam do sad nikad bila trudna, niti pokusavala stovise... koliko sam vidjela na te pretrage salju tek nakon spontanih... sad, je mi onda pametnije da niti ne pijem?
Vuky stvarno ti ne znam. Nikitta, Grizli ili Thinkpink ce ti sigurno znati dat bolji odgovor. Bolje pričekat nego dobit polovičnu informaciju od mene 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji